Rüyada Zehirlenmek Görme

Rüyada zehirlenmek, genellikle inatçılık şeklinde yorumlanır. Bu rüyalar rüyayı gören kişinin işinde inat ettiği manasını taşır. 

Rüyada zehirlendiğini gören kişi bazı yorumculara göre, bir hayır işleyecektir. Bu kişinin kederleneceği, haram kazandığı malı elden çıkaracağı ifade edilir. 

Rüyada zehirlendiğini görmek, inatçılığa işarettir. Bir kimsenin rüyasında zehirlendiğini görmesi, işinde inat ettiğine delalettir.

Bir rivayete göre de: Zehirlenmek, kederleneceğine; zehirlenerek öldüğünü görmek, bir hayır işleyeceğine delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Panzehir, Zehirli Hayvan Isırması

Rüyada zehir içip sonra kustuğunu görmek, kazandığı haram malı elinden çıkarmaya; birinin kendisine zehir verdiğini görmek, ondan haram mal alacağına; birine zehir vermek, ona haram mal vermeye işarettir.

Rüyada Yılan Zehirlenmesi

Rüyada yılan zehirlenmesi, rüyayı görenin düşmanlarından bir darbe alacağını işaret eder. Buna göre kişinin hanesine zarar verecek bir kişi girecek ve yaşanan olaylardan dolayı rüya sahibi kötü duruma düşecektir. 

Rüyada Zehirlenerek Ölmek

Rüyada zehirlenerek ölmek görmek, sanılanın aksine iyi bir şekilde yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Bu rüyayı gören kişi ince fikirli, insancıl, herkes tarafından sevilen, saygı duyulan ve ılımlı biri olarak bilinir. 

Rüyada Zehirlendiğini Görmek

Rüyada zehirlendiğini görmek, çoğunlukla keder ve üzüntü şeklinde ifade edilir. Eğer kişi zehirlendikten sonra kusuyorsa, helal olmayan mallarını başkalarına verecektir. 

Rüyada Yemekten Zehirlenmek

Rüyada yemekten zehirlenmek, rüya sahibinin yakın arkadaşlarından ihanet göreceğini gösterir. Bu kişinin dost olarak gördüğü insanlara karşı dikkatli davranması gerekir. (Bkz. Yemek)

Rüyada Çocuğunun Zehirlenmesini Görmek

Rüyada çocuğunun zehirlendiğini görmek, hane içerisinde yaşanacak bolluk ve bereketin kaçması şeklinde tabir edilir. Bu kişinin başına musibet gelecek ve işleri kötüye gidecektir. 

Rüyada Zehirlenen Birini Kurtarmak

Rüyada zehirlenen birini kurtarmak, böyle bir rüya gören rüya sahibinin o kişiye büyük faydası olacaktır. Ona problemlerini çözmesi için yardımda bulunacak, sıkıntılarını atmasını sağlayacaktır. 

Rüyada Zehirli Yılan Görmek

Rüyada zehirli yılan görmek, bu rüya görülürse, bunun detayları rüyanın anlamını şekillendirecektir. Genellikle bu yılan rüya sahibinin çevresinde düşmanları olduğu anlamına gelir. Bazı yorumculara göre ise rüya sahibinin maddi kazançları ilerleyen süreçte bitecektir. 

Rüyada Zehirli Örümcek Görmek

Rüyada görülen örümceğin zehirli olması, rüya sahibinin onu yoldan çıkarabilecek felaketlerle karşı karşıya kalacağını gösterir. Buna çözüm olarak ise zekat ve sadaka verilmelidir. 

Rüyada Zehirli Böcek Görmek

Rüyada zehirli böcek görmek, rüyayı gören kişinin etrafında ona nefretini açıkça ifade etmeyen ve sinsi şekilde davranan bir düşman vardır. Bu kişilere karşı dikkatli olunması gerekir. 

Rüyada Zehirli Balık Görmek

Rüyada zehirli balık görmek, farklı anlamlarda yorumlanır. Bu kişi mevki kaybına uğrayacak, kendisine yapılan haksızlıktan dolayı ilerleyen dönemde maddi veya manevi bir sorunla karşılaşacaktır. Bazı yorumculara göre ise bu rüya, güzel bir birliktelikten sonra dünya evine girmek şeklinde ifade edilir. 

Rüyada Fare Zehiri Görmek

Rüyada fare zehiri görmek, genellikle bolluk ve berekete rivayet eder. Fareler genellikle yiyeceklerin bol olduğu yerde yaşadığından bu rüya eve bereketin geleceğini gösterir. 

Rüyada Zehirli Yılan Sokması

Rüyada zehirli yılan sokması görmek, keder ve üzüntü olup rüya sahibinin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini gösterir. 

Rüyada Zehirli Yılan Isırması

Rüyada zehirli yılan ısırması, rüya sahibinin zekat vermeyi unutmuşsa onu vermesi gerektiğini gösterir. Bu kişi sadakasını eksik etmemelidir. 

Rüyada Zehirli Yılan Öldürmek

Rüyada zehirli yılan öldürmek, rüyada yılanı öldüren kişinin bilinçaltında önemli olaylar vardır. Bu rüya yorumlanırken rüyanın nasıl görüldüğü dikkate alınır. 

Rüyada Yılanın Zehir Püskürtmesi

Rüyada yılanın zehir püskürtmesi, kötü kişilerin rüya sahibinden ve ailesinden uzak olacağını ifade eder. Bu kişi hayatında rahatlık ve kolaylık için çok sayıda fırsatla karşılaşacaktır. 

Rüyada Zehirli Mantar Toplamak

Rüyada zehirli mantar toplamak, pek hayırlı olmayıp rüyayı gören kişinin başının sıkıntılı işlere gireceğini gösterir. Bu kişi aşırı hırslı biri olarak ifade edilir. 

Rüyada Zehirli Böcek Isırması

Rüyada zehirli böcek ısırması, rüyayı gören kişinin bazı sağlık sorunları ile mücadele edeceğini ve bu nedenle sağlığına dikkat etmesi gerektiğini gösterir. 

Zehirlenmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir