Rüyada Kurtarmak Görmek

Rüyada kurtarmak görmek, yardımınıza ve desteğinize ihtiyacı olan birilerinin olduğuna ancak söylemeye çekindiklerine işaret eder. Bu kişilerin isteklerini hissedeceğiniz ve tüm işlerinizi bir kenara bırakıp onlara yardımda bulunacağınız anlamına gelir. Genel olarak olumsuz görülmeyen rüyalardandır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Cankurtaran, Cankurtaran Simidi

Rüyada kurtarıldığını görmek, birtakım tehlikeler atlatacağınız veya birtakım zorlukları aşacağınız anlamına gelir.

Rüyada Birini Kurtarmak

Rüyada birini kurtarmak, tanıdığınız bir kişi zor bir durumda olduğu için ona yardım edeceğinize işaret eder. Yakın çevrenizde hasta biri varsa hastalığına çare bulunacağına alamet eder. Çok sevdiğiniz birinin isteğini yerine getirerek hayırlı dualar alacağınız anlamına gelir.  

Rüyada Kedi Kurtarmak

Rüyada kedi kurtarmak, önümüzdeki haftalarda kendinizi tam anlamıyla işe vereceğinize ve büyük başarılar elde edeceğinize yorulur. Yakın çevrede sizi mutsuz edecek bir kişiyle aranıza mesafe koyacağınızın habercisidir.  

Rüyada Bebek Kurtarmak

Rüyada bebek kurtarmak hayra yorulan rüyalardandır. İş hayatınızda  kendi alanınız dışında birçok yere yöneleceğinize ve başarı sahibi olacağınıza alamet eder. Hayırlı işlere vesile olacak bir kişiyle birlikte çalışacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Hayat Kurtarmak

Rüyada hayat kurtarmak, insanlara hep iyilikte bulunacağınıza ve sevilen bir kişi olarak hayatınızı sürdüreceğinize işarettir. Bu iyiliklerin karşılığını kat kat alacağınız günlerin yakın olduğuna yorulur. 

Rüyada Birini Ölümden Kurtarmak

Rüyada birini ölümden kurtarmak, verilen sorumlulukları tam anlamıyla yerine getirerek üzerinizdeki yükü atacağınıza alamet eder. Sıkıntılı günlerin son bulacağına ve rahata ereceğinize haber verir. (Bkz. Ölüm)

Rüyada Köpek Kurtarmak

Rüyada köpek kurtarmak, sevilen bir kişi olduğunuz ve düşmanınızın olmadığı şeklinde tabir edilir. Önünüze büyük bir iş projesinin geleceğine ve özgüven kazanacağınıza yorulan hayırlı bir rüyadır. 

Rüyada Çocuğunu Kurtarmak

Rüyada çocuğunu kurtarmak, yapılan hatalar karşısında insanlara daha zor güvenmeye başlayacağınız anlamına gelir. Size zarar verebilecek her türlü olaydan sıyrılacağınıza ve huzura ereceğinize alamet ettiği şeklinde yorumlanır. (Bkz. Çocuğunu Kaybetmek)

Rüyada İnsan Kurtarmak

Rüyada insan kurtarmak, iş hayatınızda sıkışık olduğunuz bir dönemde, değer verdiğiniz birinin yardımınıza koşacağını müjdeler. Bu destekle birlikte tüm rakiplerinizi geride bırakacağınıza ve başarıdan başarıya koşacağınıza yorulur. 

Rüyada Balık Kurtarmak

Rüyada balık kurtarmak, edindiğiniz dostlukların mükafatını alacağınıza ve uzun süreli dostluklar kuracağınıza işarettir. İyi niyetinizle düşman edinmeyeceğinizi ve mutlu bir hayat süreceğinizi gösterir. Kimsenin sırrını kimseye açmayacağınıza ve hep güvenilir bir dost olarak görüleceğinize yorulur.

Rüyada Birini Kurtarmaya Çalışmak

Rüyada birini kurtarmaya çalışmak, sıkıntılı dönemlerde olduğunuza ve yardım beklediğinize rivayet edilir. Bu yardım çağrınıza ailenizin kulak vereceğine ve aile bağlarınızın kuvvetleneceğine alamet eder. Böylece hayatınızda istediğiniz şeylere ulaşacağınız dile getirilir. 

Rüyada Anneyi Kurtarmak

Rüyada anneyi kurtarmak, olaylara her zaman mantığınızla hareket ederek olumlu yönde müdahale edeceğinize, hanenizin her zaman güvende olacağına işarettir. Eğer bekarsanız da ani bir evlilik adımı atacağınıza yorulur. Bu evlilik kararı sonrasında herkesin şaşkınlığa uğrayacağını gösterir. 

Rüyada Kardeşini Kurtarmak

Rüyada kardeşini kurtarmak, hayırlı bir rüya olmakla birlikte gerçek hayatta da kardeşinizi her zaman sahipleneceğiniz şeklinde tabir edilir. Her zaman onu koruyup kollayarak başının derde girmesini engellemek için çabalayacağınızı gösterir. (Bkz. Kız Kardeş, Erkek Kardeş)

Rüyada Dünyayı Kurtarmak

Rüyada dünyayı kurtarmak, sahip olacağınız konum sayesinde her alanda insanlara sözünüzü geçirebileceğinizin habercisidir. Adım attığınız her işin takdirle ve saygıyla karşılanacağına ve insanlara yardımda bulunacağınıza işaret eden bir rüyadır. 

Rüyada Can Kurtarmak

Rüyada can kurtarmak, size güven veren bir dostunuzdan iyilik göreceğinizi müjdeler. Herkesin yardımına koşmak için çaba sarf edeceğinizin ve hayırlı işlere imza atacağınızın habercisi olarak yorumlanır. 

Rüyada Boğulmaktan Kurtarmak

Rüyada boğulmaktan kurtarmak, yaşam şartlarının son dönemde sizi zorladığına ve alternatif yol arayışında olduğunuza alamet eder. Üzerinizdeki yorgunluğu atmak için planlar yapmaya başladığınızı ve rahatlamaya ihtiyacınızın olduğunu gösterir. (Bkz. Boğulmak)

Rüyada Arkadaşını Kurtarmak

Rüyada arkadaşını kurtarmak, eğer bir sağlık sorunuyla mücadele ediyorsanız şifa bulacağınıza, iş konusunda sizi zora sokan şeyler varsa elinizdeki yoğun işlerin yükünden yavaş yavaş kurtulmaya başlayacağınıza işarettir. Aynı zamanda size karşı kötülük besleyen bir kişiye yardım edeceğinize haber veren rüyalardandır.

Rüyada Yılan Kurtarmak

Rüyada yılan kurtarmak, tüm üzüntülerinizin bir anda son bulup her şeyin yoluna gireceğine alamettir. Hiçbir zaman geçim sıkıntısı yaşamayacağınıza ve sağlıklı günler geçireceğinize yorulur. 

Rüyada Güvercin Kurtarmak

Rüyada güvercin kurtarmak, hayat boyu sıkıntılarda soğukkanlı taraf olacağınıza ve çözüm üreteceğinize işaret eder. Sevinç çığlıkları attıracak haberlerin yolda olduğunun müjdecisidir. Bu haberlerle birlikte işe koyulacağınız anlamına gelir.

Rüyada Kızını Kurtarmak

Rüyada kızını kurtarmak, tüm çabalarınızın olumlu yönde karşılık bulacağını simgeler. Her zaman çalışmaktan gocunmayacağınıza ve bu sebeple hayırlı rızık sahibi olacağınıza alamet eden rüyalardandır. İşlerinizin hep açık olacağına ve sevdiklerinizden hep hayırlı dualar alacağınıza işaret eder. 

Rüyada Oğlunu Kurtarmak

Rüyada oğlunu kurtarmak, eğer evliyseniz hayırlı bir çocuk sahibi olma yolunda olduğunuz şeklinde tabire edilir. Bekarsanız da bir anda karşınıza çıkacak bir aşk hayatıyla sevgi dolu olacağınızı müjdeler. Hayra ve berekete yorulan rüyalardandır. 

Rüyada Birini Uçurumdan Kurtarmak

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak, ciddi kararlar verme aşamasında olduğunuza ve kafa karışıklığı içinde boğulduğunuza yorulur. Yakın çevrenizi ve ailenizi düşünerek kimsenin beklemediği bir karar vereceğinize işaret eder. Bu karar sonucunda yaşam tarzınızı değiştireceğinizi gösterir. (Bkz. Uçurum)

Kurtarmak

“Rüyada Kurtarmak Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Rüyamda ayrı yerlerde biri kız çocuğu ve bir erkek çocuğunu suda boğulmaktan kurtardım.

  2. Bir gemideydim, tsunami oluyordu. Önce kendimi bir bebek olarak gördüm. Sonra da o bebeğin babası olarak ve bebeği kurtardım. Kendimde kurtuldum.

    1. Oğlumu tersine ve çok güçlü akan bir su akıntısından “La ilave illallah” diyerek kurtardım. Sonrasında ortasında ateş yanan yarım daire şeklinde dizilmiş 3 tabut gördüm. Dini kitaplardan eğitim alan öğrencilerin olduğu yerdeydi. Öğrencilerden biri bu tabutların başındaydı. Oğluma kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Ağzından sular çıktı ve ayağa kalktı.

  3. Birilerinden kaçarken tarihi binaya tırmanıp orda bir erkek bebek bulup onu papazların elinden yalanlarla kurtarmak. Bebeğin ismini koy dediklerinde 2 ismin arasında kalmıştım. Biri Fatih Sultan Mehmet ve diğeri de İbrahim paşa…

  4. En yakın arkadaşımı suda boğulurken kurtardım, boğulan kişilere yapılan acil yardım metotlarını uygulayarak onu hayata döndürdüm.

  5. Rüyamda iki kez kız yeğenim havuza düşüyor. Ben iki kez onu havuza dalıp kurtarıyorum. Havuzun suyu temiz, kirli değil ama ben gerçek gibi yaşıyorum rüyayı ve gerçek gibi üzülüyorum yeğenim için. Ne anlam olabilir? Teşekkürler.

  6. Rüyamda bir köpeği kurtarıyorum suda boğulurken, ben onu çıkarıyorum. Nedir sizce?

  7. Rüyamda yolun kenarı dikenli sarmaşıkla çevrili arkasından aşağısı uçurum. Babam arkasına doğru sarmaşıkların üstüne düşüyor. Bende elinden tutup kaldırdım ve kurtardım.

  8. dDenizde hareket halindeki vapurun yüzmekte olan bir çocuğa çarpması ve bu çocuğun denizden bir başkası tarafından çıkarıldıktan sonra kendim tarafından Rabbime dua ederek çocuğa suni teneffüs yaparak onu hayata döndürdüğümü gördüm. Bu rüyanın tabirini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

  9. Büyükçe bir köpek var kirli beyaz gibi rengi, ağzında civciv gördüm. Ağzından aldım civcivi kurtardım yaşıyordu civciv böyle pembemsi küçüktü seviniyorum cesaretime hayret ediyorum. Acaba ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir