Rüyada Güvercin Görmek

Rüyada güverte görmek, yabancı yerden alınacak ilginç ve güzel haberdir.

Ayrıca bkz: Kamara

Rüyada güverte görmek ne demek: Rüyayı gören bekarsa evlenir. Evli ise çocuğu olur. Güverte dindar güzel bir kadına işaret eder. Güverteyi uzaktan görse, yükseklik, sevinç ve ululuğa işaret eder. 

Rüyada güverteye çıktığını gören kimse korkuda ise korkusu gider, hasta ise, iyileşir. Bunlardan hiçbiri kendinde yoksa şeref ve sevince erer.

Güverte

“Rüyada Güvercin Görmek” üzerine 39 yorum

  1. Rüyamda kendimi güvercin olarak gördüm, kız arkdaşım da sansardı ve ben ona yardım ediyordum. İkimizde gayet mutluyduk.

  2. Ben rüyamda sarı güvercinin elime konup uçtuğunu gördüm. Lütfen söyleyin ne demek bu?

  3. Rüyamda birden fazla güvercin sürüsü uçuyorlardı ve bunları bir arkadaşıma gösteriyordum. Aralarından bir tanesi karşımıza indi ve rüyadan uyandım. Bunun açıklaması ne olabilir? Yalnız yanımıza konan kuşun üzerinde küçük siyah benekler vardı. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

  4. Merhaba, rüyamdaki güvercinlerle ilgili şöyle bir şey gördüm. Yerden tahtaları topladık, keresteleri yanımda bir arkadaşım vardı ve ben dedim ki rüyamda “Kanka tahtaları al, gel, yuva kuracağız güvercinlere” diye ayrıyeten sağa sola bakınıyorum, bir başka tarafa gidiyoruz “Burası olmaz” diyorum ve sonra tam da bakkalın önüne geliyoruz. “Buraya kuralım” diyorum güvercin yuvasını sonradan uyanıyorum? Sizce iyi midir, kötü müdür?

  5. Rüyamda arkadaşım yanlışlıkla benim siyah beyaz güvercinimi vurdu, çok üzülmüştüm hatta uyandıktan sonra zor kendime geldim.

  6. Rüyamda bir tane siyah güvercin yakalayıp, koynuma sokuyorum. Sonra uçuyor ve çatıya konuyor. Yanına yaklaştığımda iki beyaz güvercin ve üç tane de beyaz yavru güvercin vardı. Ve dişi beyazın göğsünde kına vardı, kalp şekli gibi.

  7. Rüyamda bir güvercin uçarak, odadan dışarı çıkmak ister ama ben gitmesini onu sevdiğim için aslında istemem. Lakin gitmesi gerektiğine inanır ve onu evin kapısından yukarıya doğru atarım. Güvercin uçarak uzaklaşırken, elimi indireceğim sırada aynı güvercinin rengi (mor) kendi. En küçük oğlum, kucağıma kiremitlerden uçarak gelir… Yani güvercini salarken oğlumda karşısından ellerime düşer, (atlayarak gelir.) Bu rüyadan çok etkilendim… İnşallah hayırlara vesile olur…

  8. İyi günler. Rüyamda evimin mutfağında masanın altına doğru gidiyordu. Fakat kanatlarının içinde iki yılan vardı. Bana zarar vermedi. Güvercinin rengi siyahtı.

  9. Rüyamda bir gri güvercin gördüm omuzuma kondu ve giderken bembeyaz bir güvercin oldu. Güvercinin altında bir ışık vardı ışığın üzerinde Allah yazıyordu. Ne olur biri bana açıklasın. Lütfen arkadaşlar anlamadıklarınızı söyleyin. Hepimizin rüyasını çözelim. Bu rüya benim için çok değerli.

  10. Rüyamda beyaz güvercin gördüm. Otururken bacağına konuyordu, tam elime aldım ellerimin arasından kaydı gitti. Ne olur bir yorum yapın!

  11. Rüyamda halamın oğlunu güvercin almış görüyorum. Bana gösteriyor, güvercine bakıyorum kuyrukları siyah sonra rengi kahverengine dönüyor. Diyorum “Buna paramı verdin?” Ses çıkarmıyor. “Koy kümese” diyorum. 1 kutuda iki güvercin var sonra 2 kutu daha görüyorum. Toplam 6 güvercin oluyor.

  12. Rüyada ağaca asılı kül rengi bir güvercini arkadaşım ayağındaki ipi çözüp almaya çalışırken kaçan güvercin bana doğru uçarken yakaladım, çok iriydi ve sevip okşuyordum. Bir önceki günde ağacın altında arkadaşım toprağı eliyle eşerek açık vaziyette, çok güzel akıllı telefonlar gördüm. “En büyüğünden ve güzelinden al” dedi. “Bana ait olmayan telefonu alamam” diyerek reddettim. Lütfen cevap.

  13. Merhaba, rüyamda oğlumun evine gitmişim, salonuna girince birden fazla güvercin uçuyordu, ben de camı açıp hepsini uçurdum. Acaba nasıl yorumlarsınız?

  14. Rüyamda 15 civarı siyah güvercin gördüm sapan ile vuracaktım lastiği çektim o an vazgeçtim. Elimle yakaladım beslemeye karar verdim, 6-7 tane yakaladım.

  15. Rüyamda bir güvercin gördüm, onu seviyordum. Çok güzel, temiz, gri ama daha çok beyazdı sonra tamamen beyaz oluyordu elimde. Sonra kendimi dalgalı, çok temiz bir denizin içinde buluyordum. Yanımda normalde hiç tanımadığım bir baba ve bir genç vardı. Onların yüzünü tam hatırlayamıyorum sanki biri babam, diğeri kardeşim gibiydi ama net hatırlayamıyorum. Üçümüz denizin içindeydik, kayalıklar vardı ve kum vardı. “Hadi çıkalım” diyordum. Çok dalgalı ve kendimizi o denizden kurtarıyorduk tam hırçınlaşmadan deniz. Ama deniz çok temiz ve güzeldi. Sadece dalga gelince çıktık.

  16. Ben rüyamda komşunun müstakil evinin kapısının önündeydim. Orda birden fazla sayılmayacak kadar çok güvercin vardı.

  17. Rüyamda çok endişeliydim. Korku dolu bir rüya görüyordum. Sonra beyaz bir güvercin geldi ve başımın üzerinde uçmaya başladı. Bunun anlamı nedir?

  18. Uzakta ışık ışığı tüfekle vurup sönmesini sağlıyorum. Sonra birilerinin geldiğini görüp korkuyorum evde sonra saklanmaya çalışıyorum. Kafes içinden üç güvercin çıkartıyorum ve birçok küçük göçmen kuşun bazıları canlı, bazıları ölmüş ama ben kuşları kafesten çıkartıp az bir su birikintisinden su içirmeye çalışıyorum. Kuşlardan bazılarının canlandığını gördüm geri kalanını da canlandırmaya çalışırken uyandım.

  19. Rüyamda kümesin içinde beyaz bir güvercin vardı, onu elime aldım kuşu havaya attım düştü. Bir daha havaya ve uçtu ama önüme düştü ve can verdi.

  20. Poşet içindeki dişi güvercinler ölmek üzereyken onları kurtarmak, canlandırmak, erkek güvercinin altında da yumurtaları olması ne demektir?

  21. Rüyamda gri renkli bir güvercin evimize geliyordu ve sahibi geliyordu, “O güvercin benim, almaya geldim” diyordu. Sonra bizim ahıra giriyordu güvercin, bir bakıyordum benim de bir sürü güvercinlerim vardı. Ondan sonra o bana gelen güvercini tutuyordum gözleri sarı ve çok büyüktü. Ondan sonra tekrar uçup gidiyordu. Lütfen açıklayın ne anlama geliyor?

  22. BEN UYKUMDA İŞYERİNDE DİNLENME YERİMDE OTURDUGUMU VE TAVANDAN BİRDELİKTEN ÖNCE DELİGE SANKİ FARE GİRDİ GİBİ GÖRDÜM DELİGE DOGRU UZANDIGIMDA ÖNCE YUVARLAK TOP HALINDE KİRPİYE BENZETTİGİM BİRŞEY DÜŞTÜ SONRA BİRDEN FAZLA SAYISINI SAYAMADIGIM KADAR GÜVERCİN LER ÇIKMAYA BAŞLADI

    BİRTANESİNİ YAKALAMAK İSTEDİM ÇOK GÜZEL RENGAREK Tİ AMA ELİMİ TIRNAKLARIYLA CİZDİ VE KAÇTI.

    BU RÜYAMI CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM 

  23. Rüyamda ölü iki güvercin vardı bende onları tavada pişiriyordum birden canlandılar ama ben onları kurtaramadım tavanın sıcaklığıyla öldüler. Ben canlı olduklarını hiç fark etmedim çok pişman oldum Allahtan af diliyordum tövbe ediyordum rüyamda.

  24. Rüyamda arkadaşım merdivenlerden düşüp yaralanıyordu, sonra yaralı bir güvercine dönüşüyordu. Bunun anlamı ne lütfen bilen varsa söylesin ?

  25. Rüyamda rengârenk güvercinlerin etrafa yumurtladığını ve yanıma yaklaşan güvercinleri yakalayıp ve yumurtalarının toplayıp eve götürdüğümü gördüm.

  26. Bir yavru güvercin bizim evin bir yerine gelip konuyor. Daha sonra bir başka yetişkin güvercin onun yanına konuyor bir müddet sonra yavru güvercin birde hafif bir açıyla alabildiğince yükseliyor. Peşine yetkin olanda kanat çırparak uçuyor çok yükseklerde birlikte duruyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir