Rüyada Uçurum Görmek

Rüyada uçurum görmek, kötü ve acı haberler alabileceğinizi işaret eder. Rüyada uçuruma düştüğünü görmek, evliliğinizin kötüye gideceğine yorumlanır.

Rüyada uçuruma gittiğini görmek; sorun, güç iş, felaket, büyük bir beladır.

Rüyada bir uçurum kenarında olduğunu görmek, büyük bir tehlike içinde bulunduğuna delalet eder. Uçurumdan düştüğünü görmek, tehlikenin ölümle sonuçlanacağına işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada uçurum görmek; tehlike, sıkıntı, kıtlık ve zor bir duruma düşmeye işarettir.

Rüyada çok derin bir uçurum görmek; bir dostunuzu kaybedeceğinize ve bir tehlike ile karşı karşıya geleceğinize, sıkıntı ve üzüntüye delalet eder.

Rüyada bir uçurumdan yuvarlandığını görmek, iş hayatınızda büyük sorunlar yaşayacağınıza ayrıca evlilik hayatında da mutlu olamayacağınıza işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Dağlar, Tepeler

Uçurum

“Rüyada Uçurum Görmek” üzerine 34 yorum

  1. Ben çok derin bir uçurum gördüm fakat uçurumdan yuvarlanmadım sonra nasıl olduysa kurtulmuşum. Sizce bu kötü bir şeyin haberi mi lütfen söyleyin?

    1. Bende derin bir uçurum gördüm. Annem atladı ölmedi bana sen de atla dedi. Bu rüyayı görünce küçüktüm.Korktuğum için aklımda kaldı.

  2. Uçak kullanıyorum, virajı alamıyorum uçurumdan düşüyorum, tarlaya iniyorum. Uçağın tekerleği eğriliyor. Tarlada köylüler var, çalışıyor, koşup geliyorlar. Eşim ve ben sağlam çıkıyoruz. Uçak sağlam.

  3. Ben geçen sene 3 kere gördüm, 3 ü de gerçekleşti. İlk büyük dedem öldü sonra en yakın arkadaşım öldü sonra köyden bir tanıdık öldü.

  4. Rüyamda bir uçurumun kenarındaydım ancak uçurumdan korktuğum halde rüyamda uçuruma doğru ilerliyordum. Biri beni geri çekiyor ama kim hatırlayamıyorum. Hemen ardından sevdiğim kişinin eşi “Seni eve nasıl bağlarım” diye soruyordu. Uçurumun dibi de mavi, köpüklü, kurbağalı bir dereyle son buluyordu. 🙁 Kötü ve düşündürücü bir dua.

  5. Rüyalarla amel edilmez ancak çoğu kez bir şeylere işaret eder rüyalar. Kesinlikle dikkat edin kendinize.

  6. Ablamla birlik de uçurum kenarındaydık. Çok dikkat ediyorduk, rahattık, düşmeden yola çıktık.

    1. Bence verilmiş sadakan varmış ki, başınıza bir şey gelmeden sağlam dönmüşsünüz. Daha ne cevap bekliyorsun, bacım?

  7. Ben, bahçe içerisinde evimiz var. Kapının önünde iki çıngı taş var. İkisinin üstünde, taşın üstünde peynir var. O peynirin 2 peyniri de hamur ediyorum. Ekmek pişirdim. Çiçekliğin içinde 2 süt bidonu var. Birini eve getiriyorum, sütlü yapıp ikram etmek üzere çanağa koyuyorum ama ikram ettiğimi görmedim. Çocuğum varmış, kızım. Küçük yüzünü yıkıyorum, kirlenmiş. Hafif çeşmede elimle yüzünü yıkadım sildim. Ama gerçek hayattaki çocuğum değilmiş. Rüyadaki çocuk benimmiş. Kocam da odada, leğenin içine çiş yapıyormuş. Evleri temizliyorum, siliyorum, hortumla yıkıyorum. Evde çöp varmış, onu çöpe atıyorum. Rüyamın yorumunu rica etsem.

  8. Rüyamda bizim evin anahtar deliği kan oluyor, damla kan oluyor. İzler merdivene kadar gidiyor. Başkasının kanıymış ama o adam gelip kapıyı itiyor. 3 kardeş engel oluyoruz. Kapıyı zorluyor, biz de içeri girmesin diye kapıya destek oluyoruz, giremiyor. Ve yolda genç adam varmış, bana zarar vermek istiyor. Benzin döküp adamı yakıyorum. Birde genç deli kanlı varmış, onu da benzinle yakıyorum. İki kişiyi yaktım ve evdeyim. Eve komşu geliyor. “Sen internetten koca arıyorsun” diye aşağılıyor, beni. 3 komşu da evlenmemizi istemiyorlarmış. Ve havadan, demirden çöplük demirini üzerimize atıyorlar. Demir üstümüze düşüp öldüreceklermiş. 3 tane havadan üstümüze attılar ama korkmuyorduk. Bize de değmedi. Biz bahçedeyiz. Yorumunuzu bekliyorum.

  9. Ben aynı uçurumu 2.ci kez görüyorum. Daha önce de görmüştüm. Tek fark, ilk gördüğüm de gece. 2.ci de gündüzdü. Y anımda bir inekle beraberdim birde arkadaşla. İnek tam yuvarlanırken ayağından yakalayıp kurtardım ama ben yuvarlanmadım. Uçurum aynı uçurum. Çok merak ediyorum neden aynı yeri gördüm diye. Lütfen açıklar mısınız?

  10. Merhabalar, rüyamda bir uçurumun kenarında duruyorum. Yanımdakilerin şaşkın bakışlarıyla birden uçurumdan atlıyorum. Ama atladığımda çok dipsiz bir uçurum olduğunu ama aşağısının deniz olduğunu görüyorum. Birden başlıyorum havada süzülmeye. Hatta ceketimin uçlarından ceketimi bir kanat gibi kullanarak uçuyorum. Daha sonra süzülerek çok uzak bir yere konuyorum. Sizce neye delalet eder bu rüya?

  11. Ben rüyamda kuzenimin uçurumdan atıldığını gördüm. Hatta ondan önce onu kurtardım. Bu arada kardeşine haber verdim. O gelene kadar onu attılar. Ben bu rüyadan bir şey anlamadım bana açıklar mısınız?

  12. Bir arkadaşım beni rüyasında uçurumun kenarında menekşe ararken gördü. Bu ne anlama gelir?

  13. Rüyamda bir atın kayalıklardan düşerek çok kötü yaralandığını gördüm. Ben de ordaydım, atın düştüğü yerde. Nerdeyse ayaklarımın altına düştü ama ölmemişti yaşıyordu. Sonra sahibi geldi. O ara at bana baktı sanki yardım istiyordu. İçimden bir ses sahibinin onu öldüreceğini diyordu. Bu rüya ne anlama geliyor, lütfen cevaplar mısınız?

  14. Rüyamda başka bir ülkede çok güzel evlerin ve yeşil bir alanın içindeydim ve çok mutluydum. Bir anda evlerin bulunduğu yerin bir uçurum kenarında olduğunu gördüm.

    1. Aynı rüyayı ben de gördüm dün gece Hatice. Rüyamda yabancı bir ülkedeyim, bahçelerden geçiyorum. Ama sözde Honduras’ı arıyorum 🙂 Küçük çoçuklar görüyorum. Yabancı bir isim söylüyorum, oranın şehri yakın mı buraya diyorum. Çoçuklar “2 saat gitmen gerek” diyor. Bir yere geliyorum çekik gözlü bir kaç kadın, bir erkek. Erkeğe soruyorum buranın kızları dürüst mü, diye. Cevap veriyor, ama hatırlamıyorum. Yolun kenarında bir tane kilise gibi değişik bir yapı görüyorum ve ardından soluğu çok büyük bir uçurumda alıyorum. Biri beni kovalıyor, uçurumdan atmaya çalışıyor. Beni atarken onu da çekiyorum aşağı. O düşüyor ben elektrik direklerinden tutup kurtuluyorum. 😀 Çok değişik bir rüyaydı.

  15. Rüyamda sürekli uçurumdan atlıyorum ve tam yere çakıldığım zaman uyanıyorum. Bu nedir ya?

  16. Rüyamda arabayla giderken uçuruma geliyorum abim ile sonra “Arabadan inelim” diyoruz, korkuyoruz araba aşağı yuvarlanır diye. Çünkü şoför hızlı kullanıyor. Ve iniyoruz sonra abim dengesini kaybedip geri geri uçurumdan düşüyor. Sonra bakıyorum aşağıda ayağa kalkmış fakat “Öldü” diyorlar. Çok ağlıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

  17. Selam, ben Ali Ş. 22.03.2015 gecesi eski bir yol var köprü geçecek diye yanına yeni yol yapılmış. Arkadaşım yeni yoldan gidiyor, ben uçurumun dibinden eski yolda gidiyorum. O zorlu uçurum kenarından geçtim ve yeni yola arkadaşımın yanına ulaştım.

  18. Rüyamda çok yüksek bir yerdeyim aşağı inmek cesaretini gösteremiyorum, korkuyorum. Yanımdan biri hızla inip aşağıya doğru gidiyor. Ben de halen tepede cesaretimi toplayıp inmeye çalışıyorum. Sonra aşağısının bir deniz kıyısı olduğunu görüyorum daha çok gitmek istiyorum. Tam cesaretimi toplayıp inecekken uyandım. Yardımcı olursanız sevinirim. İşlerinizde başarılar dilerim. Saygılar.

  19. Uçurum kenarında gidiyorum ve uçuruma düşmek üzereyken tam düştüm derken düşmüyorum ondan sonra uyandım. Buna cevap verebilir misiniz lütfen? Allah razı olsun.

  20. Otobüste seyahat ederken keskin viraja girince uçurumdan aşağıya denize düşüyoruz ama otobüs su üstünde alabora olarak devam ediyor. Tam suyla buluşunca uyanıyorum. Anlamını bilen var mı?

  21. Rüyamda nisan ayında trafik kazasında vefat eden dayımla birlikte irili ufaklı kayaların olduğu bir uçurumun kenarında oturuyoruz. Etrafımızdan aşağıya kayalar taşlar yuvarlanıp düşüyor. Konuşmamızın konusu da yine aynı kazada vefat eden oğlu hakkında. Çok uzun süredir bu tip rüyalar ve vefat eden dayımı görüyorum. Uçurumun kenarında oturmak beni çok korkuttu.

  22. İlk önce uçurum dibindeyim bir kadın (tanımadığım biri) uçurumun başında evi vardı ayağı kaydı uçurumdan çarpa çarpa önüme düştü. Telaşla ambulansı arıyordum. Sonra oğlum uçurumun kenarından geçerken ayağı kaydı eliyle tutundu ama sonra gücü bitince elini bıraktı kaya kaya düşmeye başladı. Ben hem çırpınıyorum hem de bu sefer uçurumun başındayım birileri var yanımda onlarla sohbet ediyorum aklım oğlumda ama kendi kendime ona bir şey olmamıştır kaya kaya düştü diyorum yere düştüğünü ve akıbetinin ne olduğunu görmedim. Çok etkilendim yorumlarsanız sevinirim.

  23. Rüyamda uçurumda patlama olup yüzlerce ölü çıkması ama o ölüleri olduğu gibi yüzlerini görüyorum sonra bende gözümü kapatıyorum tam uçuruma düşerken gözümü acıyorum ve uçurumun orda çok insan var.

  24. Ben uçurumdaydım yanımda nur yüzlü bir adam vardı aşağı baktım ve birden dengemi kaybettim beni tut dedim tuttu çekti ve gülümsedi ne anlama geliyor? Lütfen söyler misiniz?

  25. Rüyamda bir uçurumun kenarına geldim oradan zor bela kurtuldum. Neyi delalet eder acaba?

  26. Bende derin bir uçuruma düştüm ama sonra puf gibi yumuşak bir yere düştüm. Diğeriyse uçurumun kenarındaydım ama sonra annem gelip götürdü beni. Bir şey anlamadım ben bu rüyadan açıklayabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir