Rüyada Kız Kardeş Görmek

Ayrıca Bakınız: Kardeş , Erkek Kardeş 

Rüyada kız kardeş görmek, sizi her daim destekleyen ve en kötü gününüzde dahi yanınızda olan bir dostunuz olduğu anlamına gelir. Ne problemimizin olursa olsun anında hazır bulunan bir arkadaşınız olduğuna, kardeşten de öte sırlarınızı paylaşacağınız biri ile dost olacağınıza delalet eder. Ayrıca ailenizin size her konuda destek olacağı ve hiçbir zaman yalnız bırakmayacağı anlamına gelir. 

Rüyada kız kardeş görmek başka bir yorumcuya göre iş ortağı olarak yorumlanır. Yeni kuracağınız işte bir ortakla çalışacağınıza, çok iyi bir ikili olacağınıza, beraber çok çalışıp çok para kazanacağınıza işaret eder. 

Rüyada Kız Kardeşini Ölmüş Görmek 

Rüyada kız kardeşini ölmüş görmek, gerçek hayattaki kız kardeşinizi mutlu edecek ve keyfini yerine getirecek bir olay yaşanacağına alamet eder. Rüyayı gören kişinin uykusuna giren kişinin çok müjdeli bir haber alacağı anlamına gelir. 

Rüyada kız kardeşini ölmüş görmek tabiri, maddi olarak zenginliğe kavuşmak anlamına gelir. Yakın zamanda elinize toplu para geçeceğine, birikimlerinizi hayırlı bir işte harcayacağınıza ve büyük kazançlar sağlayacağınıza rivayet eder. 

Rüyada Kız Kardeşini Gelinlikle Görmek 

Rüyada kız kardeşini gelinlikle görmek, rüya sahibinin kendi kız kardeşinin murad ettiği şeylerin kısa sürede gerçekleşeceği anlamını taşır. Kız kardeşinizin sevdiği insanla mutlu ve mesut bir ömür yaşayacağına, eşiyle birlikte bir yastıkta kocayacağına işaret eder. 

Rüyada Kız Kardeşini Hasta Görmek 

Rüyada kız kardeşini hasta görmek, sizi çok üzecek ve sizi zora sokacak bir yakınınız ile kötü bir işe kalkışmak olarak tabir edilir. Yaptığınız yüz kızartıcı işten dolayı toplumdaki insanların size farklı gözle bakacağına ve herkesin güvenini boşa çıkaracağınıza işaret eder. 

Rüyada Kız Kardeşin Olduğunu Görmek 

Rüyada kız kardeşin olduğunu görmek bir yakınınızdan veyahut arkadaşınızdan destek alacağınızı gösterir. Yardıma ihtiyacınız olduğu bir anda yanınıza koşarak gelecek arkadaşınıza, desteğini sizden esirgemeyen bir yakınınızın olacağına işaret eder.

Rüyada Kız Kardeşle Kavga Etmek 

Rüyada kız kardeşle kavga etmek, bir şeyi çok istemenize rağmen bazı sebepler yüzünden cayacağınıza, uzun süredir çok satın almak istediğiniz bir eşyayı pahalı olduğu için almaktan vazgeçeceğinize işaret eder.

Rüyada kız kardeşle kavga etmenin bir diğer yorumu da aile içinde çıkan çatışmalar olarak yorumlanır. Aileniz ile bir meseleden dolayı fikir çatışması yaşayacağınıza, sonunda olayın sizin aleyhinize işleyeceğine alamet eder. 

Rüyada Kız Kardeşini Ölü Görmek 

Rüyada kız kardeşini ölü görmek, tam aksi bir rüya olarak yorumlanır. Gerçek hayattaki kız kardeşinizin ömrünün sonuna kadar mutlu olacağını, neşesinin ve yaşama sevincinin ilelebet baki kalacağını ifade eder. 

Rüyada Kız Kardeşini Kaybetmek 

Rüyada kız kardeşini kaybetmek, ailenize çok değer vereceğinizi ve köklerinize her zaman sahip çıkacağınıza delalet eder. Ailenizin her müşkül anında yanında olacağınızı, tüm özel anları beraber kutlayacağınızı işaret eder.

Rüyada kız kardeşini kaybetmek tabiri başka bir rüya tabircisine göre geçmişe özlem duymak anlamına gelir. Eski günleri hatırlayıp keşke tekrar gelse deyip iç geçireceğinize, sevgi dolu günleri çok özleyeceğinize delalet eder. 

Rüyada Kız Kardeş ve Anne Görmek 

Rüyada kız kardeş ve anne görmek, iki şey arasında seçim yapacağınız anlamına gelir. Yaptığınız her iki seçimden birinin hayırla sonuçlanacağını, seçim yaparken nasıl olsa kimsenin kalbi kırılmayacak diye stressiz davranacağınızı ifade eder. 

Rüyada kız kardeş ve anneyi birlikte görmek, uzaktan gelen bir misafir olarak da yorumlanır. Uzaktan gelen Tanrı misafirinin kısmetiyle geleceğine, bu kişinin gelirken size müjdeli bir haber getireceğine alamet eder. 

Kız Kardeş

“Rüyada Kız Kardeş Görmek” üzerine 18 yorum

  1. Ablama görücü geliyor görücülerde eşi ve ailesi ama vermiyoruz, zaman istiyoruz.

  2. Pamuk tarlasında kız kardeşim pamuk topluyor sonra tuz oluyor. Rüyamda bir pamuk topluyorum, bir tuz topluyorum, çuval çuval topluyorum. Beyaz beyaz pamuk oluyor sonra beyaz beyaz tuz oluyor bir sürü çuval tuzları dolduruyorum ama çuvallar hafif oluyor sonra bir adam oluyor sonra bizim kız(Kız kardeşim)oluyor sonra bir sürü toplanmış çuval oluyor.

  3. Annemin bir kızı oluyordu, (bana kardeş) kısa bir süre içinde yürüyordu. Henüz emeklemeden ve ben 2 yıldır sürekli rüyamda bebek görüyorum, kardeşim olarak ama.

  4. Rüyamda kız kardeşim ortalıkta bir yere yanılmıyorsam lor peyniri saçıyordu. Ben de ona dedim ki “Allah yiyiniz içiniz ama israf etmeyiniz demiş. Sen de israf etme” dedim. Sonra hatırladım ki bu bir ayet değil hadisti ve bunu düzelttim. Annem de bizi dinliyordu. O da bana hak verdi. Sonra kardeşim bir odaya geçti ve yanılmıyorsam kız arkadaşları geldi. Beni kardeşime o ortamda hayatı nasıl doğru yaşaması gerektiği hakkında konuşmadan, hissettirerek bilgi vermeye çalışıyordum ama hissedip hissetmediğinden şüpheliydim. Sonra rüya bitti diyebiliriz.

  5. rüyamda kız kardeşimi gördüm ona anneme gideceğimi anneme yemek yedirreceğimi söylüyorum oda gitme diye yalvarıyor ben sensiz yapamam diyor bende gitmekten vaz geçiyorum ( annem 6 yıl önce vefaat etti anneme ben baktım bütün hayatımı anneme adadım çok güzel baktım bebekler gibi baktım ) rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim sevgiyle kalın

  6. Şehir merkezindeydik. 3 tekerli motosikletimiz vardı. Ben, babam ve kız kardeşim biniyorduk. “Ben kullanacağım” diyordum. Ama babam “Yok ben kullanacağım” dedi. Ve 10 metre kadar gittikten sonra kaza gibi bir şey yaptık. Sanki benim yüzümdenmiş gibi olduğunu sanarak ağlamaya başladım. Ve babama içten içe bir sevgiyle sarıldım sonra bitti.

  7. Benim normalde iki kız kardeşim var ama rüyamda başka bir kız kardeşim daha olduğunu gördüm ve ondan sonra birdenbire öldüğünü gördüm. Onun için ağlıyordum.

  8. Rüyamda evimin mutfağında namaz kılan kadın gördüm sonra bana elini uzattı ve salavat getirdik. Bana sağlık, huzur ve mutluluk diledi sessizce içinden sonra ben de kardeşimle salavatlaştım. Yorumlar mısınız?

  9. Ablam rüyasında benim hamile olduğumu duymuş. Ben söylemişim “Hamileyim” diye. Acaba anlamı nedir? Yorumunuzu bekliyorum merakla.

  10. Rüyamda kız kardeşimin öldüğünü gördüm, yıkıldım, ardından çok ağladım. Elime kağıt verildi. Anlam veremediğim bir şeyler yazıyordu. Yazıları hatırlamıyorum ama gördüm.

  11. Ak parti bir gezi düzenliyor ama izdiham var. Otobüsler kalkıyor bir yere gidiyoruz ama felaket izdiham var. Ben çok daralıyorum, kendimi kurtarıyorum. Bir tepe gibi bir yere geliyorum. Bir şeyler yapıyorum ama hatırlamıyorum. Yüksek bir yerlerdeyim. Sonra kız kardeşimi görüyorum o kalabalıkla gidiyor. Oğluna gidiyorum, öpüyorum kokluyorum ve tekrar geldiğim yere dönüyorum sanırım.

  12. Rüyamda kız kardeşimi gördüm eşinden ayrılmış, kötü yola düşmüş, zor şartlar altında. Kardeşimi bulup sahip çıkıyorum.

  13. Abim rüyasında beni görmüş, dövüyorlarmış beni. Neye delalet ediyor söyleyebilir misiniz?

  14. Bekâr kız kardeşimi 9 aylık hamile olarak gördüm ailemde hiçbir şey demedi ona rüyamda ben şaşırdım gelmiş bana sende yapsaydın filan dedi hatırladığım bu kadarı. Ne anlama geliyor acaba yardımcı olur musunuz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir