Rüyada Kız Görmek

Mülke nail olmaya, menfaatli araziye, ticarette kazanca yahut bir işte karşılaşılacak olan güçlüklere delalet eder.

Bkz: Kız Çocuk Doğurmak

Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.

Rüyada bir kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Kız güzel ise iyi ve neşeli günlerin yaklaştığı habercisidir.

Rüyada kız görmek güçlükle yorumlanır. Bazı yorumculara göre, kız, açılmayan kapı olarak tabir olunur. Rüyasında bekar bir kızla tanıştığını görmek, tüccar ise zorlukla para kazanacağına; memur veya işçi ise maaş ve ücretlerini geç alacaklarına; sanatçı ise eserlerini satmak için zorluk çekecegine işarettir.

Rüyada kız görmek tabiri, bazı tabircilere göre, üzerinde mahsul alınacak verimli bir toprağa, çiftliğe ve tarlaya da delalet eder. Kız çocuğu genellikle bollukla yorumlanır. Rüyada yeni doğmuş bir kız çocuğu görmek(Bebek (Yenidoğan) Görmek), hayatta beklediği en büyük müjdeyi alacağına işarettir. Emekleyen bir kız çocuğu görmek, işlerinin yavaş yavaş yoluna gireceğine; yürüyen bir kız çocuğu görmek, işlerinin yolunda olduğuna delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kız görmek, rütbeliler için güçlüktür. Bazen bekar kız görmek bineğe, menfaatli araziye işarettir. Bazen de bekar kız rüyası, gam ve kedere ve imkanların güçlenmesine işarettir. Bir kimse bekar bir kıza rastladığını görse, bir mülke malik veya ticaretinde kazanca nail olur.

Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir.

Kız

“Rüyada Kız Görmek” üzerine 32 yorum

  1. Rüyada yürüyen bir kız çocugu gördüm, kaybolmuştu ve ben onu evine ulaştırıyordum.

  2. İki gündür rüyamda kadınlarla kavga ediyorum . Bu geceki rüyamda kavga ettiğim kızı bıçakladım. Aynı rüyada hasta olan arkadaşımı da gördüm. Neye yorum yapmam lazım çözemedim.

  3. Merhaba ben rüyamda bir kız çocuğum olduğunu gördüm ama doğurmadım. Cenin gibi bir şeyin içinden çıkardım. Ayrıca hamile de değilim ve bu çocuk çok güzeldi, doğar doğmaz saçları uzadı, konuşmaya başladı ve çok akıllıydı, ne söylersem yapıyordu. Anlamını merak ediyorum. Teşekkür.

  4. Ben rüyamda bir kız çocuğu gördüm. Bir kişinin kucağında oturarak ama sarı saçlı, sarı kıyafetli ve sarı bir kızdı. Birazda benim çocukluğuma benziyordu ama çok şirin çok tatlıydı. Sevmek istedim, sanki o benmişim ya da yakınımmış gibiydi. Bu ne anlama geliyor?

  5. Gerçek hayatta eski sevgilimin vefat eden annesi, rüyamda benim evime ziyarete gelmiş. Mutfakta kime ait olduğu belli olmayan bir tabak çorbayı lavaboya boşaltıp, bulaşığımı yıkıyor. Ben mahcup olup, “Hoş geldin, teyze” deyip elini öpüyorum. Beraberce divana oturuyoruz. Kendisi genç ve bana güzel bakıyor. Ama hiç konuşmuyor. Yorumlarsanız sevinirim.

  6. Rüyamda birde fazla kız ve erkekle aynı anda oturup, sohbet ettiğimi gördüm. Sizce neye yorumlanır?

  7. Rüyamda siyah elbiseli bir kız gördüm. Birlikte yürüyorduk ve koluma girdi. Yürümeye devam ettik. Orda uyandım. Cevabını mail olarak mı atıyorsunuz acaba?

  8. Rüyada vefat eden eski nişanlımı görüyorum ve yağmur yağıyor. Ben yağmurun altında yatıyorum uyandığımda nişanlımla aynı yatakta yatıyoruz. Bir an dudaklarımdan öpüyor tam cinsi münasebete girecekken yataktan kalkıyorum. Birde bebeğim var kız mı, erkek mi bilmiyorum. Ablam geliyor onun evine gidiyorum. Yolda giderken yıkanıyorum. Ablamın evinde kız yeğenlerimi görüyorum evde temizlik yapıyoruz. Gece uyanıyorum yeğenim, 2 kız arkadaşıyla sabaha karşı yola çıkıyor. Annemi arıyorum eski nişanlımı soruyorum ve onunla konuşuyorum “Ablamın evine gel” diyorum. “Nasıl bulacağım? Kardeşime gideyim babamı da görürüm” diyor.

  9. Rüyamda güzel sarışın bir kız gördüm ve daha sonra onu kapalı bir halde gerçekte karşılaştım.

  10. Ben 6 kız gördüm tamamen. 2 tane kız yanıma geldi biri “Merhaba” dedi sonra ise ben de “Merhaba” dedim. Sonra resim çekindik Face’ye atacaktık, attık bu kadar.

  11. Rüyamda yokuş aşağı inerken elimde yumuşak, kuru ekmek yiyordum. O sırada beyaz elbiseli kız çocuğu gördüm ona ekmek uzattım. Uyandığımda bu kadardı hatırladığım.

  12. Rüyamda gördüğüm kız benim sevgilim oluyor, çok yakın davranıyor bana. Neye işarettir?

  13. Rüyada bir kız gördüm elini tutuyordum, aynı zamanda teyzemin kızı. Ne anlama geliyor?

  14. Rüyamda bir böcek ceketimin kenarına kondu. Böcek ötüyor, bağıra bağıra. O sırada bir tane kız gördüm. Onun anlamını nasıl öğrenirim?

  15. Rüyamda sarışın kız gördüm 13 yaşında gibi ama denizkızıymış denizkızı olduğunu görmedim, çok güzeldi. Ertesi günü yine kız gördüm aynı yaşlarda ama siyah saçlıydı. Yorumlarsanız sevinirim teşekkür.

  16. Rüyamda 14 yaşındaki kızımı görüyorum. Küçük kızımın uzun kollu, açık pembe renkli t-shirt ünü giyiyor ve t-shirt üstüne oluyordu. Bunun anlamı ne? Açıklarsanız sevinirim. Yasemin.

  17. Samanlıkta bir kız bebeği gördüm bir köşede ayrıyeten bir bebek ağzından 3 tane ayrı bebek çıkarttı. Sabah şaşkınlık yaşadım. Nedir, bu acaba?

  18. Rüyamda sarışın bir kız çocuğu gördüm o kadar güzeldi ki, altın sarısı saçları vardı.

  19. Rüyamda çok güzel bir kızım oluyordu. Bana benziyordu gözleri kocaman simsiyah duruyordu. Ben de emziriyordum onu sonra babam da çok seviyordu kızımı.

  20. Görmüş halini çok üzüldüm kahır oldum ağladım lütfen Nasıl yorumlamam lazım bana bilgi verir misiniz?

  21. Rüyamda kızıma işkence yapılmış vücudu çiziklerle dolu sırtı omuzları iş yerine gidiyorum ortağım ve eşi sessiz konuşmuyorlar. Kızımın bu haline üzülüyorum kimin yaptığını bulamıyorum.

  22. Sarışın kız gördüm sana aşığım dedim yüzüme güldü ne demek ama çok güzeldi artık hep o rüyayı görmek istiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir