Rüyada Kıymetli Taş Görmek

Bakınız; Cevher. 

Rüyada kıymetli taş görmek, şansınızın açılacağını ve maddi olarak daha önce hiç hayal edemediğiniz kadar çok paraya sahip olacağınızı işaret eder. Rüyada görülen kıymetli taş, müjde verici bir rüya olarak tanımlanmıştır. Ün ve şöhret sahibi olacağınızı, toplumda saygın bir lider vasfında bulunacağınızı, kendisi de zengin ol bir eş bulup izdivaç yapacağınızı ifade eder. 

Rüyada kıymetli taş görmek tabiri, çok hayırlı bir rüya şeklinde tabir edilir. Kariyerinizin zirvesine emin adımlar ile yürüyeceğinize, herkes tarafından parmakla gösterilen işler yapacağınıza, servet sahibi olarak ömür boyu refah içinde yaşayacağınıza delalet eder. 

Rüyada Elmas Görmek 

Rüyada elmas görmek, temiz kalpli olduğunuzu ve niyetinizin halis olduğunu gösterir. Anne ve babanızın rızasını alan bir evlat olacağınızı, kutsal topraklara gidip hac vazifenizi yerine getireceğinizi, emek vererek kazandığınız paralar ile kimsesizlere yardım edeceğinizi işaret eder. Mutluluğu ve huzuru tam anlamıyla yakalayıp gerçek aşkı bulacağınızı ifade eder.

Rüyada elmas görmek ne demek: Allah’ın varlığına ve birliğine kesintisiz inanan ve her adımını Allah’ın rızasını kazanmak için atan biri olacağınızı işaret eder. Günahtan korktuğunuzu, haramdan sakındığınızı, helal yolla para kazandığınızı alamet eder. 

Rüyada Pırlanta Görmek 

Rüyada pırlanta görmek, yakın zamanda çok mükemmel biriyle evlilik kararı alacağınıza delalet eder. Aynı zamanda büyük bir iş için yatırım yapacağınıza ve her işte şansın sizden yana olacağına alamet eder. Rüyada pırlanta görmek rüya sahibinin kaderinin iyi yazılacağını ve maddi anlamda kesinlikle zora düşmeyeceğini ifade eder. Çevrenizdeki insanların gıpta edeceği ve özeneceği bir hayata kavuşacağınızı gösterir. 

Rüyada Renkli Değerli Taşlar Görmek 

Rüyada renkli değerli taşlar görmek, bir işe girip çok çalışacağınızı ve bu işte biriktirdiğiniz paralar ile çok büyük bir yatırım yapacağınıza delalet eder. Kâr bakımından yüksek bir iş koluna sermaye yatıracağınızı ve elde edeceğinizin gelirin siz dahil herkesi şaşırtacağını işaret eder. 

Rüyada Değerli Taş Aldığını Görmek 

Rüyada değerli taş aldığını görmek çok sevdiğiniz ve samimi olduğunuzun bir arkadaşınız ile aranızın açılacağına yorulur. Aranızda yaşanan tatsız bir olaydan dolayı küslük yaşayacağınıza, ilk adımı karşı taraftan bekleyeceğinize sonradan söylediklerinize pişman olup bir türlü özür dileyecek cesareti bulamayacağınıza delalet eder. 

Rüyada Değerli Taş Sattığını Görmek 

Rüyada değerli taş sattığını görmek, bereketin artacağını, hanenize bolluk ve mutluluk geleceğini ifade eder. Gece gündüz ter döküp çok çalıştığınız bir işten büyük paralar elde edeceğinizi, kazandığınız paralar ile küçük bir dükkân ya da işletme açacağınızı işaret eder. 

Rüyada Kırmızı Kıymetli Taş Görmek 

Rüyada kırmızı kıymetli taş görmek; uzun zamandır yaşadığınız hayatınızı bir bakıma zehir eden her türlü olayın çözüme kavuşacağını, sıkıntılarınızdan kurtulup tüy gibi hafifleyeceğinizi işaret eder. Hayatınızı bundan böyle stressiz yaşayacağınızı herhangi bir şeyi kafanıza takmayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Siyah Kıymetli Taş Görmek

Rüyada siyah kıymetli taş görmek, kazandığınız paraları yardıma muhtaç, kimsesiz ve yoksul insanlar için harcayacağınıza işaret eder. Biriktirip bankaya yatırdığınız paranın bir kısmını hayır işlerinde kullanacağınızı diğer kısmını da ailenizin güzel bir geleceğe sahip olması için harcayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Mavi Kıymetli Taş Görmek 

Rüyada mavi kıymetli taş görmek; yıllardır ödeyemediğiniz borcunuzu ödemek için para bulacağınızı, sıkıntılarınızı ve üzerinizdeki yükleri atacağınızı ifade eder. Sorumluluklarınızı bundan böyle başka kimselere de paylaştıracağınızı ve huzurlu bir aile ortamı için daha vefakâr bir insan olacağınızı alamet eder. 

Rüyada Değerli Taş Topladığını Görmek 

Rüyada değerli taş topladığını görmek, malınızın azalacağına ve para kaybedeceğinize işaret eder. Böyle bir rüya gördüyseniz, bu rüya gereksiz yaptığınız harcamalar ve savurganlığınız yüzünden elinizdeki paranın tükeneceğine alamet eder.

Kıymetli Taş

“Rüyada Kıymetli Taş Görmek” için bir yorum

  1. Hiç bir şey anlamadım. Öncelikle size şu soruyu sormak isterim. Rüyamda çantamın üzerinde kalp şeklinde sahte bir kırmızı mücevher vardı. Çantamın altından kırmızı bir ışık geliyordu. Çantamı kaldırdığımda altından kırmızı bir mücevher çıktı. Bu sefer ki gerçekti. Peki, bunun ne anlama geleceğini bilmiyorum. Sadece birkaç tahminim var onları size anlatmayı istiyorum. Mücevher zenginliği kırmızı renk şeytanı temsil ettiğini düşünüyorum. Yani ben şu sonucu çıkardım. Bana bir kere çok para gelecek ama bu paralar şeytandan yana diye bir sonuç çıkardım. Acaba doğru mudur? Ve bu arada sitenizi çok beğendim. Sorumun cevabını lütfen cevaplayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir