Rüyada Elmas Görmek

Rüyada elmas görmek rüyayı görenin talihi yolunda gidecek demektir, elmas gören kadın ise zengin ve kültürlü bir erkekle evlenecek, erkek ise anlayışlı, duygulu bir kadınla evlenecek demektir.

Rüyada elmasçı görmek dindar, ilim ehli birine delalet eder.

Ayrıca Bakınız; Pırlanta.

Rüyada elmas bulmak şansın iyi olduğuna yorulur. Rüyada elmas madeninde olduğunu görmek, zenginliğin ve saygınlığın işaretidir.

Rüyada elmastan yüzük görmek evlilik, aşk, yuvada huzur ve mutluluktur. Parlaklığına ve büyüklüğüne göre değişir huzurunuzun ve mutluluğunuzun derecesi belirlenir.

Rüyada elmas arzulayan bir kadın görmek mağrur ve kibirli, görünüşten başka hiçbir meziyeti olmayan, aksine zarar verici, gösterişe meyyal bir kadınla yorumlanır.

Rüyada bir elmas yüzük alıp parmağına taktığını gören, böyle bir kadın ile evlenir. Yüzüğü parmağından çıkarıp birine verdiğini gören, karısını boşar. Lekesiz parlak taş, güzel kadına, lekeli donuk elmas ise çirkin kadına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada elmastan olmayacak bir eşyanın elmastan olduğunu görmek, yükte hafif pahada ağır bir hediye alacağınıza delalet eder.

Rüyada elmastan yemek takımları görmek ya da elmastan yapılmış bir şeyleri kullanarak yemek yemek, yeni girişeceğiniz iş ya da yeni işinizin çok fazla bereketli olacağı şeklinde rüya tabiri yapılır.

Elmas

“Rüyada Elmas Görmek” için bir yorum

  1. Ben rüyada elmasın özel güçler verdiğini gördüm. Bunlardan bir tanesi kaybolmuştu, onu ben buldum ama elmasın sahibi benden aldı. 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir