Rüyada Kız Çocuk Doğurmak Görmek

Rüyada kız çocuk doğurmak görmek, rüya sahibinin hayatında bir amacının olduğunun görülmesi anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin birtakım varmak istediği hedeflerinin olduğuna ve rüya sahibinin bu hedefleri için çok çalışması gerektiğine işaret eder.

Rüyada kız çocuğu doğurmak, rüya sahibinin aradığı iç huzurunu bulacağına işarettir. Rüya sahibi için sevinçli ve müjdeli bir haber demektir. Müjdeli güzel bir haber almak, iç huzuruna kavuşmak, bol bereketli bir yaşam sürmek olarak yorulur. Kişi evli ise kız çocuğu olacağı anlamına gelir. Kişi evli değilse, hayırlı bir kısmet bulacağı ve kısa sürede huzurlu bir yuvası olacağı anlamına gelir.

Rüya sahibinin ruh haline uygun olarak rüya yorumlaması yapılır. Bu nedenle rüya sahibinin kendi içinde bulunduğu ruh hali de önemlidir. Öğrenciler için ders başarısı, evliler için kız çocuk ya da kız torun, evli olmayan kişiler için hayırlı bir koca ya da güzel bir kadın olarak müjdelenir.

Rüyada Eşinin Kız Çocuk Doğurduğunu Görmek 

Rüyada eşinin kız çocuk doğurduğunu görmek, kişinin içindeki bulunduğu duruma göre değerlendirilir. Kişi evli ise, bir kız evlat ile müjdelenir. Ancak kişi evli değil bekar ise, bu bir iş hayatına yorulur. Kız çocuk figürü, bir iş ihalesini kazanmak, zorlu bir sınavı geçmek, sınıfı geçmek; kız çocuk doğurmak, toplu para gelmesi gibi müjdeler ile yorumlanır. Tek bir açıklaması yoktur. Genel manada rüya yorumlanırken, doğum esnasında çevresinde bulunan nesneler ile de ilişkilendirmek bu rüyanın tam ve doğru yorumlanmasına delalettir.

Rüyada Kilolu Kız Çocuğu Doğurmak 

Rüyada kilolu kız çocuğu doğurmak, zenginlik mal mülk ile yorumlanır. Bu şekilde rüya gören kişinin başına büyük bir talih kuşu konacak şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kısa süre içerisinde üne kavuşacağına delalet eder. Tanınmışlık, ün ve şan şöhrete işaret eder. bu ünün getirdiği bir zenginlik ile yorumlanır. Rüya sahibi için ve rüyayı gören kişinin çevresindeki en yakınları için oldukça kısmetli, bereketli kazanç kapıları açılacaktır şeklinde yorulur.

Rüyada kilolu kız çocuğu doğurmak ne demek; mal, mülk ve eşya ile de tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi için, kilo figürü bir mal alımına, kısa sürede eline geçen toplu para ile, arsa veya ev gibi bir yatırım yapılmasına işaret eder.

Ayrıca bkz: Şişmanlık

Rüyada Zayıf Kız Çocuğu Doğurmak 

Rüyada zayıf kız çocuğu doğurmak, rüyayı gören kişi için bir umut beslemesi niteliğinde yorulur. Rüya sahibinin bir umudu vardır ve bu umudun gerçekleşmesi için uzun uğraşlar vermesi gerekir şeklinde yorulur. Ayrıca, zorlu bir iş yüküne, hane içinde bir tartışmaya ve açlık çekilmesine delalet eder. İşten ayrılmaya, eşten ayrılmaya, tartışma veya kavgaların yaşanmasına delalet eder.

Rüyada Esmer Kız Çocuğu Doğurmak 

Rüyada esmer kız çocuğu doğurmak, rüya sahibi için, toprak olarak rivayet edilir. Topraktan bir arsa almak, bir mal almak vb. alanda toprağa yatırım yapmak olarak rivayet edilir. Esmerlik düzeyi ne kadar fazla ise ve rüya esnasında bu ten rengi belirgin şekilde görülüyor ise kişinin zenginlik boyutu da bu ölçüdedir şeklinde rivayet edilir. Hayırlı haber almaya işaret eder. Hayırlı kısmet bulmaya delalet eder. bir gelirinin olmasına ve düzenli miktarda yapılacak olan bu gelire katkı sağlanmasına alamet eder.

Ayrıca bkz: Yüz

Rüyada Sarışın Kız Çocuğu Doğurmak 

Rüyada sarışın kız çocuğu doğurmak, özlem ile rivayet olunur. Kız çocuğunun teninin ya da saçının sarışın olması, bir kimseye duyulan hasreti ve arzulamayı simgeleştirmektedir. Bu şekilde rüya gören bir kimse, hasret çektiği kimseye kavuşmak ile delalet olur. Bu sayede rüya sahibinin özlemini ektiği her ne ise onun peşinden gitmesine, kısa süre içerisindeki bu hasretin, ayrılığın bitmesine işaret eder.

Kız Çocuk Doğurmak

“Rüyada Kız Çocuk Doğurmak Görmek” için bir yorum

  1. Merhabalar rüyada çıplak bir kız çocuğunu elime veriyorlar. Bu kız çocuğu sürekli ağlıyor. Çok sevimli, tombul, açık tenli bir kız çocuğuydu. Ben alıp onu omuzuma doğru uzatıyorum ve sırtını ovalıyorum, bakıyorum susmuş. Bu kız çocuğunu benim hiç tanımadığım iki erkek veriyordu, verdikten sonra da gittiler. İçimden dua ediyordum, inşallah bu çocuğu benden almaya gelmezler, diye. Şimdilik hatırladığım bu kadar, bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir