Rüyada Anneyi Görmek

Rüyada anneyi görmek rüya sahibinin iş veya okul hayatında önemli başarılar elde edeceğine işaret eder. Rüya sahibi istediği üniversiteyi kazanır. Üniversite sonrasında da eğitimini kolaylıkla devam ettirebilme imkanına erişir.

Rüyayı gören kişi iş hayatında önemli bir konuma gelebilir. İş arkadaşları arasından sıyrılarak, çok önemli bir konuda kendini gösterebilir. Yapmış olduğu çalışmalar, projeler, fikirler büyük ilgi görebilir.

Rüyada anneyi görmek ne demek rüya sahibinin başarılı adımlar atacağına, çevresindeki insanlar tarafından imrenilecek bir kimse olacağına işarettir.

Bazı rüya tabircilerine göre rüyada anneyi görmek; rüya sahibinin misafir ağırlayacağına işaret eder. Bu durum ev misafirliği olabileceği gibi çok büyük bir organizasyonu da ifade edebilir. Rüya sahibi önemli kişilerin yanında yer alır. Çevresi büyük ölçüde değişir. Son dönemlerde hayatında meydana gelmiş veya gelecek değişimlerden dolayı oturduğu muhiti değiştirebilir.

Rüyada anneyi görmek ne anlama gelir başarılı insanların; yaptığı yeni projelere, yeni iyiliklere yol açacağı anlamına gelir. Rüya sahibi hayır işlerine yönelebilir. Hayata geçirmiş olduğu faaliyetleri rüya sahibine bu yolda yardımcı olacaktır. Rüya sahibi iyi ve aranan bir insan olacaktır.

Rüyada anne ile karşılaşmak rüya sahibinin bir şeylerin başlangıç noktası olacağına, yol göstereni, start vereni olacağına işaret eder. Rüya sahibi bekar ise hayatına kendisi gibi başarılı ve beklediği gibi bir kısmet girebilir. Rüya sahibi annesi ile olan bağlarını bu dönemde güçlendirir ve annesinin desteğini alır. Annesinden gelecek güzel haberler rüya sahibini mutlu edecek ve gururlandıracaktır.

Rüya sahibi yaptığı iyilikler nedeniyle çevresinde tanınan, saygı gören bir kimse olacaktır. Rüya sahibinin yaptığı iyiliklerin Allah katında da değeri bulunmakta ve hayatına kattığı huzuru öbür dünyada da yaşama şansına erişecektir.

  • Ayrıca bakınız: 

Rüyada büyükanne ve büyükbaba görmek; hayırlara, sevinçlere, sevgi ve saygı kavramlarına işarettir.

Rüyada Anneyi Öldürmek

Rüyada anneyi öldürmek, rüya sahibinin annesi tarafından beddua aldığına işaret eder. Rüya sahibi iş hayatında yanlış yollara sapmış olarak kabul edilir. Hileye ve haram yola giren kişi etrafındaki tüm yakınları tarafından kınanır.

Rüyada anneyi öldüren kişi ekonomik olarak rahatlamak amacıyla bir iş kurabilir. Ancak bu işte beklediği gibi hayırlı bir şekilde devam etmez.

Rüyada anneyi öldürmek ne demek rüya sahibinin parasının içerisine haram para karıştığı gibi yaptığı davranışlarla bazı insanlara kötülüklerde de bulunmuş olur. Rüya sahibi bilerek yada bilmeyerek bazı insanlara zarar verecek ve zararın karşılığını huzurunu yitirerek, saygınlığını tüketerek, parasını kaybederek ödeyecektir.

Rüya sahibi annesi ile arasını düzeltip onu dinlemeyerek yanlış yollara sapmış ve kendine kötülükler yapmıştır.

Rüyada anneyi öldürmek rüya sahibinin kötü işler yaptığına, yanlış insanların yanında olduğuna işarettir.

Rüyada anneyi öldürmek bazı yorumculara göre, rüyayı gören kişinin kendi elleriyle sağlığını bozması anlamına gelmektedir. Rüya sahibi ciddi bir hastalığa yakalanabilir. Annesinin rızasını almadan bir evlilik gerçekleştirmiş olabilir veya gerçekleştirecektir. Bu yaşananlar kişiyi ruhen çok yıpratacak ve kişiye zarar verecektir.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada bebek öldürmek görmek; zarar görüleceğine, zorluklara, uyarıya delalet eder.

Rüyada Anneyi Korumak

Rüyada anneyi korumak rüya sahibinin çevresinde tanınan hayırlı bir kimse olacağına işaret etmektedir. Rüya sahibi yakın çevresinde bulunan insanlara yardım edecek ve onların işlerine yardım edecektir. Bu durum, rüya sahibinin ailesi ve akrabaları tarafından takdir edilmesine ve gurur duyulmasına neden olur.

Rüya sahibi rüyada annesini koruyarak zor bir durumu metanetle geçiştirecek ve başından savacaktır. Rüya sahibinin bu dönemde başına üzücü bir olay gelebilir. Kötü bir olaya vesile olabilir. Rüya sahibi bu durumda panik yapmayacak, korkmayacak ve her şeyin üstesinden ailesiyle birlikte gelecektir.

Rüyada anneyi korumak ne anlama gelir bazı rüya tabircilerine göre rüya sahibinin bir haksızlık yaşayacağı, bir malının çalınacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibi çalınan eşyasını kısa bir sürede bulur ve haksızlıkların da üstesinden gelecektir.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada korumak görmek; meşakkate, sıkıntıya, ağır yüke işaret eder.

Rüyada Anneyi Ağlarken Görmek

Rüyada anneyi ağlarken görmek rüya sahibinin yaptığı işlerin sonucunda beklediği karşılığı bulamayacağına işaret eder. Rüya sahibi büyük umutlarla girdiği işlerden hüsranla çıkabilir. Herhangi bir rekabete karşı yenik taraf olabilir. Bu dönemde rüyayı gören kişi iş ve okul hayatında önemli sıkıntılar yaşar ve üzülür.

Rüyada annenin ağlaması, rüya sahibinin huzuru kaçacaktır. Bu durumu telafi etmek için ailesinin desteğine ihtiyacı olacaktır. Bazı rüya tabircilerine göre bu rüya, rüya sahibinin, rüyanın tam tersi olarak annesinin yüzünün güleceğini göreceğine işaret ettiğini dile getirir.

Rüyada yer alan gözyaşı, rüya sahibinin evine bereket olarak dönebilir. Rüya sahibi annesiyle daha fazla ilgilenmek, zaman geçirmek için fırsatlar yakalar ve bunları değerlendirir.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada feryat etmek (bağırmak, ağlamak) görmek; bir kötülük gelebileceğine işarettir.

Rüyada Anneyi Kaybetmek

Rüyada anneyi kaybetmek rüya sahibinin zor günler yaşayacağına, başına kötü işler geleceğine, kendisinin çok düşünceli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada anne veya babayı kaybetmek, rüya sahibinin gerçek hayatta yaşadığı travmatik bir olaydan etkilenmiş olabileceğine dair yorumlanır.

Rüyada aile yakınlarının vefat ettiğini görmek rüya sahibinin kendini yalnız hissettiği ve ailesinden ayrı kaldığına bir işarettir.

Rüyada anneyi kaybetmek ne demek, annenin ölmesi manası dışında gerçek anlamıyla değerlendirildiğinde rüya sahibinin annesiyle fikir ayrılığına düştüğünün işaretidir.

Rüyada anneyi bir yerde kaybetmek, annesi ile rüya sahibinin anlaşmazlığına, birbirlerine karşı olan hal ve hareketlerinde sınırı aştıklarına işarettir.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada kaybetmek görmek; geçmişe özlem ve gelecek için kaygılara işarettir.

Rüyada Anneyi Dövmek

Rüyada anneyi dövmek rüya sahibinin doğrudan iş ve aşk hayatını ilgilendirir. Rüyada annesini döven kişi iş yaşamında önemli sıkıntılar ile karşı karşıya kalacaktır.

Rüya sahibi başkasının yanında çalışıyor ise beklemediği bir anda işinden olabilir. Eğer kendi işi ise önemli zararlar alabilir. İşlerinin bir anda kötüye gitmesi, rüya sahibini psikolojik olarak çok fazla etkileyecektir. Bunun da etkisiyle rüya sahibi aşk hayatında birtakım gelgitler yaşayabilir. Var olan ilişkisi bu dönemde oldukça yıpranabilir. Rüya sahibi eğer evli ise, eşi ile ciddi anlaşmazlıklar yaşayacak demektir. Rüya sahibi yanlış kararlarının kurbanı olursa evliliği zarar görebilir.

  • Ayrıca bakınız: 

Rüyada babayı dövmek görmek; sözüne güvenilen, vizyon sahibi biri olacağına ve kısa zaman için yaşanması ihtimal bir soruna işaret eder.

“Rüyada Anneyi Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Benim annem gerçek hayatta vefat etti ama bugün rüyamda gördüm, beraber yürüdük, elini öptüm ama hiç konuşmadı. Anlamını bilmiyorum. Bana gönderir misiniz?

  2. Rüyamda sınıftaydık ve bir anda içeri bir kız girdi, sınav olmuşuz o da kazananları açıkladı, içinde ben de vardım bu yüzden çok heyecanlandım. Bir anda kendimi tiyatro salonunda buldum, çok mutlu oldum. Ben sandalyelerden birinde oturuyordum, oradaki hoca sahneye birini çıkardı sanki mülakattaymışız gibi tirat falan istedi, herkes yaptıktan sonra dışarı çıktık dışarıda tanıdık gibi gelen ama kim olduğunu bilmediğim iki çocuk bir şeyler konuşuyordu. “Dünyayı tepetaklak çevirmeyi buldum.” dedi biri diğeri de elindeki kumandayı alıp düğmeye bastı ve olanlar oldu. Yine orada eski sınıfımızdan birisini gördüm, sevgilisi olduğunu öğrendiğimde ilginç bir şekilde üzüldüm. Oradan sonra eve gittim,evde anneannem vardı. Çok sinirli olduğunu fark ettim. Bana çok öfkeliydi, bir şeyler fırlatıyordu ve oradaki herkes beni korumaya, onu durdurmaya çalışıyordu ben de tabi kaçmaya çalıştım.

    Orada annemi daha net gördüm gibi hatırlıyorum. Anneannemin bir canavarlaşıp bir normalleşmesi de hayli ilginç gelmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir