Rüyada Kaybetmek Görmek

Bakınız; Kaybolmak, Telef Etmek, Yitik.

Rüyada bir şeyi kaybettiğini görmek, geçmişte yaşadığınız günleri özlediğinizi belirtir. Kaybedilen şey kötü ise rüya iyi; kaybedilen şey iyi ise zarardır.

Rüyada kaybetmek görmek, eskiye özlem duymak ve sürekli eski anıları hatırlamak anlamına gelir. Yıllardır dostunuz olan ancak uzun süredir görüşmediğiniz kişinin sizi arayacağına, eski okul ya da iş arkadaşlarınızla buluşacağınıza delalet eder. Boş kaldığınız her fırsatta mazideki olayları hatırlayıp duygulandığınızı, keşke geçmiş zamanlar geri gelse deyip gözyaşı dökeceğiniz anlamını taşır.

Rüyada kaybetmek görmenin diğer bir anlamı ise dalgın ve dikkatsiz tutumunuzdan dolayı yaşayacağınız konsantrasyon eksikliği demektir. Düşünceli halinizden dolayı işlerinize kendinizi veremeyeceğinizi ve şayet okuyorsanız derslerinize odaklanamayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Araba Kaybetmek Görmek 

Rüyada araba kaybetmek görmek; stresli günlerin yakın olacağına, ailenizdeki bir üye ile huzursuzluk yaşayacağınıza rivayet eder. Sıkıntılı zamanlar geçireceğinizi, teselliyi bir dostunuzda arayacağınızı, rahat bir nefes almak için hatırı sayılır bir aile büyüğünüzden tavsiye isteyeceğinizi gösterir. 

Rüyada Çocuğunu Kaybettiğini Görmek 

Rüyada çocuğunu kaybettiğini görmek, görülen rüyanın tam zıddı şeklinde tabir edilir. Çok hayırlı ve bol para kazanacağınız bir işe gireceğinize, yüzünüzün her daim güleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmadan bolluk içinde bir hayat süreceğinize delalet eder. 

Rüyada çocuğunu kaybettiğini görmek tabiri, başka bir rüya tefsircisine göre bazı tatsız olayların yaşayabileceğinizi gösterir. Gelip geçici bir üzüntü yaşayacağınızı ve can sıkıcı hadiseyi çok fazla kafanıza takmayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Ayakkabı Kaybetmek Görmek 

Rüyada ayakkabı kaybetmek görmek; şanssız bir döneme gireceğinizi, kısmetinizin kapanacağını, kısa süreli mutluluklar yaşayacağınızı işaret eder. Böyle bir rüya kötü şans ve bahtsızlık olarak tabir edilir. İş yerinde işlerinizin kısa süreli durağan olacağı ve yaptığınız başvuruların şu dönemde sonuçlanmayacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Birini Kaybetmek Görmek 

Rüyada birini kaybetmek görmek, birini çok özlediğinizi ve içten içe hasret çektiğinizi gösterir. Uzun zamandır küslük yaşadığınız bir dostunuzla barışacağınıza, aile üyelerini tekrar bir araya getireceğinize, sevdiklerinizle sürekli görüşme arzusu içinde olacağınıza alamet eder. 

Rüyada birini kaybettiğini görmenin bir diğer anlamı ise düşünülmeden yapılan harcamalar yüzünden maddi sıkıntı çekeceğinize, aşırı lüks yaşama hırsı ya da düşüncesi nedeniyle hiç istemeyeceğiniz işler yapacağınıza işaret eder. Savurgan tutumunuzun sizi çıkmaza sürükleyeceğini mutluluğun aksine bu davranışınızın size zarar vereceğini gösterir. 

Rüyada Birini Kaybetmek ve Bulamamak 

Rüyada birini kaybetmek ve bulamamak, çok istediğiniz bir dileğinizin gerçekleşeceği anlamına gelir. Hayallerinizin gerçek olacağını, başarısızlığın ardından daha verimli bir döneme gireceğinizi ve hayırlı kapıların size teker teker açılacağını ifade eder. 

Rüyada Birini Kaybetmek ve Ağlamak 

Rüyada birini kaybetmek ve ağlamak görmek, çok sevdiğiniz bir tanığınızla karşılaşacağınıza, memleketinizden uzak yaşıyorsanız kısa süre içinde aileniz ile kavuşacağınıza delalet eder. Rüyada kalabalık bir ortamda birini kaybetmek, iş hayatınızda stres dolu günler yaşayacağınızı, birikmiş işler yüzünden müşterilerinizle birtakım problemler olacağını gösterir. 

Rüyada birini kaybedip ağlamak, her şeye inat etmenin kişiye bir faydası olmadığı anlamına gelir. Dediğim dedik tavırlarınızın size hem para hem dost kaybettireceği, ailenizin de bu durumdan oldukça rahatsız olacağı şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Telefon Kaybetmek Görmek 

Rüyada telefon kaybetmek görmek, farklı şekillerde yorumlanmıştır. İnsanların hoşuna gitmeyen davranışlar sergileyeceğinizi ve sebeple arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz bozulacağını gösterir.

Rüyada telefon kaybettiğini görmenin bir diğer anlamı ise gerçek hayatta teknolojik aletlere olan bağlılığınızı ifade eder. Evinizdeki elektronik aletlerin zarar görmesinden korktuğunuzu ve hepsine titizlikle yaklaştığınızı işaret eder. 

Rüyada Yolunu Kaybetmek Görmek 

Rüyada yolunu kaybetmek görmek; hiç tabiatınıza uymayan işlerin peşinden koşacağınıza, bu işlerde fayda görmek yerine büsbütün zarar gireceğinize ve bir arkadaşınızın sizi bu tarz işleri yapmaktan vazgeçirmeye çalışacağına delalet eder.

Kaybetmek

“Rüyada Kaybetmek Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyamda kız bebeğim oldu, onu kucağıma aldım, göğsüme yatırıp sırtını okşayarak sevdim sonra beşiğine yatırdım ve işe daldım. Tam o sırada bebeğin üstünün örtülü olmadığı aklıma geldi ve koştum bebek yoktu, kayboldu. Aradım, bağırdım, ağladım, üzüldüm aramaya devam ederken uyanıverdim.

  2. Eşim ben oğlum ablam tatildeyiz ileride deniz gözüküyor çok güzel yemyeşil eşim ve ablam 21 aylık oğlumu sen git denizin oraya biz geliyoruz diye yolluyor ben bunu duyunca panik oluyorum ama bizde giderken yollu karıştırıyorum sonra diyorum ki biz bile zor bulduk çocuğum kesin kayboldu deniz kenarına geliyoruz ben hemen oğlumu aramaya çıkıyorum denize giriyorum seslene seslene onu arıyorum denizden çıkıyorum yolda aramaya devam ediyorum sonra birisinden izin istiyorum evlerinin balkonuna çıkıp yukarıdan sesleniyorum oğlum çıkıyor benim sesimi duyunca ağlıyor sakın bir yere ayrılmaya geliyorum diyorum lüks bir sitenin içinde bende duvara tırmanıyorum oğlumun yanına gidiyorum bir bakıyorum gene yok sonra orada bir odanın içinde üstüne yorgan düşmüş nefessiz kalmış bir şekilde mosmor olmuş buluyorum hemen nefes almaya başlıyor normale dönüyor sonra akşam oluyor eşim ve ablam hiçbir şey olmamış gibi geliyorlar

  3. Rüyada evimi kiracıya verdim eşyası çok kötüydü bir de küçük bebeği vardı acıyıp yardım ediyorum eşyalarını düzeltmeye o arada evine kirli su girdi ben temizliyorum çıktım dışarıya eski ahşap mavi boyalı sofram kayıp oldu bulamadım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir