Rüyada Kaybolmak Görmek

Rüyada bir şeyin kaybolması, nasibin azalmasına; kalabalık içinde kaybolmak ilim ve dünyalığı ile insanlara yararlı olup, onlar nezdinde şöhret bulmaya işarettir.

Bkz: Kayıp Kimse / Şey, Kaybetmek

Rüyada kaybolmuş kimse görmek, garip birine yahut kişinin kendini dünyaya vererek erdemlerini yitirmesine; kişinin eşya yahut elbiselerin kaybolması, bunları yitirmesine delalet eder.

Rüyada kendini kaybolmuş gören kişi, kendisini olayların akışına kaptırmış demektir. Bu bıkkınlıktan kurtulması gerektiğini bildirir. Kişinin hayatının değişeceğine işaret eder.

Rüyasında bir şeyinin kaybolduğunu görmek, o yerde adının unutulacağına; aile halkından birisinin kaybolduğunu görmek, keder ve sıkıntıya işarettir. Kendisinin kıymetli bir şeyinin kaybolduğunu görmek, zarar göreceğine ve bir rivayete göre de sıkıntıdan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada büyük bir kalabalık arasında kaybolduğunu görmek, yaptığı bir işte başarıya ulaşamadığına başka birisinin kalabalıkta kaybolduğunu ve arkadaşları tarafından arandığını görmek, bu kişinin şanslı olduğuna ve bulunduğu zaman da şansının açılacağına delildir.

Rüyasında kıymetli taş veya bir eşyasının kaybolduğunu görmek, gelecek bir şerrin uzaklaştığına ve selamete eriştiğine işarettir. Bir başka rivayete göre de: Alim bir kimse rüyada halk arasında kaybolduğunu görürse, o alimin ilminden halkın faydalanmasına ve şöhretinin yayılmasına işarettir. Kaybolmak, bazen de nasibin noksanlığına işarettir.

Rüyada bazı elbiselerinin veya evinin kaybolduğunu gören kimsenin malik olduğu şeylerin ondan gitmemesine işarettir. Bir kimse rüyada bütün elbiselerinin kaybolduğunu görürse, ona gelecek şerrin gitmesine işarettir.

Kaybolmak

“Rüyada Kaybolmak Görmek” üzerine 12 yorum

  1. Rüyamda birlikte yaşadığımız 8 yaşında kız yeğenimin kaybolduğunu gördüm. Çok acı çektim ama ağlamadım hala etkisindeyim ne demek açıklar mısınız? Teşekkürler.

  2. Rüyada birini karanlıkta kaybolurken görmek, neye işarettir? Bana lütfen yardımcı olur musunuz, arkadaşlar?

  3. Ben rüyamda ilçe meydanınca, tabi insanlar vardı ama bu kalabalığa girer mi bilmiyorum. Dershanemin yolunu kaybediyordum.

    1. Sevil bu rüyayı bende gördüm ve dersane iki yerliymiş ben istediğim yerde değildim dağda kayboldum kızı Deniz kızı olan Adamla tanıştım . Dağda kanguru vardı. Sanki bana dalcaktı ve geçti teog Sınavı'nda 40 dkkada iki soru yapabildim. Diğerlerini sallamaya çalıştım ama zor oldu ,çok saçma bir rüya benden 🙂

  4. Annem durduk yere rüyamda “Allah Bey” dedi ve bir sura gibi bir şey onu üfledi, kaybetti. Bu ne demek olur?

  5. Rüyamda asansöre binip bir kata çıkıyordum kapı açıldığında geldiğim yer başka bir ülkeydi,0 kaybolmuştum. Geri döndüm tekrar bindim asansör yukarı çıkarken uyandım. Bu ne demek oluyor biliyorsanız yorum yapar mısınız? Teşekkürler.

  6. Rüyada eski ve yeni yüksek binaların arasında kaybolmuş bir yakınımın evini arıyorum sonra eşimi arayıp evi tarif etmesini istiyorum. Telefon konuşmasını ve sonrasını hatırlamıyorum. Saygılar…

  7. Küçük oğlum birden kayboldu ve çıldırıyorum, ağlıyorum. Sonunda oğluma kavuşabildim.

  8. Ben rüyamda okuldan çıktım ve evimin tersi yönüne yürümeye başladım. Kimse yoktu, bir tek ben vardım. Sonra geldiğim yoldan geri döndüm arkadaşlarım bana düşmanlarıymışım gibi davranıyorlardı. Arkamdan iş çevirdiklerini söylüyorlardı. Bir sınıf arkadaşımda bisikletimi sürüyordu, beni ezecek gibi üstüme üstüme geliyordu. BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR ACİL CEVAPLAYIN LÜTFEN!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir