Rüyada Kayıp Görmek

Bkz: Kayıp Olan Bir Şey 

Rüyada bir yerde bir yitik bulup kaldırmak, görenin kazanacağı nefis ve tabiatına uygun şeylere veya mübarek bir çocuğa yahut beklemeksizin meydana çıkacak bir mirasa işarettir.

Rüyada Telefon Kaybetmek 

Rüyada telefon kaybetmek, arkadaşlarınızla olan ilişkiniz bir nedenden dolayı bozulacağını ve insanlarla görüşmek konusunda bazı çekinceleriniz olacağını ifade eder. İlerleyen zamanlarda kendinizi yalnız hissedeceğinizi ve güven duygunuzun sarsılacağını işaret eder.

Rüyada telefon kaybetmenin diğer bir tabiri ise gerçek hayatta teknolojik aletlere hassasiyetiniz olduğu anlamına gelir. Telefonuna bir şey olacağından dolayı çok kaygılandığınızı ve onu özenle koruduğunu ifade eder. 

Rüyada Para Kaybetmek 

Rüyada para kaybetmek, iş hayatınızda acele verdiğiniz kararlar yüzünden maddi kayıplar yaşayacağınıza; ancak daha sonra bu sorunları etraflıca düşünüp kısa bir süre içerisinde çözüm yaratacağınıza delalet eder. 

Rüyada Yolunu Kaybetmek 

Rüyada yolunu kaybetmek, mecaz anlamda yolunu kaybetmek anlamı ile aynı olarak tabir edilir. Başınızdaki belaları def etmek için batıl itikatları benimseyeceğinize, çözüm yolunu hurafelere inanarak arayacağınıza alamete der. Böyle bir rüya kafanızın karışık olduğunu ve gerçekleri göremediğinizi ifade eder. 

Rüyada Terlik Kaybetmek 

Rüyada terlik kaybetmek, hayırlı olarak tabir edilmemiştir. İş hayatınızda bazı problemlerle mücadele etmek zorunda kalacağınıza ve aile arasında birtakım huzursuzluklar yaşanacağına işaret eder. Eğer evliyseniz eşinizle aranızdaki sevgi ve muhabbetin bozulacağını, çocuklarınız varsa sizin bu durumunuzdan onların da psikolojik olarak etkileneceğini işaret eder. 

Rüyada Kaybolduğunu Görmek 

Rüyada kaybolduğunu görmek, rüyanın tam tersi olarak tabir edilir. Hayatınız boyunca büyük başarılar elde edeceğinizi ve bu başarılarınız sayesinde adından söz ettireceğinizi işaret eder. Toplum içinde saygınlığınızın artacağına ve sözüne güvenilir bir insan olacağınıza alamet eder. 

Rüyada Birinin Kaybolduğunu Görmek 

Rüyada birinin kaybolduğunu görmek; gelecek planı yapmadan sürekli bugünü düşünerek yaşayacağınıza ve elinizdeki malların değerini bilmeden hayatınızı sürdürmeye devam ederseniz, zor günlerin sizi bekleyeceğine delalet eder. Bu rüya kişinin kendine çeki düzen vermesi için uyarı olarak tabir edilmiştir. 

Rüyada Kayıp Çocuğu Bulmak 

Rüyada kayıp çocuğu bulmak; insanların sizi iyi ve güzel bir insan olarak tanıdığı kişiliğinizi kaybetmeyeceğinize, insanlara yardım etmeye hangi pahada olursa olsun devam edeceğinize alamet eder. Kötü karakterli insanların aklınızı çelemeyeceğini ve nefsinize yenik düşmeyeceğini işaret eder. 

Rüyada Çocuğunu Kaybetmek 

Rüyada çocuğunu kaybetmek, hayırlı haberler getirecek bir rüya olarak tabir edilir. Üzerinizdeki bütün kötü enerjileri atarak, hayata daha pozitif bir şekilde bakacağınızı, kimseye el açmadan ailenize bakabileceğinizden fazla helal rızık kazanacağınızı işaret eder. Sevinç verici olaylara dahil olacağınızı ve mutlu bir ömür süreceğinizi ifade eder. 

Rüyada Kayıp Aramak 

Rüyada kayıp aramak; psikolojinizin bozuk olacağına, bu aralar kendinizi duygusal bir boşlukta hissedeceğinize işaret eder. Yanınızda size moral vermesi için birilerinin desteğine ihtiyacınız olacağına ve iç huzuru yakalamak için profesyonel yardım alacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kayıp Eşya Bulmak 

Rüyada kayıp eşya bulmak; hayallerinize kavuşacağınız günlerin yakın olduğunu, ideallerinizi gerçekleştirmeniz için çok az bir zamana daha ihtiyacınız olduğunu işaret eder. Yeniden heyecanlanacağınız bir aşka yelken açacağınızı ve aradığınız mutluluğu en sonunda yakalayacağınızı ifade eder. Böyle bir rüya umudunuzu kaybetmemeniz gerektiğini hatırlatan bir teşvik anlamına gelir. 

Rüyada Sevgilinin Kaybolduğunu Görmek 

Rüyada sevgilinin kaybolduğunu görmek, gerçek hayatta sevgiliniz olan ilişkinizdeki belirsizliğin duygu durumunuzu etkilediğini işaret eder. Sevgilinizle aranızdaki çalkantılı birliktelik yüzünden düzgün düşünemeyeceğinizi, bir küs bir barışık olmaktan sıkıldığınızı dile getireceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Denizde Kaybolduğunu Görmek 

Rüyada denizde kaybolduğunu görmek, hayırlı olmayan bir rüya olarak yorumlanır. Rüyada denizde kaybolmak ve hiç görünmeyecek kadar uzaklara açılmak; size çok yakın birisini kaybedeceğinize, büyük bir yıkım ile sarsılacağınıza, bu üzüntülerin yarasını sarmak için ağır bedeller ödeyeceğinize alamet eder.

Kayıp

“Rüyada Kayıp Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Yanımda düşmanımla at üzerinde sürerken altımdaki at ve yanımdaki düşmanım atlarla beraber kayboldu. Kendimi ekinler içerisinde gördüm ve buğday tarlaları gördüm. Yanda düşmanıma ait buğday gördüm. Çevreden adamlar geliyor, “Düşmanımın buğdayını götürelim diyorlar. Ben de “Bana ne” diyorum. İleride yolumun üzerinde 4-5 kişi görüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir