Rüyada Yitik (Kayıp) Görmek

Rüyada bir yerde yitik bir şey bulup onu almak; insanın elinin altında bulunanlardan kazanacağı nefis şeylere, tabiatına uygun beklentilere, mübarek bir çocuğa yahut beklenmeden meydana çıkacak mirasa delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Telef Etmek, Kaybetmek)

Rüyada bir yerde bir yitik bulup kaldırmak, görenin kazanacağı nefis ve tabiatına uygun şeylere veya mübarek bir çocuğa yahut beklemeksizin meydana çıkacak bir mirasa işarettir.

Yitik (Kayıp)

“Rüyada Yitik (Kayıp) Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ben bugün oğlumu, bir eğlenceden dönerken ormanda arkamdan gelirken kaybolduğunu gördüm. Rüyamda birde arkadaşları var. Sadece bir kişi iki çocuğu eğlenceden alıyor. Diğerlerini göremiyorum. İkinci bir rüyada oğlumla ve bir kadın ve bir çocuk akrabamızla uçaktan inip onun arabası ile eve gideceğiz fakat biraz beklememiz gerekiyor. Garip bir markete giriyoruz. Market arabalarının içinde insanlar çocukları ile uyuyor. Oğlum “Ben dolaşacağım” diyor. Kabanını bir yere koyuyor. Ayrı olarak dolaşıyoruz. Daha sonra buluşuyoruz. Kabanını kaybediyor. Arıyoruz bulamıyoruz. Rüyamın yorumunu yaparsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  2. Ben rüyamda abdest almaya giderken kayıp zikirmatiğimi arıyordum gözümle, sonra abdest aldım mahrem bölgem açık halde abdest aldım bana yorumunu yapabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir