Rüyada Yırtmak Görmek

Rüyada yırtmak görmek, eski alışkanlıklarından vazgeçip tamamen farklı biri olacağınıza delalet eder. Geçmişte size zarar vermiş bütün eşya ve insanları hayatınızdan çıkaracağınıza alamet eder. Geleceğiniz için kendinize bambaşka planlar yapacağınızı işaret eder. Öncelikle hayata her anlamda pozitif bakacağınızı ve tüm kararlarınızı sonucunu düşünerek alacağınızı ifade eder. Rüyada yırtmak görmenin başka bir tabiri ise bir şeyden uzak kalmak ve onun acısını yaşamak şeklinde tabir edilmiştir. 

Rüyada bir şeyleri yırtan kimse, işini bırakacak veya bir arkadaşından ayrılacak demektir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kumaşı Yırtmak

Rüyada Ayakkabının Yırtılması 

Rüyada ayakkabının yırtılması, gideceğiniz hayırlı bir yolda önünüze engel çıkacağını işaret eder. Sonu hayırlı bitecek ve hayatınızı tamamıyla değiştirecek bir işte bazı insanların buna engel olacağını ifade eder. 

Rüyada Pantolon Yırtmak 

Rüyada pantolon yırtmak, özgüven eksikliği yaşayacağınızı gösterir. Kendinize güvenmediğiniz için çok önemli bir iş fırsatını kaçıracağınızı ifade eder. Başarısız olma korkusuyla kendinizi bazı konularda ifade etme cesareti bulamayacağınızı işaret eder. Sürekli her şeyin kötü taraflarını düşüneceğinizi ve böylelikle gözle görülür bir ilerleme kaydedemeyeceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Kur’an Yırtmak 

Rüyada Kur’an yırtmak, rüya tabircileri tarafından en olumsuz olan rüyalar arasında yorumlanır. Her işe karşı durmanız ve manevi değerleri hiçe saymanız nedeniyle başınızın çok kötü belaya gireceğini işaret eder. Günahı ve haramı tanımayan bir kul olmanız nedeniyle Allah katında cezalandırılacağını ifade eder. Sürekli kötü ve pis işlerle uğraşmak zorunda kalacağınızı ve adeta kendi benliğinizi kaybedeceğinizi temsil eder. 

Rüyada Terlik Yırtılması 

Rüyada terlik yırtılması, çok sevdiğiniz bir dostunuzla aranızın açılacağına delalet eder. Hiç kavga konusu olmayacak bir şey yüzünden neredeyse her gün görüştüğünüz bir arkadaşınızla münakaşa edeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Elbisenin Yırtılması

Rüyada elbisenin yırtılması, birisi tarafından haksız yere suçlanacağınızı işaret eder. İş yerinizde yaşanacak bir olaydan sizin sorumlu tutulacağını ifade eder. Esasında olayla hiçbir alakanız olmamasına rağmen, bir şekilde günah keçisi ilan edileceğinizi rivayet eder. (Bkz. Elbise Yırtıkları)

Rüyada Fotoğraf Yırtılması 

Rüyada fotoğraf yırtılması, eski anıları hiç hatırlamamak üzere unutacağınızı işaret eder. Sevgilinizde geçmişte yaşadığınız kötü hatıraları aklınızdan ve kalbinizden sileceğinizi ifade eder. Ayrıca her şeyi geride bırakıp kendinize başka bir yol seçeceğinizi temsil eder. 

Rüyada Para Yırtmak 

Rüyada para yırtmak, sizi rahatsız eden ve pişman olacağınız işleri yapmaktan vazgeçeceğinizi ifade eder. Daha önceden yapmaya başladığınız bir işin yarı yolda kötü olduğunu fark edip yarım bırakacağınızı işaret eder. (Bkz. Kağıt Para)

Rüyada Elbise Yırtılması 

Rüyada elbise yırtılması, birçok rüya âlimine göre fakirleşmek anlamına gelir. Son dönemlerde işlerinizde gözle görülür bir derecede azalış olacağını ifade eder. Bu yüzden bir miktar para kaybı yaşayacağınızı gösterir. Elinizdeki para kaynaklarının tükeneceğinin ve kısa süreli de olsa geçim sıkıntısı yaşayacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Çorabının Yırtılması 

Rüyada çorabının yırtılması, daha fazla kazanmak için karlı olduğunu düşündüğünüz bir işe gireceğinizi işaret eder. Yeni iş sektöründe bazı rakipler yüzünden zarar edeceğinizi ifade eder. Piyasada ün kazanmanızın ve adınızı duyurmanızın bir hayli zaman alacağını gösterir. 

Rüyada Yırtık Para Almak 

Rüyada yırtık para almak, bile isteye birisinin kötü işine ortak olacağınızı işaret eder. Bir arkadaşınızın kendi özel işi için sizden yardım isteyeceğini ifade eder. Zararlarını bildiğiniz halde bu kişinin yardım teklifini geri çevirmeyeceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Yırtık Çarşaf Görmek

Rüyada yırtık çarşaf görmek, bir arkadaşınıza söyleyeceği bir söz yüzünden alınganlık göstereceğinizi ifade eder. Çok samimi olduğunuz bir arkadaşınızın özel hayatınızla ilgili söylediği sözlere güceneceğinizi işaret eder. 

Rüyada Yırtık Çorap Çıkarmak 

Rüyada yırtık çorap çıkarmak, geçmişte işlediğiniz günahlarınıza tövbe edeceğinizi işaret eder. Eskiden yaptığınız hataları düşünüp pişman olacağınızı ifade eder. Vicdanınızı rahatlatmak ve kalbinizi ferahlatmak için bu hatalar için af dileyeceğinizi temsil eder. 

Rüyada Yırtık Gelinlik Görmek 

Rüyada yırtık gelinlik görmek, hayatınızdaki müstakbel eş adayının yanlış seçim olacağını ifade eder. Çok güvendiğiniz ve hiçbir şekilde sırrınızı saklamadığınız kişinin aslında bambaşka biri olduğunu öğreneceğinizi işaret eder. 

Rüyada Yırtık Gelinlik Giymek

Rüyada yırtık gelinlik giymek, bir arkadaşınızın sizden yapmanız için rica ettiği bir işi bitiremeyeceğinizi işaret eder. Bütün maddi imkânlarınızı kullanmanıza rağmen verdiğiniz sözü yerine getiremeyeceğinizi ifade eder. Sonuçta kendinizi çaresiz ve yorgun hissedeceğinizi gösterir. 

Rüyada Yırtık Siyah Çorap Giymek 

Rüyada yırtık siyah çorap giymek, hayırlı olmayan bir rüya olarak tabir edilir. Son zamanlarda yoğun çalışma temponuzdan dolayı hafif bir hastalık geçireceğinizi ifade eder. Ancak aldığınız tedbirlerle ve yaptığınız ufak tefek değişiklerle bu hastalığı atlatacağınızı işaret eder. 

Rüyada Yırtık İç Çamaşırı Görmek 

Rüyada yırtık iç çamaşırı görmek, sizi ilgilendiren bir konuda tek başına alacağınız karardan pişmanlık duyacağınızı ifade eder. Kimseye danışmadan hareket edeceğiniz için sonuçlarının hiç de hayırlı olmayacağını gösterir.

Yırtmak

“Rüyada Yırtmak Görmek” için bir yorum

  1. Tanımadığım bir kadın iki tane kilim var biri bütün, birisi yırtıktı. Tanımadığım bir adama “Yırtık kilimi ser” dedi. Ben de içimden “Bana verse, kilimler çok güzel” diyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir