Rüyada Gelinlik Giymek Görmek

Ayrıca bkz: Gelinlik Görmek, Arkadaşını Gelinlikle Görmek

Rüyada gelinlik giymek, farklı anlamlarla yorumlanmaktadır. Olumlu anlamı olan bu rüya evli ve bekâr bir kimse için farklı anlamlar taşımaktadır. Eğer evli bir kimse bu rüyayı görmüşse aile hayatında huzurlu ve mutlu gelişmeler yaşanacağı şeklinde yorumlanabilmektedir. Bekâr bir kimse bu rüyayı görmüş ise uzun zamandır tanıma aşamasında olduğu biriyle kısa zaman içinde evleneceği ve yuva kuracağı manasına gelir.

Rüyada evli birinin gelinlik giymesi güzel haberler alınacağına ve kişinin aile hayatında muhabbetin eksik olmayacağına delalettir. Kimi zaman ise bu rüya, bebek haberine veya kişinin bebeğinin olmasına işarettir.

Rüyada gelinlik giymek ne anlama gelir, rüya sahibi için hayırlı bir evlat manasına gelmektedir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin tüm dileklerinin gerçek olacağı ve isteklerinin yerine geleceği şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada gelinlik görmek huzurlu bir hayata delalettir. İş hayatındaki değişikliklerle de ilişkilendirilen bu rüya, kişinin ailesi tarafından destekleneceği bir işe atılacağının göstergesidir. 

Rüyada görülen gelinlik kirliyse yakın bir zamanda kötü bir haber alınacağı manasına gelmektedir. Eğer gelinlik temizse iyi haberlere yorulur. Bazen de bu rüya kişinin zengin bir kimse ile dünya evine girmesine yorumlanır. Bazı rüya tabircilerine göre ise bu rüya uzun ömürle ilişkilidir.

Gelinlik Giymek

“Rüyada Gelinlik Giymek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. IV. Akşemsettin Eşşekdeptioğullarınınakşamyatmazsabahkalkmazçocukları dedi ki:

    bu rüyayı annem görmüş 50 yaşında nasıl bebek olacak bilmiyorum

  2. Rüyamda beyaz çok güzel bir gelinlik giymişim ve gelinliği diken kişi yanlışlıkla üstüme çorba döktü.gelinliğim çorba oldu… o an da uyandım….( bekar)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir