Rüyada Başkasının Gelinlik Giydiğini Görmek

Ayrıca bkz: Balayı, Gelin Damat, Başkasının Evlendiğini Görmek

Hayırlara vesile olacak adımlar atılacağına delalettir.

Rüyasında başkasının gelinlik giydiğini gören kimse, rüyasında gördüğü kişiye çok yardımı dokunacağına, rüyanın içerisinde gelinlik giyen kişinin rüyayı gören kişiye olan münasebetine ve yakınlığına göre algılar da değişiklik olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya da görülen kişi sevgili veya sevgili olma şansı olan birisi ise rüyayı gören kişi rüyasında gördüğü kişi ile hayırlı bir yola girecek olup, huzurlu ve mutlu bir yuva kurulacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında gördüğü kişinin yakınlığı sevgili olmasına ya da eş olmasına engel statüde ise kişiye çok büyük yardımı dokunacağına, geleceğinde hayatına yön vermesine yardımcı olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Başkasının Gelinliğini Giydiğini Görmek

Rüyasında tanıdığı birisinin gelinliğini giydiğini gören kişi, başkasında destek alacağına ve destek aldığı kişi sayesinde hayatına yön vereceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çok iyi bir yaşamı olmadığına, hayatında çok hata yaptığına ve yaşam olarak hata yapmaya müsait olduğuna kişilerin hatalarına vurgu yapması amacı ile hayatında birisinin yer alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin hayatında yer alan kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük yardımı olacağına, kişi sayesinde rüyayı gören kişi hayatına çeki düzen vererek daha düzgün bir hayat yaşama şansı bulabileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında tanımadığı birisinin gelinliğini giydiğini gören kişi, aile hayatında olan sorunların atlatılacağına ve huzurlu bir hayat sürdürüleceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin aile hayatında sorunlar olduğuna ya da yakın zaman içerisinde olacağına, sıkıntılara sabır edilmesi ile aile hayatında özlediği huzura erişeceğine ve mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin kurduğu hayalleri olduğuna, aile hayatını düzene soktuktan sonra kişinin hayallerinin peşinden koşacağına ve kendisine, ailesine ve sevdiklerine yararlı olacak işlere imza atacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında sevgilisinin başka birisinin gelinliğini giydiğini gören kişi, çok mutlu olacağına ve hayatında olacak olayların kişiyi çok sevindireceğine delalettir. Rüyayı gören kişi hayatında mutlu olmak için çok çabalayacağına, mutluluğa erişeceğine ve herkesin de sevinmesine neden olacak işlere kalkışarak başarılı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Başkalarının Gelinlik Giydiğini Görmek

Rüyasında tanıdığı birisinin gelinlik giydiğini gören kişi, iş hayatında var olacağına ve büyük bir ekip ile çok başarılı olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayalinde büyük bir işletme sahibi olmak istediğine, işletmesini en yenilikçi şekilde yönetmek istediğine ve isteklerine göre hareket ederek başarılı olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin işletme içerisinde büyük bir ekibe yer verileceğine büyük başarılar kazanılacağına ve rüyayı gören kişinin ekibine ödül vereceğine ya da tebrik ederek moral vereceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında tanımadığı birisinin gelinlik giydiğini gören kişi, başarılı işlere imza atılacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin başarılı bir kişi olacağına, hayatında birçok işe hayırlı olması için çabalayacağına ve çalışma hayatında her daim yanında çok büyük bir yardımcısı olacağına, başarılara beraber koşacakları şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında sevgilisinin gelinlik giydiğini gören kişi, iş hayatına önem verdiğine ve daima vereceğine ayrıca başarılı olmak için elinden geldiğince çok çabalayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin başarı için çok çalışacağına, iş hayatına adım attıktan sonra hayatında tek gayesinin başarı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Arkadaşının Gelinlik Giydiğini Görmek

Rüyada gördüğü kişiden yardım alacağına, kişiye minnet kalacağına delalettir.

Rüyasında arkadaşının gelinlik giydiğinin gören kişi, rüyasında gördüğü arkadaşının çok mutlu olacağına, mutluluğuna şahit olacağına elinden gelen bir şeyler olması durumunda daha da mutlu olması amacı ile yardımcı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin içerisinde bulunduğu sıkıntılar olduğuna ya da yakın zaman içerisine olacağına ve sıkıntılara rüyasında gördüğü arkadaşının faydası olacağına ve arkadaşına minnet kalarak çok sevmeye devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Birinin Gelinlik Giydiğini Görmek

Arkadaşına veya zor durumda olan bir tanıdığına yardımcı olacağına ve kişinin hayatını şekillendirmesine yardımcı olacağına delalettir. Rüyasında birinin gelinlik giydiğini gören kişi öncelikli olarak iş hayatında ya da yaşam düzenine göre en yakın arkadaşına, sınıf arkadaşına veya sosyal hayattan tanıdığı sıradan birisine daha önce yardımcı olduğuna ya da yakın zaman içerisinde yardımcı olup ileride tekrar yardımcı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişinin yardımcı olduğu ya da olacağı kişiye tekrar yardımcı olması daha büyük adımları içerecek olup, düştüğü kötü durumdan kurtaracağına ve ailesine ile sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Başkasının Gelinlik Giydiğini Görmek

“Rüyada Başkasının Gelinlik Giydiğini Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Ya ben rüyamda tanımadığım kızlar görüyorum hepsi evlenecek gelinlik giyiyorlardı. Gelinlikle dolaşıyorlardı bende uzaktan üzülerek bakıyordum ve bende evlenmek istiyordum biri bana yarın bir gün ekimde evlenecen diyordu. Bunun anlamı nedir?

  2. Ben rüyamda dişlerime diş teli takıyorum fakat kuzenimizin gelinliğini giyerken diş telim düşüyor.Diş tellerini sıcak su ve tellerinden takarak dişlerime takıyoruz o sırada misafirler geliyor gelin çok güzel diyorlar benden için ama ben gelin değilim öylelikle rüyadan uyanıyorum.Bunun anlamı nedir?

  3. Ben rüyamda nişanlımın (erkek) gelinlik giydiğini gördüm kısa bir süreliğine ve aynı zamanda benim üzerimdede kınalık vardı ne anlama geliyor yardım edermisiniz çok merak ediyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir