Rüyada Ayakkabı Giymek Görmek

Ayrıca bkz: Ayakkabı Bağı, Başkasının Ayakkabısını Giymek

İnsanın rüyada giyecek olarak ayakkabı görmesi; ayağına giydiği ayakkabı, insanın işine veya maddi durumuna işaret eder.

Bu sebepten dolayı insanın rüyada yeni bir ayakkabı alması yeni bir iş ile uğraşması, ayakkabının eski olması işinde devamlılık gösterdiğine işaret eder.

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada yeni ayakkabı giyen kişinin manevi açıdan büyük zararlara uğrayacağı manasına gelir. Rüya sahibinin kazancının artacağına, yakın bir akrabasından manevi destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı giymek, kişinin iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına delalet eder. Rüya sahibinin büyük bir projeye gireceğine işaret etmektedir.

Ayakkabı Giymek

“Rüyada Ayakkabı Giymek Görmek” üzerine 17 yorum

  1. Bej renkte yeni bir sandalet giymeye çalışıyordum, esnaf 2 numara küçüğünü verdi ama olmayacağı konusunda ısrar ettim. “Bir deneyin olacaktır” dediler. Öylece denedim ve oldu da. Ayakkabının renginin ne anlama geldiğini yorumlayabilen var mı?

  2. Rüyamda yaşlı bir insana ayakkabı giydirdim. Yalnız adam çok yaşlıydı. Ben de iyilik olsun diye bir ayakkabı giydirdim. Adam ayakkabıyı bir türlü giyemiyordu, ben zorla giydirdim. Baktım ki ayakkabı kocaman oldu ve ön tarafında kocaman bir delik vardı. Oradan ayağında bir ayakkabı daha olduğu gözüktü.

  3. Rüyamda çok yakın kız arkadaşımın önleri açık, kırmızı, arkası lacivert ayakkabısını giydim. Çok rahat olduğunu ve benim olmasını istedim. O da bana verdi. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  4. Merhaba, size rüyamı kısaca anlatmak istiyorum; şehir merkezine yakın bir yerde bir caminin içinde kendimi imamın arkasında namaz kılarken gördüm. İmam olarak amcamı gördüm. Namazı kıldığımı ve camiden çıktığımı gördüm. Ayakkabılarımı giymek istediğimde, ayakkabılarımı bulamadım ve “Hırsız ayakkabılarımı çaldı” diye bağırmaya başladım. Tam o sırada yanımdaki bir kişi bana ayakkabılarımı göstererek “İşte orda” dedi ve ayakkabımı rüyamda imam olan amcamın bir tekini giydiğini, diğer ayağında da kendi ayakkabısını giydiğini gördüm. Bu rüyanın yorumunu yaparsanız çok sevinirim. Saygılar sunarım, Coşkun K.

    1. Rüyamda bana markasını hatırlayamadığım bir yerden çok kaliteli bi ayakkabı gönderiliyordu. Ya beyazdı ya siyah hatırlamıyorum. Sonra ben ayakkabıyı giyiyordum baya rahat güzel bir ayakkabıydı evde onunla dolaşıyordum. Sonra ayakkabıyı bir sure sonra çıkarıyordum buzdolabına koyuyordum (ne alakaysa). Sonra ablama abla bir dene çok rahat falan diyordum bu kadar.

  5. Bir mekandayım, televizyonda saçma sapan şeyler var. Oradan çıkıyorum, siyah ayakkabı giyiyorum biri büyük, biri küçük, biri tanesi erkek ayakkabısı. Bunun anlamını bulamadım. Yorumlarınızı bekliyorum. 

  6. Rüyamda güzel siyah etek giydim ama altına krem rengi birde çizme giydim. Rüya tabirlerine baktım ama çizme yoktu. “Eteğin altına açık renk çizme gitmedi” diyorum ama hiçbir yere gittiğimi hatırlamıyorum. Sadece çizmeyi çıkarsam diye düşünüyordum.

  7. Rüyasında sağ spor ayakkabısının altının yırtılmış bir şekilde giydiğini görmek nasıl yorumlanır?

  8. Rüyamda kırımızı topuklu bot giydim. Kardeşimde yanımda güzeldi sonra siyah rengi seçtim.

  9. Rüyamda kırmızı ve çok yüksek topuklu ayakkabı giydim ayakkabılar benim değildi arkadaşım kendine almış bende çok güzeller dedim giydim evin içerisinde biraz dolaştım sizce ne anlama geliyor?

  10. Parlak siyah renkli rugan ayakkabı giydim yağmur yağıyordu ayakkabı şapkamla takımdı rahmetli annem beni uğurladı elime şemsiye verdi. Evimiz çok kalabalıktı.

  11. Rüyamda başkasının ayakkabısını çalıp giyiyordum. Bu rüyayı yorumlar mısınız?

  12. Yürürken, ayakkabımın teki ayağımdan çıkıp, arkamdan gelen siyahlı beyazlı güzel bir köpeğin ön ayağına geçti. Köpek ön ayağını silkeledi ama çıkaramadı. O sırada arkadan iki yavrusu geldi ben onları sevdim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir