Rüyada Ayakkabı Aramak Görmek

Rüyada ayakkabı aramak, öncesinde yapılan araştırmalara ve verilen onca emeğe rağmen yapılan işin beyhude bir uğraş olarak maziye gömüleceğine ve rüya sahibinin yeni bir iş için daha çekinik davranacağına alamet eder. 

Rüyada ayakkabı aramak ve bulamamak, parasal kayıp yaşatan bir işten kurtulmaya ve yeni bir kazanç kapısı elde etmeye yorulur. Ayakkabı yırtıksa eğer, maddi olarak büyük bir sorunun ortasında kalacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı aramak ne anlama gelir, işlerin her zamanki seyrinden şaşacağına, kazancını artırmak için başka bir yol bulunacağına, işveren tarafından eğitimi aldığın konudan başka bir alanda çalıştırılmaya ve bu yüzden olumsuz sonuçlar elde etmeye yorumlanır.

Rüyada ayakkabı aramak nedir; yakın zamanda yapılan bir hata yüzünden işlerin yok denecek kadar aza düşeceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı aramak ne demek; rüyayı gören kişi kendisine sunulan teklifleri ölçüp tartmalı ve ona göre karar vermeli. Aksi halde istenmeyen sonuçlarla karşı karşıya kalacaktır.

Rüyada ayakkabı aramak tabiri, maddi zarara ve hayallerin suya düşmesine yorulur. Can sıkıcı bir durum yaşanacağı, ortaklar arasında büyük sorunların baş göstereceği, romantik bir ilişkinin sona ereceği ve uzun sürecek bir depresyon dönemi yaşanacağı anlamına gelir.

Rüyada ayakkabı aramak İslami rüya tabirleri, değer verilen bir kişiden gelecek bir darbe ile eldeki imkânların değerinin anlaşılacağına ve bu yüzden daha temkinli davranılacağına rivayet edilir.

Ayrıca bkz: Ayakkabı Yırtılması, Ayakkabı Bağı, Başkasının Ayakkabısını Giymek, Ayakkabı Giymek 

Ayakkabı Aramak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir