Rüyada Yiyecek Görmek

Rüyada yiyecek görmek, rızkın artması anlamına gelir. Yakın bir zamanda elinizin bollaşacağını ve hanenizde geçim sıkıntısı yaşanmayacağını işaret eder. Ayrıca bereketli ve sağlıklı bir dönem geçireceğinizi ifade eder.

Rüyada et hariç diğer yiyecekleri görmek; kısmet, bolluk ve berekettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tatlı Yiyecek

Rüyada Yiyecek Yemek 

Rüyada yiyecek yemek, kendi geçiminizi helal yoldan kazanacağınızı işaret eder. Aza kanaat edip elinizdekilerle yetineceğinizi ifade eder. Kazandığınız nimetler için Allah’a şükredeceğinizi rivayet eder. Şayet rüyanızda sizin olmayan bir yiyecek yediyseniz, bu rüya malınızın eksileceğini ve para kaybedeceğinizi gösterir. 

Rüyada Yiyecek Almak 

Rüyada yiyecek almak, sıkıntılardan ve üzerinizdeki yüklerden kurtulacağınızı işaret eder. Rüyanızda temiz bir yiyecek aldıysanız, gönlünüzün feraha ereceğini gösterir. Bunun aksine kokmuş ve bozuk bir yiyecek aldıysanız dara düşeceğinize delalet eder. 

Rüyada Yiyecek Dağıtmak

Rüyada yiyecek dağıtmak, daha önceden verdiğiniz bir sözü yerine getireceğinizi işaret eder. İşinizin olması halinde sadaka dağıtmak üzere söylediğiniz sözü gerçekleştireceğinizi ifade eder. Ayrıca zorda ve kötü durumda olan fakirlere yardım edeceğinizi temsil eder. 

Rüyada Yiyecek Çalmak 

Rüyada yiyecek çalmak, rüyada görülenin aksine hayırlı bir rüyadır. Emeklerinizin karşılığını alacağınızı ve istediğiniz her şeyi kolaylıkla elde edeceğinizi işaret eder. Çok çalışıp yorulduğunuz günlerin mükâfatını kat kat alacağınızı gösterir. 

Rüyada Yiyecek Alışverişi Yapmak 

Rüyada yiyecek alışverişi yapmak, işlerinizi bir anda açılacağını işaret eder. İş yerinizde işlerinizde var olan yoğunluğun size nakit para olarak geri döneceğini ifade eder. Bu sayede daha rahat ve konforlu bir hayata sahip olacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Yiyecek Satın Almak 

Rüyada yiyecek satın almak, haram yollara bulaşmadan ekmeğinizi helalinden kazanacağınızı ifade eder. Az kazanacağınızı ama boğazından helal lokma gireceğini işaret eder. Bu nedenle çalışırken de para kazanırken de huzurlu ve mutlu olacağınızı gösterir. 

Rüyada Yemek Görmek 

Rüyada yemek görmek, esasında oldukça farklı manalara yorulmaktadır. Rüyada yemek görmek genel anlamı itibariyle nimet ve rızık olarak tabir edilir. Bazı rüya tabircileri rüyada yemek görmeyi hayırlı işlere vakıf olmak şeklinde yorumlamıştır. Bazıları ise dert ve sıkıntı olarak tabir etmiştir. 

Rüyada Yemek Pişirdiğini Görmek 

Rüyada yemek pişirdiğini görmek, dileklerinizin kısa süre içinde gerçekleşeceğini işaret eder. Hem iş hem de özel hayatınızda arzu ettiğiniz noktalara ulaşacağınızı gösterir. Hedeflerinizi hiç zorlanmadan bir bir gerçekleştireceğinizi ifade eder. 

Rüyada Yemek Yemek

Rüyada yemek yemek, genel anlamıyla hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rızık verenin Allah’tan geldiğine inanıp her daim şükredeceğinizi işaret eder. Ailenizle birlikte her zaman mutlu, sağlıklı ve saadet dolu bir hayat süreceğinizi ifade eder. 

Rüyada Yemek Verdiğini Görmek

Rüyada yemek verdiğini görmek, yakın bir akrabanıza yardım edeceğinizi işaret eder. Maddi anlamda müşkül durumda olan ailenizden bir kimseye parasal yardımda bulunacağını ifade eder. Aynı zamanda bu kimseden ve kendi ailenizden hayır duası alacağınızı gösterir. 

Rüyada Yemek Yapmak 

Rüyada yemek yapmak, hayatınızın mutlulukla dolacağını ve hayalini kurduğunuz sıcak yuvaya kavuşacağınızı işaret eder. Sizi çok mutlu edecek biriyle yuva kuracağınızı ifade eder. Birlikte sağlıklı ve saygılı çocuklar büyüteceğini rivayet eder. 

Rüyada Çikolata Yemek 

Rüyada çikolata yemek, sohbeti güzel ve etrafa neşe saçan bir dost edineceğinizi işaret eder. Yaşam enerjisiyle ve esprileriyle sizi daha çok hayata bağlayan biriyle tanışacağını ifade eder. Bu kişiyle uzun sürecek bir arkadaşlık bağı kuracağınızı gösterir. 

Rüyada Üzüm Yemek 

Rüyada üzüm yemek, iş hayatınızda adeta başarıdan başarıya koşacağınızı işaret eder. Emek verdiğiniz işler ve yaptığınız katkılardan dolayı patronlarınız başta olmak üzere herkesin takdirini toplayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Elma Yemek 

Rüyada elma yemek, adım adım hedeflerinize yaklaşacağınızı ifade eder. Sabrınızın sonunda istediğiniz makama ulaşmayı başaracağınızı işaret eder. Gayret ve çaba göstererek yaptığınızın işin aynı zamanda pes etmemenizin karşılığını alacağınızı gösterir. 

Rüyada Ekmek Yemek 

Rüyada ekmek yemek, hayırlı ve makbul bir rüya olarak tabir edilir. Allah’ın verdiği nimetlere karşı teşekkür etmek ve kıymet bilmek anlamına gelir. İsraftan kaçınacağınızı ve ihtiyacınızdan fazla gereksiz hiçbir şeyi almayacağınızı gösterir. 

Rüyada Ceviz Yemek 

Rüyada ceviz yemek, sizi üzen ve canınızı sıkan bütün kötü şeylerden bir çırpıda kurtulacağınıza delalet eder. Hayatınıza girip negatif enerji saçan insanlardan hatta nesnelerden kurtulacağınıza alamet eder. Böylelikle dinç ve huzurlu yaşayacağınızı temsil eder. 

Rüyada Zeytin Yemek 

Rüyada zeytin yemek, helal para kazanıp bu paraları ailenizin geçimi ve mutluluğu için harcayacağınızı işaret eder. Ailenizin isteklerini karşılamak ve onları ele güne muhtaç etmemek için canla başla çalışacağınızı gösterir. 

Rüyada Lokum Yemek 

Rüyada lokum yemek, daha önceden keşke dediğiniz şeyleri gerçekleştireceğinizi işaret eder. Yapmadığınız için pişmanlık duyduğunuz her şeyi gücünüz yettiğince tek tek yapacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Çilek Yemek

Rüyada çilek yemek, size yeniden sevgi dolu duygular yaşatacak birine aşık olacağınızı işaret eder. Karakterinize ve beğeninize uygun birini görüp ondan çok hoşlanacağını ifade eder. Daha sonra tanıdıkça bu beğeninin aşka dönüşeceğini gösterir. 

Rüyada Pasta Yemek

Rüyada pasta yemek, hem olumlu hem de olumsuz olarak tabir edilmiştir. Kariyerinizde olmayı istediğiniz yere emin adımlarla ulaşacağınızı ifade eder. Bazı tabircilere göre pasta yemek, gelgeç gönüllü birisini işaret eder. Yaptığınız birçok şeyden sıkılıp sürekli başka şeylere ilgi duyacağınızı rivayet eder. 

Yiyecek 

“Rüyada Yiyecek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Ben gurbetteyim ve uykumda gördüm ki; ben gurbette olduğum ülkenin başkanına (prezidentine) ve diğer ülkenin, diğer devlet görevlilerine bir partide kendim hazırladığım yiyecekler veriyorum ve ülke başkanı çok beğeniyor, gülüyor. Bu rüyanın tabirini bana demenizi rica ederim?

  2. Ben 52 yaşında bir erkeğim, rüyamda sakin bir deniz kıyısında ablamla beraber sandaldayım. Sandalın içinde çok az miktarda makarna cinsi yiyecek var. Buna rağmen çevremizdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz ama hiç eksilmiyor. Ne kadar çok kişiye dağıtsak da aynı kalıyor.

  3. Rüyamda ara ara gördüğüm çocukken oturduğumuz evdeyim, o anda babaannem oturuyor sadece. İki amcam yanında kalıyormuş, yataklarını görüyorum. Soba var odun atıyorum. Kızım da orda TV izliyor, bir şeyler yiyor. Başka bir odada yiyecekler var kışlık, babaannem hazırlamış. Makarnalar, değişik değişik. Becerikli kadın diye düşünüyorum. Kış mevsimi dışarısı soğuk ve yağmurlu. Birileri, sanırım yengemler gelecek onları bekliyorum, belirsiz bu ama.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir