Rüyada Çilek Görmek

Ayrıca bkz: Şerbet İçmek, Çilek Suyu, Ağaç Çileği

Rüyada çilek görmek kişinin çevresindeki insanlarla olan bağlarının güçleneceğine ve hoş muhabbetler kuracağına delalet eder. Sıkıntılı günlerin geçerek huzur ve mutluluğun çok yakın olduğuna işarettir. Rüyada mevsimindeyken çilek görmek beklenmedik bir anda müjdeli bir haber almaya ve alınan bu haberle kişinin bütün sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada Çilek Yediğini Görmek

Rüyada çilek yediğini görmek rüya sahibinin büyük kazançlar ve başarılar elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Ayrıca hem iş hayatında hem de aile hayatında daima huzurlu olmak şeklinde ifade edilir. Eğer bir kadın rüyasında çilek toplayarak yerse, bu rüya onun hayırlı evlatlarının olacağı anlamına gelir. Rüyasında çilek yiyen kişi bekarsa kısa bir süre sonra mutlu olabileceği hayırlı birisiyle tanışarak güzel bir birlikteliğe başlar.

Rüyada Çileklerle Reçel Yaptığını Görmek

Bir kişinin rüyasında çilek reçeli yaptığını görmesi mutlu olacağı olaylar yaşayarak hayatında bambaşka bir sayfanın açılacağına delalet eder. Ayrıca hanesinden huzur ve mutluluğun eksilmeyerek daha güçlü aile bağlarının kurulması şeklinde de yorumlanmaktadır. Böyle bir rüya gören kişi çevresiyle iyi iletişimler kurarak onların gönül sevgisini kazanır. Bazı yorumculara göre çilek reçeli görmek kişinin yapacağı bütün işlerde başarılı olması veya ticaret alanında genişleme şeklinde ifade edilir.

Rüyada Meyve Vermiş Çilek Fidesi Görmek

Rüyada meyve vermiş çilek fidesi görmek kişinin içinde bulunduğu kötü durumdan kurtularak ruhsal yönden refaha erişeceğine işaret eder. Ayrıca manevi yönden genişlemek ve çevresine faydalı işler yapan birisi olarak da yorumlanmaktadır. Eğer rüyada meyve vermiş çilek fidelerine basılırsa, bu rüya sahibinin içinden çıkılmaz bir boşluğa düşeceğine ve bunun sonucunda da manevi yönden çöküntüye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada Bir Yerden Çilek Aldığını Görmek

Rüyada herhangi bir yerden çilek aldığını görmek hastalıktan sağlığa kavuşmaya delalet eder. Kişinin dertlerinin son bulacağına ve aradığı huzura erişeceğine işarettir.

Rüyada Çilek Bahçesi Görmek

Bir kişinin rüyasında çilek bahçesi görmesi arzuladığı hayallerine ve hedeflerine çok yakın bir zamanda ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Ayrıca yapılan işlerde başarılı olmak, helal yollardan kazanç elde etmek ve çok yüksek mevkilere ulaşmak anlamlarına da gelmektedir. Eğer bir kişi rüyasında çilek bahçesindeki çilekleri suladığını görürse bu onun hayırsever birisi olduğuna işaret eder.

Rüyada Çileklerin Suyunu Çıkardığını Görmek

Rüyada çileklerin sıkılarak suyunun çıkarıldığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların son bulacağına ve hanede huzurun egemen olacağına delalet eder. Ayrıca böyle bir rüya maddi ve manevi yönden bolluk ve bereketi simgelemektedir. Eğer kişi rüyasında çilek suyu içerse, bu rüya onun eşiyle veya çevresindeki diğer insanlarla olan küslüklerinin biteceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Çiçek Açmış Çilek Görmek

Rüyada çiçek açmış çilek görmek rüya sahibinin maddi ve manevi yönden bereketli bir sene geçireceği anlamına gelmektedir. Kişinin çıkmaza düştüğü yolların birer birer açılacağı ve sonunda da refaha ereceğine işarettir. Bazı yorumculara göre de bu rüya, kişinin dilediği isteklerinin hepsine kavuşacağına dair bir belirtidir. Eğer rüyada görülen çilekler mevsiminde değilken çiçeklenmişse, bu rüyayı gören kişinin arzu ettiği isteklerine ulaşması için biraz çaba göstermesi gerektiği anlamını taşır. Hoş ve latif yiyeceğe, güzel elbiseye ve buruklukla beraber sevince delalet eder.

Rüyada çilek yemek aşkta mutlu olunacağına işarettir. Rüyada çilek yemek, gönül hayatınızda mutluluklar yaşayacaksınız demektir.

Çilek mevsiminde görülürse sevinçtir. Ama çilek olgun ve güzel renkli olmalıdır. Çilek kopararak yiyen kadının çocuğu güzel olur. Bekar biri çilek koparırsa bir süre sonra kısmeti açılır.

Çilek

“Rüyada Çilek Görmek” üzerine 20 yorum

  1. Rüyamda dağ çileği topluyordum, arada bir tane de olgun elma buldum ve aldım. Meyveleri koymak için poşet bulmaya çalışıyordum, bazen buldum bazen bulamadım ama biraz topladım. Her taraf çilek doluydu, elimi nereye uzatsam çilek vardı, güzel bir rüyaydı.

    1. Sevgili Sema.

      Rüyada çilek görmek bereketin geleceğine ve bereketi getirecek emeğinde keyifli bir çalışma olacağına işaret eder. Dağ çileği, elma gibi meyveler toplamak hayatta belli bir huzur ve olgunluğa erişip, meyvelerdeki olgunluğun verdiği tad gibi hayattan tad alacağınıza işarer eder. Rüyada bunları koyacak yer bulamamak sizdeki bu huzur ve keyfin etrafınıza da yarayacağı anlamına gelir. Rüyada kah onları toplayacağınız poşetker bulup kah bulamamanız da sizin farkında olmadığınız kişilere bile yararınızın dokunacağı anlamına gelir. Rüyada dağ çilekleri varken elma gibi farklı bir meyve ile karşılaşmak sizin bu güzel günlerinizde olgun başka bir kişinin de payı olacağına delalet eder.

      Hayır olsun inşallah.

  2. Rüyamda etli ekmek dağıttılar. Bana da verdiler yedim ama bir kaç kişiye de çilekli ekmek verdiler. Benim kardeşim de bana bir kâğıt işlemim vardı onu bana tarif ediyordu ve bir sınıftaydık anlamini cok merak ediyorum yorumlar misiniz teşekkürler…

  3. Merhaba. Rüyamda kızımın erkek arkadaşı gelecekmiş onun için bir pasta, ve çilekleri çikolataya batırıp tepsiye diziyorum ikram için. Geliyor ve ikram ediyoruz. Bu arada hastanede erkek kardeşimin eşinin annesi hastanedeymiş orda bir hasta bakıcıyla takışıyoruz sağlığına kavuşan annesini öldürüyor iğneyle. Bunu bir tek ben duyuyorum biliyorum. Ertesi gün öldüğü öğreniliyor. O ölmüş anneyi şahane süsülüyorlar çiçeklerle. Ben de ölüyü süslerlerken izliyorum. Cenazeye kıyafet ararken uyandım. Teşekkürler cevap için şimdiden…

  4. Rüyamda çilek ağaçları gördüm, kocaman ve hepsi o kadar güzel ki ağacın dalları baya dolu, neredeyse doluluktan kırılacak gibiydi. Neye işaret olabilir?

  5. Merhaba! Rüyamda babaannemi gördüm. Önce uyuyordu sonra ben onu uyandırdım, gezinelim diye. Onu uyandırdım ama o bana bağırmaya başladı, nerede kaldım diye. Sonra da bana para verdi ve dedi “Bana gidip bakkala çilek ve çilek tatlısı almaya”  Sonra o bana sordu ne alacakmışım diye. Ben de “Çilek tatlısı alacağım” diye cevap verdim. O da bana kızmaya başladı ve tekrar etti. “Çilek ve çilek tatlısı alacaksın!” Ben de “Tamam babaanne” dedim. Sonra gittim bakkala ve çilek ayırmaya başladım. Haber ettim, telefondan babaanneme sordum, ona. “Babaanne burada çok çilek var. Kimisi pahalı, kimisi ucuz. Hangisinden alacağım ben?” O da bana “En pahalısından alacaksın” dedi ve “En güzelinden, en kırmızılardan.” “Tamam” dedim ve aramaya başladım. Kimileri daha olmamış çileklerdi, kimileri de olmuş. Ben buldum bir kutu güzel olmuş, kıp kırmızı çilek. Aldım onları. En pahalı onlardı. Sonra bir elimde çilekler, bir elimde çilek tatlısı vardı. Sonra da rüyam bitti. Lütfen bilen varsa bu ne demek? Bana söylesin.

  6. Merhaba rüyamda yolun kenarında çilek topladığımı gördüm. Çileklerin renkleri çok canlı fakat aralarında biraz çürük var. Sağlam olanlarını seçip bunları alıyorum, yiyorum. Hatta çilek fidanını dikmek için koparıyorum. Ne anlam ifade ediyor? Şimdiden teşekkürler.

  7. Rüyamda boş bir kuyuya girdim. Kuyunun dibinden bir yöne doğru yürüdüm. Karanlıkta bir hayvan yatağı görünce tırstım ve geri kaçtım. Tam kuyudan yukarıya tırmanırken bir anda sular gelmeye başladı ve kuyu doldu. Köpek balığı da geldi ama ucu ucuna kuyudan çıktım. Sonra elimde ağzı bağlı biraz su dolu bir poşetin içinde tek kırmızı bir çilek vardı. Anlamını çok merak ettim. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler…

  8. Yolda yürürken yolun sol tarafında çilek bahçesi gördüm. Bahçeye girdim çileklerden yedim sanki gerçek hayatta gibiydim.

  9. Rüyamda çocukluk arkadaşım diyeceğim bir arkadaşım kendi evinin bahçesinden toplamış torba torba çilek ve böğürtleni benim iş yerime getirdi. Çalıştığım hocalara da verecekmiş. Onları bekledi ama görüşemedi. Sonra poşetteki çilekleri bıraktı gitti. Çilekler kıpkırmızı ve biraz da suyunu salmıştı. Sonra arkadaşım arkasını döndü gitti. Bize bir dolu çilek böğürtlen bıraktı, bir kısmını da geri götürdü.

  10. Rüyamda boyutları çok büyükçe çilekler gördüm hatta taşıyamayacağım kadar büyüklükleri vardı. Sonra onları almak istedim bir tanesini yedim diğerlerini de sırtıma aldım. Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

  11. Rüyamda pazarda çilek almak için geziyorum birkaç yere bakıyorum hoşuma gitmiyor. Sonra bir tezgahtan alıp poşete koyuyorum ama adam benle ilgilenmiyor. Daha sonra tezgahın altından içki çıkarıp başkasına veriyor. Ben de sinirlenip almadan çıkıyorum. Biraz uzaklaşınca da polise şikâyet ediyorum. Polis gelip zorla hepsini topluyor. Ben de polisin arkasında olan biteni izliyorum. Teşekkürler şimdiden.

  12. Rüyamda ırmak üzerinde çilek gördüm su yerine çilek akıyordu. Çok merak ediyorum. Ama güzel bir rüyaydı. Ve aniden tipi yağdı, camı hemen kar kapladı.

  13. Rüyamda pazardan çilek aldım. Daha sonra çilekleri eve getirdim kestim ve arkadaşlarıma ikram ettim. Hep birlikte yedik. Çilekler kırmızı ve olgundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir