Rüyada Kayan Yıldız Görmek

Rüyada yıldızın birdenbire kayması, rüyayı görenin üstüne gelmesi, herkes için hayallerin gerçekleşmesi demektir. Kayan yıldız suya veya denize düşmesi tam tersi anlamındadır.

Rüyasında yıldızın kaydığını gören kişinin dünya hayatında birçok istek ve arzusu vardır. Bu rüya kabul olmasını dilediğiniz dualarınız olduğunu ve bu dualarınızın gerçekleşmesi için sürekli çabaladığını gösterir. Bazen de kayan yıldız görmek, gözden düşme korkusunun bir yansımasıdır.

Kayan Yıldız

“Rüyada Kayan Yıldız Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Gökyüzünde çok sayıda yıldız vardı ve ben yanımda bir erkek çocuğu (4-5 yaşlarında)ile birlikte onlara bakıyordum. Bir anda yıldız kaydığını gördüm hemen dilek diledim sonra yüzünü hatırlamadığım bir adama sarıldım. Mutluyduk o erkek çocukta yanımızdaydı o “Ben en çok annemi seviyorum” dedi. Hep birlikte yıldızları seyretmeye devam ettik. Yıldızlar grup halindeydi bazıları 2-3 yıldız birlikteydi.

  2. Rüyamda üç tane yıldız art ardına kaydı ve ben o zaman hemen bir dilek tuttum. Kayan yıldızlar ne bana, ne de suya başka tarafa kayıyorlardı. Sadece gökten aşağı kaydılar.

  3. Rüyamda gelinlik giymiş nikâh tazeleyecekmişiz. Çok kalabalık bir düğün. Çokça gözleme ve peynir yiyorum. Mavi gözlü bir adam kayınpederimmiş, elini öpüyorum. Sonra gökyüzünde birçok yıldız var, bir tanesi kayıyor. “Dilek dileyelim” diyorum. “Aşk aşk” diye bağırıyorum. Yorumlarsanız sevinirim iyi günler.

  4. Rüyamda gökyüzünden yıldız kaydı ve o yıldız benim ayağımın önüne düştü ama yıldız o kadar beyaz ve güzeldi ki kendimi alamadım ve yanılmıyorsam onu elime aldım.

  5. Rüyamda bir yerden geliyordum ve kafamı kaldırıp gökyüzüne baktım. Genelde yaptığım şey gökyüzünü akşam olduğunda izlemeyi severim. Sonra birden bire yıldız kaydı ve ben kuzenime “Bak! Yıldız kaydı, dilek tutalım” dedim. Sonra bir an gökyüzünde bir büyük daire oluştu ve o bölgedeki yıldızlar yanarak, etrafa kıvılcım saçarak yeryüzüne düşmeye başladılar. Saçtıkları kıvılcım üzerime geliyordu ve canım yandı sonra uyandım. Biri rüyamı yorumlayabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

  6. Rüyamda yıldızların kaydığını gördüm. Birçok yıldız sanki grup olmuşlar parlayarak düşüyorlardı. Ben de yakalamaya çalışıyordum. Sürekli sürekli kayıyor düşüyorlardı.

  7. Rüyamda gökyüzünde bir sürü yıldız gördüm. Bazıları kayarken de bebeğimin olmasını diledim. Ne anlama geliyor?

  8. Rüyamda gökyüzünden bir tane parlak yıldız kayıyordu, bir süre onu izledim ve sonunda yıldızın son noktasında ufo gördüm. Şaşkınlıkla onu izledim bir süre havada döndü ve gitti..

  9. Rüyamda gökyüzü ışıl ışıl parlıyordu ve ben öylece seyrediyordum. Birden kuyruklu yıldızlar vardır hani böyle beş altı gibi hepsi yan yana kaydı ve ben çok istediğim dileğimi tutup aradan biraz zaman geçti ve yine seyrederken bir tane kaydı ve ben aynı dileğimi demedim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir