Rüyada Abisi Görmek

Rüyada abisini görmek, kişinin yaşadığı tüm zorlukların ve sıkıntıların üstesinden kolayca gelebileceğine işaret eder. Abiler gücü, kudreti, korumacılığı temsil eder. Abi her zaman sizi korur ve kollar, her şeyin üstesinden gelir, kendine yeter.

Rüyada abinizi görmek; sizin de bir abi gibi her zorluğun üstesinden gelebileceğinize, karşılaştığınız engelleri tek başına aşabileceğinize, sağlığınızı bozmayacağınıza, hayata karşı daima dimdik olup zayıf görünmeyeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada abiyi görmek kendinize güvendiğiniz ve inandığınız anlamına gelir. Sıkıntılı dönemler yaşıyorsanız bu zorlukları aşacaksınız ve tek başınıza tüm zorluklara göğüs gereceksiniz demektir. Ayrıca rüyada abi görmek güzel ve sevindirici bir haber alacağınıza işaret eder. Beklediğiniz birinin döneceği anlamı da bulunmaktadır.

Rüyada abiyi görmek ne demek birinden yardım alacağına da işaret etmektedir. Abinin başarılara imza atacağı, yükseleceği anlamına da gelmektedir.

Rüyada Abisini Ağlarken Görmek

Rüyada abisini ağlarken görmek kişinin abisine karşı yerine getirmesi gereken sorumlulukları, üzerine düşen vazifelerini yerine getirmediği anlamına gelir. Rüyasında abisini gören kişi abisiyle kavgalı veya küs ise yakın zamanda barışacağına, abisinden iyi haberler geleceğine işaret eder. Eğer abinin sağlığı yerinde değilse kısa sürede iyileşeceğine, abisinin mutlu olduğuna ve aralarındaki problemleri halledecekleri anlamına gelir.

Rüyada abisini ağlarken gören kişinin abisini üzdüğü ve kırdığı anlamına gelir. Yakın zamanda barışacakları ve tüm problemleri halledecekleri anlamını taşıyan bu rüya tersi durumları işaret eder. Abi mutsuzda mutlu olduğuna, hastaysa iyi olduğuna, kayıpsa, güvende olduğuna işaret eder. Rüyada abi olduğu için yine iyi haber alınacağına, terfi edileceğine, makam sahibi olunacağına, iyi bir kısmete de işaret. Düşlediği hayalin gerçekleşeceği anlamı taşımaktadır.

Rüyada Abisini Evlenirken Görmek

Rüyada abisini evlenirken görmek abinin güzel işler yapacağı anlamına gelir. Abinin yaptığı şeylerin ailenin mutluluğuna büyük katkısı olacaktır. Abiyi alkışlama ve onunla övünme anlamı vardır. Abi hayırlı işler yapacak ve ailenin gurur kaynağı olacak demektir.

Rüyada abisini evlenirken görmek ne demek bir yerlerde abinizden, abinizin başarısından bahsedeceğinize işaret eder. Onun başarıları ile sevineceğiniz, sizi mutlu edeceği anlamına gelir. Tam tersi yorumlar olmakla birlikte rüya tabiri uzmanları bu rüyanın başarı, toplu para, imrenilen hedefi kazanma anlamına geldiğini söyler.

Rüyada Abisini Ölmüş Görmek

Rüyada abiyi ölmüş görmek görmüş olan kişi korkmamalı ve sevinmelidir. Çünkü bu rüyanın anlamı terstir. Rüyada abisini ölmüş görmek; abi ile daha uzun yıllar birlikte olacaklarına, birlikte yaşlanacaklarına, kötü günler de yaşasalar hep birlikte olup ayrılmayacaklarına, abinin desteğini esirgemeyeceğine, birlikte yaşama mutluluğuna erişeceklerine işaret eder. Sağlık problemleri ile karşılaşmayacaklarına sağlıklı uzun ömür sürecekleri anlamına gelir. Abiden alınan güzel bir habere, sürprize, abiyle beklenmedik bir buluşmaya işaret eder. Abi hasta ise iyileşeceği ve uzun ömürler süreceği anlamına gelir.

Rüyada Abisini Hasta Görmek

Rüyada abisini hasta görmek birden fazla anlama gelmektedir. Eğer rüyada abisini hasta gören kişi abisinin basit ve sıradan bir hastalığa (örneğin nezleye, gribe, ağrıya) yakalandığını görürse abisinin yakın zamanda iyileşeceği, allah tarafından abisine bir iyilik geleceği, mutlu olacağı, sağlık bulacağı, para kazanacağı anlamı taşır. Ancak abisini ağır ve kötü bir hastalığı yakalanmış olarak görürse, abisinin büyük bir hata yapacağına, yanlış yolu seçeceğine, zarar edeceği bir işe başlayacağına, günah işleyeceğine işaret eder.

Rüyada Abisini Gülerken Görmek

Rüyada abisini gülerken gören kişi aşk hayatında beklemediği sürprizlerle karşılaşabilir. Hayalini kurduğu bir şeye erişebilir. İyi bir kısmet ile karşılaşabilir.

Rüyada abisini gülerken görmek feraha ve bolluğa erişileceği anlamına gelir. Bir yerden gelecek toplu paraya işaret eder. İş hayatında ufak sıkıntılar yaşamaya ama zorlukların üstesinden gelineceği anlamı taşır. Abinin işlerinin iyi gideceğine, uzun bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada Abisini Şehit Görmek

Rüyada abisini şehit görmek abinin hedeflerine ulaşacağına, makam ve mertebe sahibi olacağına, büyük işler başaracağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder. Şehit görülen abinin beklemediği başarılar elde edeceği anlamı taşır. Abisinin söz sahibi bir haline geldiği, etrafında onu dinleyen insanların olduğu, işinde çok başarılı olduğu anlamı bulunmaktadır. Abi gibi sizin de itibar sahibi olabileceğiniz anlamına gelmektedir. Yükseleceğiniz ve hedeflerinize ulaşacağınız anlamı bulunmaktadır.

Ayrıca bkz: Aile, Ak Sakallı Dede, Anneyi Görmek 

Abi

“Rüyada Abisi Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada abimle evlendiğimi görüyorum gelinlik falan var üzerimde acaba tabiri için yardımcı olabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir