Rüyada Kara Görmek

Rüyada kara görmek, olumsuz rüya olarak temsil eder. Kara bir rengi temsil eder. Bu nedenle rüyayı gören kişinin hayatında çıkmazda olduğuna işaret eder. Hayatında büyük boşluklar olduğuna, iş hayatında sıkıntılarının olduğunda, okul hayatı var ise sınavların sıkıntısına işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız:  Alacakaranlık, Beyaz

Rüyada Kara Görmek Ne Demek? 

Rüyayı gören kişinin çevresinde onunla geçinecek bir kimsenin olmadığına işaret eder. Arkadaşsız kalmaya, eşsiz ve dostsuz kalmaya delalet eder. Rüyaların ve hayallerin bozulacağına işaret eder. Kişinin kısmetinin kapanacağına ve içinin kararacağına işaret eder. Bu nedenle rüyada kara görmek, kötü sonuçları olan bir rüyayı temsil eder.

Rüyada her şeyin kara olduğunun görmek zor ve üzüntü verecek bir döneme girişileceğine, işlerin bozulacağına yorumlanır.

Rüyada her şeyin kara olduğunun görmek ne anlama gelir; kötü haberler alınabileceğine ancak bu kötü dönemin kısa süre içerisinde düzeleceğine yorulur.

Rüyada Kara Yılan Görmek 

Rüyada kara yılan görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında arkasından konuşan insanların olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin üzüntü yaşayacağına yüzüne gülen kişilerden zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada Kara Yılan Öldürmek 

Rüyada kara yılan öldürmek, hayırlı bir rüya gibi görünse de ne yazık ki sonuçları bakımından kötülüğü ve olumsuzluğu temsil eder. İnsanın hayallerinin suya düşmesine ve mücadelesinin boşa çıkmasına işaret eder. Sevdiği birinden ihanet göreceğine işaret eder. Eş, arkadaş ya da dost demeksizin arkasından vurulacağına işaret eder. Dikkatli olmasına ve çevresindeki her gülene inanmaması gerektiğine işaret eder.

Rüyada Kara Kedi Görmek 

Rüyada kara kedi görmek, rüyayı gören kişinin en yakın arkadaş ya da dostu ile arasının bozulacağına işaret eder. Laf taşıyan insana, dost görünümlü sinsiye işaret eder. Eş ile arayı bozmaya çalışan fesat kaynanaya delalet eder. Patron ile arayı bozmaya çalışan fırsatçı iş arkadaşlarına işaret eder.

Rüyada Kara Böcek Görmek 

Rüyada kara böcek görmek, rüya sahibinin yaşadığı kötü bir olaydan etkilendiğine işaret eder. Uzun süre kendine gelemeyeceğine ve bu kötü olayın etkisinden kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada Karasinek Görmek 

Rüyada karasinek görmek, rüya sahibinin çevresinde mide bulandırıcı dost görünümlü ikiyüzlü şeytanların olduğuna ve sinsiliğe yorulur. Ayrıca bu rüya, laf taşımaya, bozgunculuğa ve fırsatçılığa da işaret eder.

Rüyada Kara Üzüm Görmek 

Rüyada kara üzüm görmek, rüyayı gören kişinin bereketli bir yaşamının olacağına işaret eder. Erkek çocuğa, kıskanç ve bağlı bir eşe tabir edilir.

Rüyada Kara Üzüm Yemek 

Rüyada kara üzüm yemek, kıskanç bir kişi ile evlilik yapılacağına işaret eder. Kıskançlığın boyutunun yükseleceğine ve zamanla insanı hayatından bezdireceğine ve rüya sahibinin en baştan sınırlarını belirlemesine delalet eder.

Rüyada Karafatma Görmek 

Rüyada karafatma görmek, sevgisizliğe ve laf taşımaya işaret eder. Bozgunculuğa hayattan zevk almamaya ve birtakım sorunların yaşanmasına işaret eder.

Rüyada Karalahana Görmek 

Rüyada karalahana görmek, rüyayı gören kişinin evinde bir süre bereketin azalacağına işaret eder. Kötü günlerin geldiğine, kıtlığın yaşandığına ve maddi olarak azalmaya gidildiğine işaret eder. (Bkz. Lahana)

Rüyada Kara Erik Görmek 

Rüyada kara erik görmek, geleceğe dair umudun azaldığına işaret eder. Kişinin maddi bir kayıp yaşayacağına, işle ilgili bir sıkıntı yaşayacağına ya da ailede birtakım huzursuzlukların çıkacağına işaret eder.

Rüyada Karasinek Öldürmek 

Rüyada karasinek öldürmek, rüya sahibinin hayatındaki zorluklarının olduğuna işaret eder. Dost görünen, evine girip çıkan fitne getiren bir komşuya işarettir. Arkadaş arkadaşa düşüren bir fitneye delalet eder. Eşleri ayırmaya çalışan bir fitne, aileyi parçalamaya çalışan bir bozguncuya yorulur.

Rüyada Kara Tavuk Görmek 

Rüyada kara tavuk görmek, rüya sahibinin bir işe girişmek istediğine işaret eder. Bu iş ile ilgili kafasında şüphelerinin olduğuna ve maddi bir kazanç olarak birkaç ay süre ile bu işten bir şey beklememesi gerektiğine işarettir.

Rüyada Kara Bulutlar Görmek 

Rüyada kara bulutlar görmek, rüyayı gören kişinin iç huzursuzluğuna işaret eder. Ayrıca sıkılmaya, bunalımlara ve maddi kayıplarla tabir edilir.

Rüyada Kara Koyun Görmek 

Rüyada kara koyun görmek, aykırı insana delalet eder. Söz dinlemeyen ve asi bir evlada, uyum göstermeyen huzursuzluk çıkaran bir eşe işaret eder.

Rüyada Kara Balık Görmek

Rüyada kara balık görmek, rüya sahibinin farklı olma çabası olduğuna işaret eder. Ancak hayatında bir bilinmezliğe gideceğine ve farklı olma huyundan vazgeçmezse sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada Kara Böcek Öldürmek 

Rüyada kara böcek öldürmek, olumsuz bir rüya olarak temsil eder. Olumsuzlukları yok etmek gibi algılansa da aslında olumsuzlukları insan hayatının içine çekmeye elverişli olmaya delalet eder.

Rüyada Kara Çarşaf Görmek 

Rüyada kara çarşaf görmek, kararlarını kendi alamayan bir insana işaret eder. Özgür olmayan ve bu esarette olmak istemeyen bir kişiye delalet eder.

Rüyada Kara Kuzu Görmek 

Rüyada kara kuzu görmek, söz dinlemeyen bir evlada işaret eder. Kendinden küçüğü ile sorun yaşanabilir. Anne evlat kavgasına, baba evlat kavgasına ve kardeş kavgasına delalet eder.

Kara

“Rüyada Kara Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda kara çarşaflı iki kadın vardı ve ellerindeki çocuğu bana vermek istediler. Ben razı olmayınca benimle kavga ettiler. Sonra karakoldan polisler geldi ve çocuğu tekrar verdi. Karanlık yerlerden geçtim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir