Rüyada Karasinek Görmek

Rüyada karasinek görmek, kötü niyetli ve patavatsız bir kimseyle tanışacağınıza yorumlanır. Rüyada kara sinek yediğinin görülmesi, haram yollarla para kazandığınıza işaret eder. Kara sinek öldürdüğünü gören kimsenin düşmanlarını alt edeceğini ve rahat bir dönem geçireceğini işaret eder.

Rüyada kara sinek görmek, kişinin çok değer verdiği bir insana önemli bir sırrını anlatacağı, fakat bu sırrın zaman içinde ortaya çıkacağı demektir. Rüya sahibinin büyük hayal kırıklığına uğrayacağına, yalnız ve kimsesiz hissedeceğine, eskisi kadar insanlara güvenmeyeceği anlamına gelmektedir.

Bakınız; Sinek.

Karasinek

“Rüyada Karasinek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Bir rüyamda koltukaltımda küçük bir yarayı kaşıdım. Yara kendi kendine büyüdü. Bir büyük at sineğine benzer siyah ama parlak bir böcek koltuk altımdan uçup gitti. Yorumunuzu bilgilerinize arz ederim.

  2. Rüyamda karasinekler tarafından normal arı peteklerine bal yaptıklarını gördüm. Ancak yemedim. Acaba yorumu nedir? Çok etkilendim…

  3. Ya kardeşim bu tabirde karasinek yediyseniz haram para yiyorsunuzdur diyor ama ben öğrenciyim ya para falan kazanmıyorum. Babam da memur zaten. Nasıl şimdi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir