Rüyada Kuzu Görmek

Bakınız; Koyun

Rüyada kuzu görmek, güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişi güzel arkadaşlar edinecek, mutlu bir yaşam sürdürecektir. Ölü bir kuzu, mutsuzluğun ve sorunların işaretidir. Bu rüya aynı zamanda müjdeli bir haberdir.

Rüyada görülen kuzu, ana ve babasına itaat eden bir çocuktur. Hanımı gebe olan kimse rüyada bir kuzu bağışladığını görse, itaatli bir erkek çocuğu ile müjdelenir. Hayvanların bütün küçük yavruları, rüyada onlara sahip olanlar için üzüntüdür. Ancak insanların küçük kız çocukları bu tabirden başka olarak, dünyalığa işarettir. Bir kuzu kestiğini gören kimsenin kendi çocuğu veya ailesinden bazılarının çocuğu ölür.

Rüyada kuzu kestiğini görmek, güzel arkadaşlar edinecek ve mutlu bir yaşam süreceksiniz.

Kuzu

“Rüyada Kuzu Görmek” üzerine 12 yorum

  1. Rüyamda eski bir kına gecesi kıyafeti gördüm ve kına yakıldı, bana. Ardında düğün gecemde hastalanıyordum. 8 tane kuzu gördüm, onları kucağıma alıp tek tek eve getirdim. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Rüyamda küçük kuzum vardı. Oynuyordum sonra anlaşılmaz nedenle kayboldu. Çok üzüldüm.

  3. Merhabalar, rüyamda at ve kuzu gördüm. Ben yukarı, onlarda az aşağıda duruyorlardı. Elimde otlar vardı, onlara atacaktım. At ve kuzu koşuyordu. Tam atacaktım otları onlara kuzu elimden kaptı otları.

  4. Selamünaleyküm. İyi günler, ben rüyamda sütlü bir koyun ve yanında bir kuzu gördüm. Yanımda tanımadığım bir bayan ile 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu vardı. Kuzu sendelemeye başladı. O kız çocuğuna “Bıçak getir, mundar gitmesin keselim” dedim. Bıçak getirdi ama o esnayı hatırlamıyorum kestim mi, öldü mü, hatırlamıyorum ama öldü yani. Daha sonra koyunda aynı şekilde sendeledi, bıçağı boğazına dayadım kesmeye çalıştım, kesemedim. Sonra zorla da olsa biraz boğazını kestim sonra öldü. Ben şuan çok korkuyorum çünkü eşim hamile ve bir oğlumuz olacak inşallah. Okuduğum tabirler beni çok korkuttu, kimseye anlatamadım. Bir yorum yapabilir misiniz? Normalde pek rüyaların tabirlerine takılmam ama şuan çok korkuyorum.

  5. Rüyamda ikiz beyaz siyah alaca ikiz kuzu doğumuna yardım ettiğimi gördüm yorumlarsanız sevinirim bide abimle beraberdim.

  6. Rüyamda gökyüzünde bir kuzu bulutlara tutunarak duruyor. Daha sonra bulutlar çekiliyor ve kuzu tutunduğu bulutlar çekildiği için denize düşüyor. Ben kuzu boğulacak diye korkuyla seyrediyorum uzaktan. Daha sonra kuzu yüzerek kıyıya çıkıyor ve ben inanılmaz seviniyorum. Kuzu beyaz bir kuzuydu.

  7. Rüyamda bir kuzuyu döven basını ayağıyla ezmeye çalışan bir adama karşı koydum ve kurtardım. Sonradan adam eski bir tanıdık çıktı adam kuzuyu severken dilini kuzuya yalatıyordu. Ama kuzu ısıracak dikkatli oluyordum.

  8. Yaralı koyun ve kuzu gördüm. Yaralı kuzu ya ip bağlanmış sürükle inliyordu. Bazı insanlar tarafından daha sonra o kuzu daha sonra kucak da gezdirip seviliyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir