Rüyada Kızartma / Çevirme Görmek

İbn-i Sîrîn: Rüyada kızartma yapmak, rızkı için çok çalışan ve saygın olan bir kişiye delalettir. Tabir açısından pişmiş ete oranla çiğ et görmek çok daha hayırlıdır.

Kirmanî: Rüyada kızartılmış koyun eti yemek, yediğiniz et derecesinde zorlukla kazanç elde edeceğinize; kızartılmış inek eti yemek, korkudan emin olmaya işaret eder.

Rüyada kızartılmış kuzu eti yemek, elinize az miktarda mal geçeceğine ve bazı yorumculara göre, erkek evladınızın olacağına delalettir.

Cabir Mağribî: Rüyada kızartılmış kuzu kellesi yemek, makam sahibi bir kimseden menfaat elde edeceğine; kızartılmış tavuk yemek, fitne yoluyla bir kadından mal elde edeceğinize işarettir.

Rüyada kızartılmış balık yemek, seyahate çıkmaya, insanlarla dostluklar kuracağınıza veya özel bir kimse ile arkadaşlık kuracağınıza; aynı rüyayı namussuz bir kişi görürse kedere duçar olur.

Rüyada görülen kızartılmış taze balık, tuzlu balıktan; büyük balık da küçük balıktan daha hayırlıdır. Ayrıca kızartılmış balık satıcısı, başkalarına ihsanda bulunan kişilere delalettir.

Kızartma / Çevirme

“Rüyada Kızartma / Çevirme Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda dünürümün evindeyiz. Hamur kızartmak için büyükçe leğenin içine yağ koydu ocağın üzerine ısınması için bekliyoruz. Hamur kızartacağız. Komşuları geldiler. Ben ocağın üzerindeki sıcak yağı kaza ile kum ile karışık çakıl taşlarının üzerine yarısı döküldü. Hemen leğeni kaldırdım içine şişede yağ varmış onun hepsini boşalttım. Kumun üzerine dökülen çiçek yağının üzerini de kumlarla kapattım dünürüm görmesin diye. Yorumlarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir