Rüyada Yüksek Görmek

Seyyid Süleyman: Rüyada bir şeyin sizden yüksek olduğunu görmek, ideallerinizin çıtasını yükseltmeniz gerektiği şeklinde yorumlanır.

Ayrıca bkz: Gök

Rüyada yüksek görmek, farklı biçimlerde yorumlanabilir. Rüyayı gören kişinin yüksek mevki sahibi olacağı, rütbesinde ya da maaşında artış yaşayacağı ve geçim sıkıntısından kurtulacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin hayallerinin gerçek olacağı, karşılaştığı zorlukları kolay şekilde atlatacağı şeklinde de yorumlanır. 

Rüyada Yüksekten Düşmek

Rüyada yüksekten düşmek, arzu edilen başarının elde edilememesi, doğru yoldan gidilmediği anlamı taşır. Kişinin yeterince düşünmeden hareket ettiği ve sonuçta maddi/manevi zarara uğrayacağı anlamına da gelir. 

Rüyada Yüksekten Atlamak

Rüyada yüksekten atlamak görmek; büyük üzüntülerin son bulacağını, kişinin servet ve güç sahibi olacağını, mutlu ve hayırlı bir evlilik yapacağını işaret eder. 

Rüyada Yüksekten Korkmak

Rüyada yüksekten korkmak görmek; rüya sahibinin arzu ettiği mevki ve makam için çok çaba göstereceği, çabasının karşılıksız kalmayacağı ve korkularının son bulacağı anlamına gelir. 

Rüyada Yüksek Bina Görmek

Rüyada yüksek bina görmek, kişinin uzun zamandır beklediği işe kavuşmasına, gelecekte maddi bolluk ve bereket içinde yaşayacağına; evliyse çocuk sahibi olacağına delalet eder. 

Rüyada Yüksek Bir Yere Çıkmak

Rüyada yüksek bir yere çıkmak; kişinin içinde bulunduğu zor durumları atlatacağına, pes etmemesi gerektiğine ve hedeflenen kariyere sahip olacağına işaret eder. 

Rüyada Yüksek Bir Yerden Düşmek

Rüyada yüksek bir yerden düşmek görmek, kişi eğer yüzüstü düştüğünü görmüşse zor ve sıkıntılı günler yaşayacağına; sırtüstü düştüğünü gördüyse hayırlı günlerin onu beklediğine delalet eder. 

Rüyada Birinin Yüksekten Düşmesi

Rüyada birinin yüksekten düşmesi, yakınlarından iyilik ve hayır göreceği, başkasının ona yardım edeceği ve böylece zor günlerini kolaylıkla atlatacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yüksek Sesle Ağlamak

Rüyada yüksek sesle ağlamak görmek, kişinin uyandığı zaman ağlayacağı şeklinde yorumlanır. Ruhun saflığına işaret eden ağlamak, dert ve kederin yok olacağına da delalet eder. 

Rüyada Yüksek Bir Yerden Atlamak

Rüyada yüksek bir yerden atlamak; uzun zamandır yaşanan üzüntülerin son bulacağına, maddi güç elde edileceğine, iyi bir kişiyle evlenileceğine işaret eder. 

Rüyada Birinin Yüksekten Düştüğünü Görmek

Rüyada birinin yüksekten düştüğünü görmek, kişinin ferah ve sakin bir hayat süreceği anlamına gelir. Kişinin üzüntüden, kederden, maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulacağı, rahatlığa ereceği şeklinde de yorumlanır. 

Rüyada Yüksek Dağ Görmek

Rüyada yüksek dağ görmek; kişinin şiddetli bir üzüntü yaşayacağı, ancak üzüntüsünün kısa süreceği, bir kişiden yardım alacağı ve bir dönem işsiz kalacağı anlamına gelir. 

Rüyada Yüksek Bir Yere Tırmanmak

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak; kişinin umutsuzluk durumundan kurtulacağı, başarısızlıklarının son bulacağı ve yakın zamanda bir zafer elde edeceği şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yüksek Bir Ev Görmek

Rüyada yüksek bir ev görmek; dertlerin son bulmasına, rahat ve ferah bir hayata, maddi sıkıntıların bitmesine delalet eder.

Rüyada Yüksek Merdiven Çıkmak

Rüyada yüksek bir ev görmek; hayırlı ve güzel iş yapılacağına, önemli fırsatların değerlendirileceğine ve başarıların yakın olduğuna delalet eder. 

Rüyada Yüksek Topuklu Ayakkabı Giymek

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek; rüya sahibinin hayatında yeni ve olumlu bir gelişmenin olacağına, arkadaş ortamının değişmesine ve mutlu bir ömre işaret eder. 

Rüyada Yüksek Rütbeli Asker Görmek

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek; rüya sahibinin ünlü bir insan olacağına, çevresi ve ailesi tarafından sevilip saygı göreceğine, intikam almaya işaret eder. 

Rüyada Yüksek Tepe Görmek

Rüyada yüksek tepe görmek; kişinin ailesi ve dostları için hayırlı bir iş yapacağına, feraha kavuşacağına delalet eder. 

Rüyada Yüksek Sesle Kur’an Okumak

Rüyada yüksek sesle Kur’an okumak, hayırlı şekilde yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin iyi bir haber alacağı, manevi olarak huzura ereceği, ibadetlerini yerine getireceği anlamındadır. 

Yüksek

“Rüyada Yüksek Görmek” üzerine 3 yorum

    1. Rüyamda yüksek görünen yerden düşmemek için çok mücadele ettim ama başaramadım düştüm.

  1. Rüyamda çok yüksek bir binanın tepesindeyim yükseklik korkusu olduğu için kenara gidemiyorum tanıdığım bir abimi görüyorum orda etrafıma baktığımda yerden ne kadar yüksek olduğumu görüyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir