Rüyada Yüksek Yer Görmek

Rüyada çok yüksek bir yerde mesela bir dağın zirvesinde bulunduğunuzu görmek, mevki ve rütbenizin artacağına işarettir. Memur veya işçi iseniz, ücretinin fazla olacağına; tüccar iseniz kazancınızın artacağına delalettir. Ev kadını iseniz, eşinizin kazancının artması ile refah seviyenizin yükseleceğine delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yüksekten Düşmek  

Yüksek Yer

“Rüyada Yüksek Yer Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Çok yüksek bir binadan sanki asansör varmış gibi iniyoruz. Ama ben ayak basacak yer bulamıyorum. Dışarıyı bahçeyi hatta çimenleri bile görüyorum. Tutunmak için çantamı atıyorum yere. Her şeyim dağılıyor çimenlerin üzerine. Sonunda iniyorum ama düşeceğim diye korka korka. Teşekkür ederim.

  2. Erkek kardeşim balkondan sığ bir suyun içine balıklama atladı. Ona baktım 🙁 dizlerinin üstünde kaldı ve “ablaaaa!” diye seslendi. Beli kırıktı ve suyun içine boylu boyunca gömüldü sadece yüzü gözüküyor. Ağlayarak uyandım. Teşekkür ederim.

    1. Rüyamda yol görüyorum (köy yolu) sonra yukarı çıkıyorum, sol tarafımda aşağıda yol yapan bir iş makinası görüyorum sonra aşağıya inemiyorum. Bakınarak iniyorum.

  3. Çok büyük bir bina vardı ve bir şekilde beni yükselttiler, yukarıya çıktım ve ben korkuyordum. “Aman Allah’ım, eğer buradan aşağıya düşersem ölürüm” diyordum ama düşmedim yukardan aşağıya. Bir zararsız köpeğe “Vuaf vuaf” diyordum sanki onunla alay eder gibi. Ama ben binanın ta yükseğine birden yükseldim.

  4. Benle annem çok yüksek bir yerde oturuyoruz sağa sola sallanıyoruz, eğiliyor, tekrar düzeliyor. Çok korktum fakat düşmedik. Ne anlama gelir? Yüksek bir direğin tepesini düşün.

  5. Yukarı dağ gibi bir yere tıkmanmışım yanımda arkadaşımın oğlu var o yukarı çıktı bende arkasından sonra birden durdum geri gidemedim korktum birden sıçradım yukarı çıktım

  6. Rüyamda ablama beraber çok yüksek bir binanın balkonundan kenarında korkmadan oturuyorduk cevaplardan sevinirim. Teşekkür ederim. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir