Rüyada Tahta Görmek

Rüyada tahta görmek; hayırlı iş, bolluk, bereket olarak yorumlanır.

Rüyada tahta görmek nedir; kadına, eşe, metrese işarettir. Direk kazık ve benzeri şeyleri görmek, inanılır hizmetçiler ile tabir olunur. Arkasında odun tahta ve benzeri ağaçtan yapılmış bir şey taşıdığını gören, kötü bir kişinin hizmetinde bulunur.

Rüyada tahta görmek, parasını helal yoldan kazanan kişileri tasvir eden bir rüya olarak yorumlanır. İşine ve emeğine haram bulaştırmayıp lokmanızı helal olarak elde edeceğinizi işaret eder. Aza kanaat ederek geçiminizi sürdüreceğinizi ifade eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise çok eşlilik şeklinde tabir edilir. Birden fazla kadınla evlenmek isteyen ya da kadınlara aşırı ilgi duyan kişileri temsil eder. 

Rüyada Tahta Kapı Görmek

Rüyada tahta kapı görmek, evdeki anneye ve hanıma işaret eder. Ailenizin mutlu olması için gecenizi gündüzünüze katıp canla başla çalışacağınızı gösterir. Ayrıca evlatlarınıza değer veren bir dediklerini iki etmeyen bir anne olacağınızı ifade eder. Bu rüyayı gören bir erkekse ve evliyse, hanımı yönünden çok şanslı olacağını rivayet eder. Şayet bekarsanız iffetli bir hanımla evleneceğinize delalet eder. 

Rüyada Tahta Ev Görmek 

Rüyada tahta ev görmek, arzu ettiğiniz lüks ve zengin hayata kavuşmak için erken olduğunu işaret eder. İstediğiniz gibi hayata sahip olmak için sabırla bir müddet daha bekleyeceğini ifade eder. Eğer zenginseniz, malınızda azalma olacağını ve maddi kayıplar yaşayacağınızı gösterir. 

Rüyada Tahta Kaşık Görmek 

Rüyada tahta kaşık görmek, iş hayatınızla alakalı çok güzel gelişmeler yaşanacağını ifade eder. İşlerinizin açılması ile birlikte geçim sıkıntısından kurtulacağınızı işaret eder. Aileniz ile birlikte bundan böyle daha huzurlu ve mutlu yaşayacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Tahta Merdiven Çıkmak 

Rüyada tahta merdiven çıkmak, pek hayırlı bir rüya olarak tabir edilmez. İş yerinizde azimle ve sebatla çalışmanıza rağmen hak ettiğinizi alamayacağınızı işaret eder. Aynı zamanda sorunlu giden bir evlilik anlamına da gelir. Eşinize karşı güven problemi yaşayacağınızı rivayet eder. Aile hayatınızın inişli çıkışlı olacağını gösterir. 

Rüyada Tahta Beşik Görmek

Rüyada tahta beşik görmek, genellikle kız çocuğu olarak tabir edilir. Evliyseniz, eli ayağı düzgün bir çocuğuna sahip olacağınızı işaret eder. Bekarsanız, yakın arkadaşlarınızdan birinin kız çocuğuna yardım edeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Tahta Merdiven İnmek 

Rüyada tahta merdiven inmek, dini açıdan vazifelerinizi tam olarak yerini getirmediğinizi işaret eder. Dinen yeterince ehil bir Müslüman olmadığınızı ve Allah’ın emir ve yasaklarını unuttuğunuzu ifade eder. Manevi açıdan kendinizi düzeltmenize vesile olacak bir olayla karşılaşacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Tahta Sandalye Görmek 

Rüyada tahta sandalye görmek, yaşadığınız yer ile alakalı değişikler yapacağınızı gösterir. Oturduğunuz evi yeniden dekore edeceğinizi işaret eder. Evinizi daha kullanışlı hale getirmek için birtakım farklılıklar yapacağınızı ifade eder. Bu rüyanın bir başka tabiri ise el becerilerinizi ve yeteneklerinizi kullanabileceğiniz bir alanda çalışmaya başlayacağınıza delalet eder. 

Rüyada Tahta Köprü Görmek 

Rüyada tahta köprü görmek, çok içinizden gelmediği halde bir işe kalkışacağınızı işaret eder. Her şerde bir hayır vardır diye düşünüp kendinizi ispatlayacağınız bir iş yapacağınızı ifade eder. Ancak acele ile başladığınız bu işin istediğiniz gibi yürümeyeceğini gösterir. 

Rüyada Tahta Parçası Görmek 

Rüyada tahta parçası görmek, düzelmez dediğiniz işlerinizin sürpriz bir gelişmeyle tekrar yola gireceğini işaret eder. Birinden gelen yardım ve destek üzerine hayatınızın olumlu olarak değişeceğini ifade eder. 

Rüyada Uzun Tahta Görmek 

Rüyada uzun tahta görmek, evlilik konusunda harekete geçeceğinizi ifade eder. Hayırlı bir kısmetle tanışıp kısa süre içerisinde nikâh masasına oturacağınızı gösterir. Bu evlilik ile ilgili hiçbir zaman pişmanlık yaşamayacağınıza delalet eder. 

Rüyada Tahta Sandık Görmek 

Rüyada tahta sandık görmek, birikimlerinizi değerlendirip gelir elde edeceğinizi işaret eder. Bu rüya, hayırlı ve makbul rüya olarak tabir edilir. Şayet tahta sandığın içi boş ise üzüntü yaşamak ve hastalık çekmek anlamına gelir. 

Rüyada Tahta Kesmek 

Rüyada tahta kesmek, iş hayatınızda sizi çekemeyen rakiplerinize karşı geleceğinizi işaret eder. Bu kişileri kendi tuzakları ile alt edeceğinizi ifade eder. Ne kadar sorun yaşasanız da yine başarıyı yakalayacağınızı gösterir. 

Rüyada Tahta Taşımak

Rüyada tahta taşımak, hem maddi hem de manevi olarak iyilik ve güzelliğe kavuşacağınızı işaret eder. Ailenize onları geçindireceğinizden fazla miktarda para bırakacağınızı ifade eder. Ayrıca toplumda sevilen ve sayılan biri olacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Tahta Duvar Görmek 

Rüyada tahta duvar görmek, başarılı işleriniz sayesinde insanlardan takdir toplayacağınızı işaret eder. Hem iş hem de sosyal hayatınızda elde ettiğiniz başarılar sayesinde herkes tarafından konuşulacağınızı ifade eder. 

Rüyada Tahta Tesbih Görmek 

Rüyada tahta tesbih görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Hayatınızda güzel ve mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya Allah katında da hayırlı bir kimse olacağınızı gösterir. 

Tahta 

“Rüyada Tahta Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda tahtayı indiriyordum. Mobilya tahtayı pazara gösterip satmak için. Birde futbol oynuyordum. Birde motor bisiklet görünüyordu, onu sürdüm.

  2. Rüyam hakkında bana yorum yazar mısınız? Rüyamda sağ elimin parmak ucu öyle bir kaşınıyor ki parmak ucunu kaşıyarak parmağımın içinden yuvarlak törpü çıkarıyorum sonra kolumun içinden ufak tahta parçası çıkartıyorum. Cevap yazar iseniz sevinirim…

  3. Denizin üzerinde bir tahtada oturduğumu gördüm. Yan tarafımdan denizde giden motorlardan geçti 1 tane ve dalga yarattı tahtada. Ben de ayağı kalkıp bütün ağırlığımı tahtaya verip tahtanın üzerine atladım. Yavaş yavaş batmaya başladım. Bir hızla batarken nefes alıyorum suyun altında, burnumu bile kapatmadan ama ben herhalde ölüyorum diyorum düşüncelerimde. Daha sonra sıçradım yataktan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir