Rüyada Göl Görmek

Rüyada göl görmek; iyi geçimli kadına, işini danışmasız yürüten yöneticiye, yola çıkmak isteyen için bunun bir süre gerçekleşmemesine delalet eder.

Rüyada göle girmek onun hile ile aldatılacağına işarettir. Sakin bir gölde sandalla gezmek, mutlu olacaksınız demektir. Mutluluğunuzu yakınınızdaki insanlarla paylaşacağınız anlamındadır. Kirli bir gölde gezmek, iş ve aşk yaşamınızda sıkıntılar yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada sakin ve durgun göl görmek, mutluluğun ve bu mutluluğu sevdiklerinizle paylaşacağınızın; kirli göl ise işte ve aşkta sorunlarla karşılaşacağınızın işaretidir.

Rüyada göl görmek, muratla yorumlanır. Durgun ve parlak sulu bir gölde sandalla dolaştığını görmek, sonucunu dört gözle beklediğiniz bir olayın hemen hemen istediğiniz biçimde halledildiği haberini alacağınıza, gölde yıkandığını görmek, başınızda dolaşan bir felaketten kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada bulanık suyu olan bir gölde elini ve yüzünü yıkadığını gören, kısa bir hastalık geçirerek sonra iyileşecek. Göl üzerinde göl çiçeklerinin açtığını görmek murattır. 

Bir başka rivayete göre de: Göl, yolcu için yolculuğun mümkün olmamasına işaret eder. Küçük göl, zengin bir kadınla tabir edilir. Bazen göl, iyi geçinmeyi seven, servet sahibi bir kadınla tabir edilir.

Rüyada sakin ve durgun bir gölde sandalla gezdiğini gördüyseniz, mutlu olacağınız ve bu mutluluğu sevdiklerinizle paylaşacağınız anlamına gelir. Kirli bir gölde gezinmek, iş ve aşk hayatında sorunlarla karşılaşacağınız anlamındadır.

Ayrıca bkz: Deniz

Rüyada göl görmek, hayırlı ve bereketli işler olarak yorumlanır. Rüyasında göl gören kişi başka birisiyle ortaklı bir işe girdiğinde başarı sağlayacak ve maddi kazancı bir hayli iyi olacaktır. Rüyada göl görmek verimli geçen bir ömre, hayırlı bir evlada, ailesinin mutluluğu için çalışan bir kadına delalet eder.

Rüyada göl görmek tabiri, bazı yorumculara göre varlıklı bir aileden gelen bir kadın olarak yorumlanmaktadır. Rüyanızdaki bu kadınla mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir ya da bir konuda kendisine akıl danışabilirsiniz. 

Rüyada göl görmek anlamı genel olarak olumlu yorumlanmıştır. Eğer rüyada kirli bir göl görmüşseniz sıkıntılı ve elem dolu günler yaşayacaksınız demektir. Kirli gölde yüzmek görmek beklenmedik talihsiz olaylar yüzünden seyahat planlarınızı erteleyeceğiz manasına gelir. 

Rüyada göl kenarında olduğunu görmek, uzun süredir beklenen muradın sonunda gerçekleşmesi anlamına gelir. Rüyanızda göl kenarında ufka doğru bakıp manzarayı seyrediyorsanız muhakkak sizi bekleyen bir müjde ile mutlu olacaksınız. 

Rüyada göle girdiğini görmek, iş hayatında yükselişe geçmek ve özel hayatta aranılan mutluluğa kavuşmak olarak yorumlanır. Rüyada bir arkadaşınızla birlikte göle girdiyseniz, arkadaşınıza hem maddi hem de manevi anlamda büyük katkılarınız olacaktır. 

Rüyada Donmuş Göl Görmek

Rüyada donmuş göl görmek, ideallerinize ulaşmak için çabaladığınızı ve başarılı olmak için biraz daha beklemeniz gerektiği şeklinde tabir edilir. Daha öncesinde kurmuş olduğunuz hayalleriniz gerçekleşecek ama biraz daha sabırlı olmanız gerekecektir. 

Rüyada gölde yüzen birini görmek, hayranlık kazanmak ve takdir toplamak anlamlarına gelmektedir. Yaptığınız işler, verdiğiniz tavsiyeler, bağışladığınız mallar sayesinde birçok insanın hayranlığını kazanacaksınız. Elinizi attığınız her işte başarı merdivenlerini ağır ağır tırmanacak ve çok büyük ödüllerle ödüllendirileceksiniz. Rüyada gölde yüzen birini izlemek ise birinin sizi örnek alması ve ilham aldığı kişi olarak göstermesi demektir. 

Rüyada Gölde Boğulmak 

Rüyada gölde boğulmak görmek, rüya tabirlerince olumsuz olarak yorumlanmaktadır. Rüyada gölde boğulduğunuzu gördüyseniz, sahip olduğunuz değerler için şükretmediğiniz için elinizde ve avucunuzda olan ziynetleri bir bir kaybedebilirsiniz. Bu rüya bazı âlimlere göre Allah tarafından bir uyarı olarak nitelendirilmektedir. Yani varlığa hamd etmeyi olmayana kanaat etmeyi gösterir. 

Rüyada gölden su içmek, ertelenmiş planları, hayata geçirilmeyi bekleyen projeleri ve sürekli kendinden vazgeçip başkalarını düşünmeyi ifade eder. Rüyanızdan gölden su içiyorsanız ailenizde sürekli geçiştirilen ve ötekileştirilen insan sizsiniz demektir. Aile büyüklerine bu durumdan dolayı yaşadığınız hayal kırıklarınızı ve gönül yorgunluklarınızı anlatacaksınız. Bundan böyle hayatınızı askıya alan insanlardan uzak duracaksınız. 

Rüyada Gölde Balık Görmek 

Rüyada gölde balıklar görmek her daim şans, mutluluk, bereket ve nimet olarak yorumlanır. Balık zaten başlı başına kısmetin ve bereketin işaretidir. Rüyanızda gölde balık gördüyseniz, daha önce kapanmış kapılar tek tek açılacak ve iş dünyasında herkes sizi işe almak için sıraya girecek. Bu rüyanın bir diğer yorumu ise mirastır. Uzak bir akrabanızdan hiç ummadığınız anda size miras kaldığı haberini duyabilirsiniz. 

Rüyada gölde balık tutmak, elinize geçen parayı hayırlı işlerde kullanacağınıza delalet eder. Bu para ile fakir ve darda kalmış kişilere yardım edip onların hayır dualarını alacaksınız. Rüyanızda bol miktarda balık tuttuysanız, kısmetiniz kat kat artacak ve çevrenizde yer alan kimseler de bu güzelliklerden nasiplenecektir.

 

Rüyada suyu bitmiş göl görmek, plansız yapılan işler sonucu karşılaşılacak türlü felaketler olarak yorumlanır. Birinin görüşünü almadan kendiliğinden yaptığınız işler başınızı derde sokacak ve bu durumdan kurtulmak için epey çaba sarf edeceksiniz. 

Rüyada Göl Kenarına Çadır Kurmak 

Rüyada göl kenarına çadır kurmak, aile üyelerini bir araya toplamak, küs olanları barıştırmak ve uzun süredir birbirini görmeyen kimselerin hasret gidermesine vesile olmak demektir. Rüyanızda göl kenarına çadır kurduysanız, sizin sayenizde ailenizdeki herkes yeniden özlediği aile sıcaklığına kavuşacak ve ailenizdeki herkes size bütün bunlar için teşekkür edecek. 

Rüyada göl manzarası görmek, kariyer planlarına delalet eder. Kariyerinizde yükselişe geçecek, iş yerinde terfi alacak ve maaşınız gittikçe katlanıp artacak. Çalışkanlığınızdan dolayı patronlarınızın beğenisini toplayacaksınız ve hayatınızın sonuna kadar maddi sıkıntı çekmeyeceksiniz.

Göl

“Rüyada Göl Görmek” üzerine 23 yorum

  1. Rüyada amcamın çocuğunun gölde yüzdüğünü ve herkesin onu çıkartmaya çalıştığını gördüm. Sonra yanıma gelip beni göle ittiğini gördüm ve uyandım. Ne anlama gelir acaba ?

    1. Cocuğunuzu cok ihmal edıyorsunuz onun hal ve her şeylerini kontrol edin yoksa çok geç kalırsınız. Bu kadar kısa ve net.

    1. Sayın Hülya Hanım gölün kaynayıp taşması bela ve sıkıntılara işarettir bence acilen kendinizi gözden geçirin hal ve heraketlerinizi kontrol edin.

  2. Rüyamda ben ve kuzenlerim kirli bir göle girip yüzüp çıkıyorduk, hemen ama ben çok korkuyordum. Ne anlama geliyor bu?

  3. Rüyamda bir gölde elimde bir kürekle balıklara vurmak suretiyle yakalıyordum. Normal boyda balıklardı. Ne anlama gelir acaba?

    1. Rüyamda masmavi bir gölet, etrafında tanıdıklarımla dolaştığımı gördüm. O kadar büyük ve rengi çok güzeldi. Göletten çok rahat bir şekilde karşıya geçtiğimizi gördüm. Akrabalarım vardı, yanımda. Çok temizdi, içindeki taşları bile görebiliyordum. Yol verdiğini gördüm. Gölet’in hala etkisinde olduğum bir rüya. Dağ tepe ortasında, yeşillik ortasında kocaman bir gölet, etrafında okul varmış ve orada çalışıyormuşum.

  4. Annemlerle birlikte İznik'teki evimizin içindeyiz ve camdan karşıya baktığımda göl kabarıyor ve çok büyük dalgalar bize doğru geliyor. Dalgaların rengi koyu lacivert. Daha sonra aşağıya bakıyorum göl evin altına kadar gelmiş. Kapımızın önü birden su sonra evdekilere kaçmasını söylüyorum ve dışarıya çıkıp bakıyoruz sular geri çekiliyor. Ama su bulanık değildi çok iyi hatırlamıyorum doğrusu. Sadece rengi bildiğim rengi gibi mavi idi. Su çekildiği zaman kum ve çakıl taşlarını gördüm. Dalgalar da bize ulaşmadan sakinleşti düzeldi. Mavi ve su yeşili bir renk aldı yani kendi rengini ama dalgaların tipi kobra kafası gibi içe doğruydular. Bunların anlamı nedir. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

  5. Göl gördüm içinde büyük balıklar vardı sonra göl kurudu. Gölün kuruduğu yerde taşların arasında büyük bir balık buldum onu da benden biri çalıyordu.

  6. Merhaba, ben rüyamda bir köprüdeydim, köprünün altında göller vardı ve çok güzeldi bembeyaz suları olan karşıda da kümes gibi bir yer vardı. Kümesin içinde beyaz paçalı güvercinler vardı ama 2 tane kargada vardı onlar ölmüştü. Rüyamdan çok etkilendim. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  7. Rüyamda normal bir göl gördüm, içinde balık var. Tanımadığım biri gelip bana, “Bu balıklar dünyanın en lezzetli balıkları” diyor. Yorumlar mısınız?

    1. Sodalı bir gölde iki kişiydik, ben yürüyerek gölün içine açılıyordum fakat göl hep aynı derinlikteydi.

  8. Rüyamda bir arkadaşımı eskiden aşık olduğum kızın eski sevgilisine (bu kişi yüzünden ayrıldık psikolojik sıkıntılar yaşadım) gönderdim. Sonra ikisi arkadaşlık yapmaya ben biraz dışlamaya başladılar. Sonra üçümüz berrak derin bir gölün yanından gidiyorduk su son derece berraktı ve çok derindi. Suya bakmaktan korkuyordum. Sonra göle bağlı olmayan gölün kenarında bir durgun su birikintisinin (yine aynı şekilde derin berrak ve korkutucuydu) üstünde yürümeye başladığımızı fark ettim. Diğer iki kişi batmadan rahatlıkla yürüyebiliyorlardı ama ben sendeliyor ve geride kalıyordum. Sonra iki kişi birlikte playstation oynamaya gitti ve bana sorduklarında ben gitmedim…

  9. Ben rüyamda 3 yaşındaki oğlumu yanımda olmadığını fark ediyorum ve aramaya başlıyorum. Oğluma sesleniyorum ve birden karanlık oluyor. Oğlumu göl kenarında oturmuş görüyorum. Arkamdan ay ışığı vuruyor çok parlak, ışık göle yansıyor, oğlum bana bakarak “Anne ben buradayım” diyor. O an anladığım, oğlum kaybolunca hep o gölün kıyısına gidiyormuş. Çok etkilendim. Bu rüyanın anlamı nedir?

  10. Rüyamda bir gölün içindeydim köpek balıkları vardı. Hızır as. Köpek balıklarının bana yaklaşmasını engelledi ve hepsini öldürdü. Yılanlar vardı onları da öldürdü. Bana hep gülüyordu Allah’ı anlatarak ve gülerek öldürüyordu onları. Sonra bana “Seni koruyacağım. Kimse sana zarar veremedi bak” diyerek gülümsedi ve elimi tuttu. Gölde uzun uzun yeşil çimler vardı. Aralarından elimi tutarak yürümeye başladı.

  11. Merhaba. Rüyamda bir kaç kişi birilerinden kaçıyoruz. Teyzem ve bir arkadaşım var diğer birkaç kişi aklıma gelmiyor aç kalmışız ama yorgunuz hepimiz merdivenden iniyoruz gol var diyoruz buradan karşıya geçer miyiz ama suyun içinde canlı inek görüyoruz tamamen içinde ve onu yemeye hazırlanan bir hayvan ama aklıma gelmiyor ne olduğu giremiyoruz suya geri gidiyoruz en arkada bakıyorum teyzem merdivende kalmış kaldırıp yukarı diyorum cansız olduğunu görüyorum koşup millete teyzem vefat etmiş diyorum orda uyanıyorum. Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız çok teşekkürler.

  12. Bir baktım rüyamda öyle bir yağmur yağmış ki her yer göl olmuş evimize hiçbir şey olmamıştı ve birden bire aklıma evcil hayvanlarım geldi 1 tavuk ve 1 ördek tam ölmek üzereyken onları kestik.

  13. Rüyamda önce bulanık çamurlu suya hafifçe düştüm sonra hemen 2 metre ileride tertemiz berrak bir gölde temizlenip yüzdüm. Acaba ne anlama geliyor ?

  14. Rüyamda bir gölün kenarındayım karşıya geçmem gerekiyor lakin geçemiyorum etrafını dolanmak istiyorum. Bunun mümkün olmadığını görüyorum sonra sığı bir bölgenin olduğunu keşfediyorum.  İnsanlar oradan yürüyerek geçiyor ama orası boylarını aşıyor. Ben de üstüm ıslanır endişesi yaşarken etrafım kalabalıklaşıyor eşimde yanımda sığ olan kısımdaki sular bir anda çekiliyor ve yol açılıyor. Ben hızla geçmeye başlıyorum tam ortasında eşimin gelmediğini fark ediyorum o korkuyor sular yavaş yavaş geri gelmeye başlıyor. Çabuk geçeriz diye bağırıyorum o tam geçmeye karar veriyor, suların daha hızlı yola dolduğunu görüp telaşla uyanıyorum. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

  15. Rüyamda yolda çok güzel göl gördüm, o kadar güzeldi ki, çok parlıyordu, sanki suya altın serpilmiş gibiydi, oralarda geziyordum sonra bir kızı gördüm çok mutluydu, birisinin beyaz spor ayakkabısını giyerek o suyun içine girdi ve o ayakkabıya su girmedi nedense. Yorum yapabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir