Rüyada Balık Tutmak Görmek

Ayrıca bkz: Balık Yakalamak, Balık Pişirmek,  

Uzun yıllar çalışıldığına ve çalışmaların karşısında maddi olarak alarak elde edilecek olan rahatlığa delalettir.

Rüyasında balık tuttuğunu gören kişi, büyük kısmetlere yelken açacak olup, uzun yıllar çalışacak ve çalışmalarının karşılığında kafasında olan rahatlığa erişecek, sıkıntı çekmeyerek çok dikkatli bir yaşam sürdürecektir. Maddi anlamda eline rahat edeceği oranda mal ve kazanç elde edecek olması kişiye ümit ve rahatlık vereceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada balık tutmak görmek rüyayı gören kişinin belirli bir yaştan sonra geçim sıkıntısı olmayacağına, para ile sorunu kalmayarak tüm sıkıntılarına çare bulabileceğine, sağlık sorunu yaşamayacağına ve huzurlu bir gelecek, kaygısının olmadığı bir emeklilik geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada balık tutmak ne demek rüyayı gören kişinin gençlik yıllarında çok sıkıntı çekeceğine fakat aklını kullanarak çok çalışacağına, çalışırken birikim yapacağına, yapacağı birikimlere farklı yaklaşımlar yaparak yatırım şeklinde kullanacağı ve emekliliğinde gençliğinin tersi olan bolluk içerisinde olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Oltayla Balık Tutmak

Rüyasında denizde oltayla balık tutan kişi, kazançlı bir döneme gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişi ne kadar çok balık tutarsa o kadar çok rızık elde edecek olup, kazancında artış olacağına ve maddi olarak çok iyi günler göreceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında gölde oltayla balık tutan kişi, yatırım içerisine gireceğine ve yatırımlarına karşılık bularak kâr edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasında farklı yatırım fikirleri ve icat düşünceleri olduğuna, düşüncelerini hızla hayata geçirerek kişilerin kazançlı bir döneme gireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin zamanla farklı yatırımlar içerisine gireceğine ve yatırımların sonucu büyük paralar elde edeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında barajda oltayla balık tutan kişi, çok çalışacağına ve çalışma sonucu hakkını alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin zor bir işi olacağına, işine sahip çıkarak çok zaman harcayacağına, çok çalışarak hak ettiği statü ve maddi kazanca elbet bir gün ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin çalışmalarının sonucu maddi olarak kişiye sağlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında oltayla büyük balık tutan kimse, bekar ise kendisi için evli ise yakın çevresi için aradığı kısmet, rüyayı gören kişiye nasip olacaktır. Rüyayı gören kişinin karşısına beğeneceği kendisi veya yakını için düşünebileceği, temiz, güzel ve ahlaklı bir kişi ile karşılaşacağına ayrıca kişi ile tanışarak isteklerine ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balık Yakalamak

Rüyasında çok balık yakalayan kişi, maddi anlamda bir kısmet yakalayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde maddi bir kısmet yakalayacağına, kısmeti çalışmalarının sonucu kişiye hak olduğuna ve hakkının peşine düşerek eline hatırı sayılır miktarda bir para geçeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında az balık yakalayan kişi, işlerinde olan tıkanmanın ortadan kalkacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin işlerinde bir tıkanma olduğuna ya da yakın zaman içerisinde tıkanma olacağına akabinde maddi gerileme yaşayacağına sabır ederek maddi sıkıntılarını aşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin işlerinin belirli bir süre sonra açılacağına çekilen maddi sıkıntıların ortadan kalkarak mutlu olunacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında sazan balığı yakalayan kişi, maddi olarak para, manevi olarak saygınlık kazanacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin belirli çalışmaları olacağına, çalışmaların karşılığı alarak maddi olarak çok büyük miktarlara hükmedeceğine ve çalışmaların sonucu saygınlık kazanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında süs balığı yakalayan kişi, eline geçecek olan bol miktar paraya veya para ile manevi huzuru aynı anda getirecek olan bir nimete delalettir. Rüyayı gören kişinin yaşamının etkileyecek kadar çok paraya veya para ile saygınlığı, sevgiyi aile içi huzuru aynı anda getirecek bir nimete nail olarak, nimetin değerlendirileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında köpek balığı yakalayan kişi, kendi çalışmaları ile çok büyük bir ganimet oluşturacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin köpek balığının asiliğine sahip olacağına, köpek balığı kadar ateşli hareket ederek hedefe kitleneceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin köpek balığı gibi hareket etmesi manevi duygularını köreltecek olup, kişinin kendini dizginleyerek maddi kazanç içerisinde gireceğine ve çok büyük mal varlığı elde ederek bunu koruyacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Elle Balık Tutmak

Rüyasında elle çokça balık tutan kişi, yapacağı bir iş olup, işi yaparken çok zorluk çekeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin yaşam biçimine göre çalıştığı işte, okulda veya günlük yaşantısında bir işi yaparken çok zorlanacağına, işten vazgeçmeyerek ısrarcı olacağına ve çok büyük zahmetlere girerek işi başaracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında eli ile sazan balığı tutan kimse, çok zorlu elde edilecek, kişinin zorlaması ile gerçekleşecek olan bir kısmete delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasında istediği bir şey olduğuna gönül ilişkisi veya maddi kazancı olan bir iş olduğuna, iş kişinin yaşam standartlarına ve içerisinde bulunduğu duygu yoğunluğuna göre değişmekte olup, meşakkat çekerek işi başaracağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin kafasına koyduğu kısmeti zar zor elde etmesi ve ele geçirildiği zaman değerinin bileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Elle balık tutan kişi, çok çalışacağına ve yakın zamanda çalışmaların sonucunu alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasına koyduğu bir şey olduğuna, kafasında olanlar ulaşmak amacı ile çok çalışacağına ve azmi sayesinde kafasında olanlara hızlı bir şekilde erişerek güzel bir gelir ile güzel bir hayat elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Büyük Balık Tutmak

Rüyasında gölde büyük balık tutan kişi, kısmet elde edeceğine elde edeceği kısmet tuttuğu balığın büyüklüğü şeklinde olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin çok şanslı birisi olduğuna, şansı ve çalışmaları ile çok kısmet elde edeceğine fakat rüyayı gördükten sonra elde edeceği kısmetin çok büyük olarak kişinin hayatına etki edeceğine ve hem maddi olarak hem de manevi olarak çok karlı bir döneme girileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında oltayla büyük balık tutan bekar kişi, evliliğe merak saldığına ve kısmet aradığına delalettir. Rüyayı gören kişinin evlilik vakti geldiğine, hayatında kimse olmadığına ya da şuan hayatında olan kişi ile evlenemeyeceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin karşısına çok daha iyi bir kısmet çıkacağına, kısmetini kaçırmaması gerektiğine ve gerekliliğini yerine getirme adına çabalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ağ ile büyük balık tutan kişi, müjde alacağına ve beklediği bir işin olumlu sonuç ile tamamlanacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin uzun süredir çabaladığı bir iş olduğuna ya da yakın zaman içerisinde bir işe girerek olacağına, kişinin işlerine yön verecek olan üst makam onayı veya gerekli izin gibi onayların sonuçlarını alacağına ve sonuçların olumlu olması ile çok mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi müjdeli habere ulaşacak olup, göreceği güzel günleri de temsil edecektir.

Rüyasında akvaryumdan büyük balık tutan kişi, kısmeti olacağına ve kısmetini kovalayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin maddi kısmetleri olacağına ve karşısına çıkan maddi kısmetleri kovalayarak büyük başarı elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balık Yemek

Rüyada pişmemiş balık yiyen kişi, çok para kazanacağına ve aynı oranda çok para harcayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde işlerinde artış olacağına, işlerinde artış olacağına ve işlerine güvenen kişilerin yüksek miktarda gelir elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin çok para kazanması ile kişi çok para harcayacağına ve harcamalarına karşılık bularak çok büyük kaynak elde edeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında çok pişmiş balık yiyen kişi, hayırlı işler olunacağına ve bol kısmetli günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin yakın tarih içerisinde büyük işlev kazanacağına, kısmetinin açılarak çok kazanacağına ve kazanca bağlı olarak çok duygusal bağlam içerisine gireceği ve hayırlı işler başaracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ızgarada balık yiyen kişi, yeni bir başlangıç yapacak olup, yapacağı tüm başlangıçlarda başarıyı ve mutluluğu elde edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin duygusal anlamda yapacağı başlangıçlar evliliğe, maddi anlamda yapacağı başlangıçlar ise başarıya götürecek olup hayırlı bir gelecek vaadi olan mükemmel bir rüyadır.

Rüyasında sevdiği balığı yiyen kişi, eşinden şikayetçi olacağına ve mutsuzluğa delalettir. Rüyayı gören kişinin karısından veya kocasından hayır görmediğine ne gönül ilişkisi olduğuna ne de cinsel bir ilişki içerisine girileceğine, kişilerin karşılıklı tatmin olmamalarından dolayı çok üzgün olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında balık yiyen erkek, eşinden memnun olmayacağına ve aldatacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin gözünün dışarıda olduğuna ya da olacağına, kişinin başka kadınlara olan merakı, cebinde olan parası sayesinde çok aldatma olayı gerçekleştireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin maddi kayıp içerisine zamanla gireceğine, kadınlara çok para yedirdiğine veya yedireceğine bu sayede mutsuzluğa erişileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Olta Görmek

Rüyasında balıkçı oltası gören kişi, işi olduğuna ya da olacağına işlerini büyüteceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çok iş düşündüğüne, kafasında olan işi kuracağına veya kurduğuna işine sahip çıkarak kafasında olan büyüme planlarını gerçekleştirerek çok büyük iş yatırımları yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin eline çok büyük fırsat geçerek işlerinde başarılı olacaktır.

Rüyasında deniz oltası gören kimse, yapılan yada yapılacak olan bir hile olduğuna delalettir. Rüyayı gören kişinin bir başkasına veya bir başkasının rüyayı gören kişiye yapacağı bir hileye, dolandırıcılığa ya da hak yeme olayı gerçekleşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında uzun olta gören kişi, çalıştıkça hayırla yaklaşılacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayır işleyeceğine, çalıştıkça ve istedikçe daha çok hayırlı işler başaracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında olta ile balık tutan kişi, iyi bir gelecek, düşüncelerin gerçekleşmesine delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasında olan yaşam biçimine yaklaştığına kötü giden işlerin düzelerek, sabır edilmesi ile güzel günlerin görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında olta gören fakat bir şey avlamayan kimse, hile ile karşı karşıya geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kendisine kısa zaman içerisinde bir hile yapılacağına, yapılan hileden zarar görülerek maddi ve manevi olarak yıpranmak gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balık Ağı Görmek

Rüyasında balıkçılarda balık ağı gören kişi, kötü haber alacağına ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde kötü haberler alacağına, alacağı haberler kişinin ve çevresinin hoşuna gitmemesinden dolayı kederli bir zaman içerisine girileceğine yorumlanmaktadır.

Rüyasında avlanma anında balık ağı gören kişi, avcılıkla ve avcılığa bağlı bir iş ile geçimini sağlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin iş kolunda değişiklikler olacağına veya işe başlarken avcılığa dayalı bir meslek seçerek bol bereketli günler göreceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında küçük balık ağı gören kişi, büyük suç işleyeceğine, işlediği suç üzerine ceza alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin işlediği bir suç olduğuna ya da yakın zaman içerisinde bir suç işleyerek ceza alacağına alacağı ceza resmi bir ceza olup, hapishaneye düşme veya mahkemeye çıkarak yargılanma gibi durumların olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada balık ağı tutan kimse, kötü karakterli bir insan ile evlendiğine ya da evleneceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin dünya üzerinde çekilecek olan dertleri evlilik üzerine olacağına, evliliğinde olan sıkıntılar ile kişilerin kötü günler geçireceğine ve zorlanacağı zamanlar içerisine gireceği şeklinde yorumlanmaktadır..

Balık ağı ile balık tutan kişi, helal kazanç olacağına ve hayırlı mal varlığı elde edileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çok çalışacağına, çalışmaların karşılığını çok kazanarak elde edeceğine, elde edeceği veriler ile helal kazandığına inanacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Helal kazanan kişi maddi yatırımlar yaparak çok büyük bir mal varlığını kendi başına elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balıkçı Görmek

Rüyasında yağmurluklu balıkçı gören kişi, aile içerisine sevilmeyen birisi olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin saygısız hareketleri olacağına, gireceği gaflet dalgası içerisinde çok hata yapacağına ve hatalarının bedelini kendisi ödeyerek kendi başına kalacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin kendi yaptığı kötü davranışlardan ailesi etkilenerek çok üzüleceğine ve kötü hissedileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında teknede balıkçı gören kişi, ailesi ve akrabaları ile ilişkilerini kesip ayrı yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin kendi kafasına göre kararlar alarak ya da aykırı davranarak bulunduğu aile veya akraba ortamından uzaklaşılacağına ve ilişkiyi keserek farklı bir kente yerleşebileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında pazarda balıkçı gören kişi, çok üzüleceğine fakat daha sonrasında ferahlayarak sevineceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında farklı durumlar meydana geleceğine, kişinin yaşam standartlarına veya şartlarına göre kişinin çok korkacağına veya yaşayacağı olaylardan çok etkilenerek üzüleceğine daha sonrasında girdiği kötü durumlardan kurtularak çok ferahlayacağına ve kurtuluşa ererek huzura ereceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Sayısı Bilinen Balık Görmek

Hayatınıza girecek olan kızlara delalettir. Rüyayı gören kişinin sosyal statüsüne göre değişkenlik gösteren temel mantığı kız olan bir rüyadır. Kişi evli ise hayatına yeni bir çocuk gireceğine, girecek olan çocuğun kız olması durumu olduğuna, rüyayı gören kişinin bekar olma durumunda ise evlenecek olmasına, hayatına bir kız gireceğine ve aileler ile görüşüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin huzurlu bir yuvası olacağına, yuvasını kurduktan sonra çok mutlu olacağına delalettir. Kişinin maddi bir sıkıntısı olmayacağına, maddi olarak çok kuvvetli olması ile manevi açıdan da çok iyi günler görüleceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Ölmüş Balık Görmek

Kötü bir durum ile baş başa kalacağına ve içerisinde bulunmak istemediği bir ortama girerek kötü günler görüleceğine delalettir.

Rüyayı gören kişinin zor günler geçireceğine elinde olan mal varlığının yavaş yavaş azalacağına, malının bir kısmını kayıp edeceğine ve hayırsız kazanç ortamına girerek kişinin daha kötü günler görecek olmasına delalettir. Kişi geçim sıkıntısı içerisine girerek manevi olarak yıpranmaların başlayacağına ve zor günler geçirerek, hayırsız kazançlar ise işi çıkılmaz bir noktaya sokacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Yatağında Balık Görmek

Rüyasında kendi yatağında balık gören kişi hastalık olacağına ve sıkıntılı günler çekileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kendisinde veya yakınlarında sağlık problemi olacağına ve sağlık sorunu nedeni ile güç günler çekileceğine ve sıkıntılı günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında arkadaşının yatağında balık gören kimse yolculuğa çıkacak veya yolculuğa çıkacak olan yakını olduğuna delalettir. Rüyayı gören kişinin deniz veya kara yolu ile yolculuğa çıkacağına ve yolculuk sonunda istenilen işlerin, duyguların hepsine erişilerek mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Çiğ Balık Yemek

Rüyasında çiğ sazan balığı yiyen kişi çevresine zarar vereceğine, söylediği cümlelerle veya farkında olmadan tavırları ile insanları kendinden uzaklaştıracağına delalettir. Rüyayı gören kişinin gaflete düşeceğine, düştüğü gaflet ile kendisini insanlardan yüksek görerek çok can acıtacağına özellikle çevresine kötü davranarak insanları üzeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin çevresinde kimse kalmayacağına, insanlara kötü davranılmasından dolayı yalnız kalacağına, kötü günler geçirileceğine bu açıdan davranışlara dikkat edilmesi gerektiği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında çiğ hamsi balığı yiyen kişi, masum bir kişi hakkında masum yapacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin dedikoduya yatkın olduğuna, suçsuz ve masum olan bir kişi hakkında çok iftira içerikli konuşmalar yapacağına ve kişinin günaha girerek kişiden helallik istemesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında çiğ süs balığı yiyen kişi dedikodu yapacağına veya rüyayı gören kişinin dedikodusunun yapılacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin dedikodu ortamında olacağına veya ortam içerisinde yokken dedikodu masasına yatırılarak arkasından konuşulacağına, çevresinde çekemeyen insanların olmasından dolayı çok laf söz duyacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Temizlemeden Balıktan Bir Şey Almak

Harama bulaşacağına, haram genel olarak zina şeklinde gerçekleşeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin genel olarak gözünün dışarıda olduğuna ya da zaman ile çevresinde oluşan değişimler ile gözünün dışarıya kayarak zinaya bulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi günaha bulaşarak para çalacağına, para ile alakalı işlere bulaşarak günaha gireceğine, zina yapacağına, zina yaparak para harcayacağına veya para kazanacağına kötülüklere bulaşarak zor günler geçireceğine bu şekilde haram içerisinde kişi kendini kötü hissedeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Karada Balık Görmek

Rüyasında karada canlı balık gören kimse, deniz yolculuğuna çıkacağına veya deniz olan ortama giderek gezinti yapacağına delalettir. Rüyayı gören kişi deniz ortamına uzak olduğuna ya da denize yakın olarak denizin üstünde bir yolculuğa çıkacağına, denize uzak olan kişilerin sahil kesimine giderek denize yakın bir şekilde tatil yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır.  

Rüyasında karada ölü balık gören kimse, helal lokma elde edeceğine, helal kazanarak tatile çıkacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin çok çalışkan olacağına çalışmaların sonucunda gelir elde edeceğine ve maddi seviye yükseldikçe bol bol tatile çıkılacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında karada çırpınan balık gören kimse başarılı bir döneme girileceğine, helal yollardan kazanç elde edileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı zaman diliminde özel çalışmalar yapacağına, çalışmaların karşılığını en kısa süre içerisinde alarak başarılara imza atacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Ticaret ile uğraşan kişiler için başarı çok hızlı gelecek olup, helal kazanç ile kişi kendisini çok mutlu edecektir.

Rüyada Gökten Balık İnmesi

Kişinin hayalinin veya yıllardır arzuladığı işlerin tek tek gerçekleşeceğine ve istediği kişi ile evleneceğine ya da elde edeceğine delalettir.

Rüyayı gören kişinin dualarının hayırla gerçekleşeceğine, hayırlı işler elde edeceğine ve tüm dileklerini kovalaması karşılığında elde ederek mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Dua eden kişilerin dualarının yakın zaman içerisinde gerçekleşeceğine ve duaların kısa süre içerisinde gerçekleşerek gerçek mutluluğa dönüşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Yunus Balığı Görmek

Rüyasında canlı yunus balığı gören kişi, sıkıntı çekeceğine ve daha sonrasında sıkıntıların hepsinden hızlı bir şekilde kurtulacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin belirli bir süre sıkıntı çekeceğine, sıkıntı çekmesinden dolayı dolaylı olarak üzüleceğine ve kişilerin kendini kötü hissedeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin üzüntülerden kurtulması mümkün olacak olup, üzüntülerden sonra mutluluğun elde edileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ölü yunus balığı gören kişi darda kalacağına ve Allah’ın yardımı ile dardan çıkacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin içinde sıkıntı olacağına, sıkıntılı işlere bulaşarak işlerinin ters gideceğine ve hiç ummadığı bir anda Allah tarafından kendisine yardım ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında havuzda yunus balığı gören kişi sıkıntılı gün geçiren kişilerin huzura erişeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşam standartlarına göre farklı sıkıntıları olduğuna, kimileri işi aramakta, kimileri eş aramakta, kimileri ise hayırlısı ile kendisine şifa aramakta olup her derde deva olunacağına ve sıkıntılardan kurtularak huzura ereceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Alabalık Görmek

Rüyasında canlı alabalık gören kişi, hayırlı ve beklenen bir habere delalettir. Rüyayı gören kişinin yeni girişimlere başlayacağına veya beklediği bir yerden beklemediği bir anda haber gelerek çok sevileceğine ve güzel günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ölmüş alabalık gören bekar kişi hayatında ruh eşini bulduğuna ya da bulacağına, yakın zamanda evleneceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin sarışın bir kişi ile evleneceğine, evliliğinde mutluluğu yakalayarak sevinçli günler göreceğine ve çok mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında pişirilmiş alabalık gören kişi, insanlara yardım edileceğine ve sıkıntılara çare olarak dua alacağınıza delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı zaman dilimlerinde öncelikli olarak çevresindeki kişilere yardımı dokunacağına, yardım istemeyen kişilerin bile yardımına koşarak çok hayır duası alacağına, duaların kabul olması sonucu mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balık Satmak

Rüyasında pazarda balık satan kişi, kuvvetli ve kudretli bir insandan yardım göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin gücü sevdiğine, güce önem vererek hareket ettiğine ve hareket edeceğine, güçlü birisinin yanında yer alarak hayatta farklı davranışlar içerisinde olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında teknede balık satan kişi, elinde olan bir malı satılığa çıkarmaya delalettir. Rüyayı gören kişinin mal varlığı olduğuna ya da zaman içerisinde olacağına, kendisine ait olan mal varlığını yakın zaman içerisinde satılığa çıkararak değerinden fazlaya satacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında balık ekmek satan kişi iş değişikliği yapacağına ve daha mutlu olacağı bir iş ortamına gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kendi isteği ile işyeri değişikliğine gideceğine, aldığı bir teklifi değerlendirerek yeteneklerini ve kendini daha iyi sergileyebileceği bir alanda daha güzel iş alanında çalışmaya başlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balıklarla Konuşmak

Kişinin iyi kalpli olduğuna ve isteklerine kısa süre içerisinde kavuşarak mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayattan istekleri sürekli olacağına, kişi niyetini iyi tuttuğu sürece tüm isteklerine ve hayattaki muradına hep ulaşarak mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin umutsuz baktığı veya olmaz diyerek istemediği işler gerçekleşmeyecek olup, içten istediği ve çok istediği olayların sonucu sürekli olarak olumlu sonuçlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Kurutulmuş Balık Görmek

Sağlık sorunları ile karşılaşmaya ve önceliği hastalık olma kaydı ile kişinin farklı olaylara çok üzüleceğine delalettir.

Rüyayı gören kişinin kendisinde veya çok yakının sağlık sorunu ortaya çıkacağına ve sağlık sorunlarından dolayı kişinin çok üzüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin başına gelen hastalıklar veya sebebi belli olan tüm üzüntülerin hepsi geçici olacağına işarettir.

Rüyada Balık Tutmak

Uzun yıllar çalışılacağına ve çalışmaların karşısında maddi olarak alarak elde edilecek olan rahatlığa delalettir.

Rüyasında balık tuttuğunu gören kişi, büyük kısmetlere yelken açacak olup, uzun yıllar çalışacak ve çalışmalarının karşılığında kafasında olan rahatlığa erişecek, sıkıntı çekmeyerek çok dikkatli bir yaşam sürdürecektir. Maddi anlamda eline rahat edeceği oranda mal ve kazanç elde edecek olması kişiye ümit ve rahatlık vereceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin belirli bir yaştan sonra geçim sıkıntısı olmayacağına, para ile sorunu kalmayarak tüm sıkıntılarına çare bulabileceğine, sağlık sorunu yaşamayacağına ve huzurlu bir gelecek, kaygısının olmadığı bir emeklilik geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin gençlik yıllarında çok sıkıntı çekeceğine fakat aklını kullanarak çok çalışacağına, çalışırken birikim yapacağına, yapacağı birikimlere farklı yaklaşımlar yaparak yatırım şeklinde kullanacağı ve emekliliğinde gençliğinin tersi olan bolluk içerisinde olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Oltayla Balık Tutmak

Rüyasında denizde oltayla balık tutan kişi, kazançlı bir döneme gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişi ne kadar çok balık tutarsa o kadar çok rızık elde edecek olup, kazancında artış olacağına ve maddi olarak çok iyi günler göreceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında gölde oltayla balık tutan kişi, yatırım içerisine gireceğine ve yatırımlarına karşılık bularak kâr edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasında farklı yatırım fikirleri ve icat düşünceleri olduğuna, düşüncelerini hızla hayata geçirerek kişilerin kazançlı bir döneme gireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin zamanla farklı yatırımlar içerisine gireceğine ve yatırımların sonucu büyük paralar elde edeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında barajda oltayla balık tutan kişi, çok çalışacağına ve çalışma sonucu hakkını alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin zor bir işi olacağına, işine sahip çıkarak çok zaman harcayacağına, çok çalışarak hak ettiği statü ve maddi kazanca elbet bir gün ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin çalışmalarının sonucu maddi olarak kişiye sağlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında oltayla büyük balık tutan kimse, bekar ise kendisi için evli ise yakın çevresi için aradığı kısmet, rüyayı gören kişiye nasip olacaktır. Rüyayı gören kişinin karşısına beğeneceği kendisi veya yakını için düşünebileceği, temiz, güzel ve ahlaklı bir kişi ile karşılaşacağına ayrıca kişi ile tanışarak isteklerine ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balık Yakalamak

Rüyasında çok balık yakalayan kişi, maddi anlamda bir kısmet yakalayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde maddi bir kısmet yakalayacağına, kısmeti çalışmalarının sonucu kişiye hak olduğuna ve hakkının peşine düşerek eline hatırı sayılır miktarda bir para geçeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında az balık yakalayan kişi, işlerinde olan tıkanmanın ortadan kalkacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin işlerinde bir tıkanma olduğuna ya da yakın zaman içerisinde tıkanma olacağına akabinde maddi gerileme yaşayacağına sabır ederek maddi sıkıntılarını aşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin işlerinin belirli bir süre sonra açılacağına çekilen maddi sıkıntıların ortadan kalkarak mutlu olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında sazan balığı yakalayan kişi maddi olarak para, manevi olarak saygınlık kazanacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin belirli çalışmaları olacağına, çalışmaların karşılığı alarak maddi olarak çok büyük miktarlara hükmedeceğine ve çalışmaların sonucu saygınlık kazanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında süs balığı yakalayan kişi, eline geçecek olan bol miktar paraya veya para ile manevi huzuru aynı anda getirecek olan bir nimete delalettir. Rüyayı gören kişinin yaşamının etkileyecek kadar çok paraya veya para ile saygınlığı, sevgiyi aile içi huzuru aynı anda getirecek bir nimete nail olarak, nimetin değerlendirileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında köpek balığı yakalayan kişi, kendi çalışmaları ile çok büyük bir ganimet oluşturacağına da delalettir. Rüyayı gören kişinin köpek balığının asiliğine sahip olacağına, köpek balığı kadar ateşli hareket ederek hedefe kitleneceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin köpek balığı gibi hareket etmesi manevi duygularını köreltecek olup, kişinin kendini dizginleyerek maddi kazanç içerisinde gireceğine ve çok büyük mal varlığı elde ederek bunu koruyacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Elle Balık Tutmak

Rüyasında elle çokça balık tutan kişi yapacağı bir iş olup, işi yaparken çok zorluk çekeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin yaşam biçimine göre çalıştığı işte, okulda veya günlük yaşantısında bir işi yaparken çok zorlanacağına, işten vazgeçmeyerek ısrarcı olacağına ve çok büyük zahmetlere girerek işi başaracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında eli ile sazan balığı tutan kimse çok zorlu elde edilecek bir kısmete delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasında istediği bir şey olduğuna gönül ilişkisi veya maddi kazancı olan bir iş olduğuna, iş kişinin yaşam standartlarına ve içerisinde bulunduğu duygu yoğunluğuna göre değişmekte olup, meşakkat çekerek işi başaracağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin kafasına koyduğu kısmeti zar zor elde etmesi ve ele geçirildiği zaman değerinin bileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Elle balık tutan kişi, çok çalışacağına ve yakın zamanda çalışmaların sonucunu alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasına koyduğu bir şey olduğuna, kafasında olanlara ulaşmak amacı ile çok çalışacağına ve azmi sayesinde kafasında olanlara hızlı bir şekilde erişerek güzel bir gelir ile güzel bir hayat elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Büyük Balık Tutmak

Rüyasında gölde büyük balık tutan kişi, kısmet elde edeceğine elde edeceği kısmet tuttuğu balığın büyüklüğü şeklinde olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin çok şanslı birisi olduğuna, şansı ve çalışmaları ile çok kısmet elde edeceğine fakat rüyayı gördükten sonra elde edeceği kısmetin çok büyük olarak kişinin hayatına etki edeceğine ve hem maddi olarak hem de manevi olarak çok kârlı bir döneme girileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında oltayla büyük balık tutan bekar kişi, evliliğe merak saldığına ve kısmet aradığına delalettir. Rüyayı gören kişinin evlilik vakti geldiğine, hayatında kimse olmadığına ya da şu an hayatında olan kişi ile evlenemeyeceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin karşısına çok daha iyi bir kısmet çıkacağına, kısmetini kaçırmaması gerektiğine ve gerekliliğini yerine getirme adına çabalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ağ ile büyük balık tutan kişi, müjde alacağına ve beklediği bir işin olumlu sonuç ile tamamlanacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin uzun süredir çabaladığı bir iş olduğuna ya da yakın zaman içerisinde bir işe girerek olacağına, kişinin işlerine yön verecek olan üst makam onayı veya gerekli izin gibi onayların sonuçlarını alacağına ve sonuçların olumlu olması ile çok mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi müjdeli habere ulaşacak olup, göreceği güzel günleri de temsil edecektir.

Rüyasında akvaryumdan büyük balık tutan kişi, kısmeti olacağına ve kısmetini kovalayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin maddi kısmetleri olacağına ve karşısına çıkan maddi kısmetleri kovalayarak büyük başarı elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balık Yemek

Rüyasında pişmemiş balık yiyen kişi, çok para kazanacağına ve aynı oranda çok para harcayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde işlerinde artış olacağına, işlerinde artış olacağına ve işlerine güvenen kişilerin yüksek miktarda gelir elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin çok para kazanması ile kişi çok para harcayacağına ve harcamalarına karşılık bularak çok büyük kaynak elde edeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında çok pişmiş balık yiyen kişi, hayırlı işler olunacağına ve bol kısmetli günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin yakın tarih içerisinde büyük işlev kazanacağına, kısmetinin açılarak çok kazanacağına ve kazanca bağlı olarak çok duygusal bağlam içerisine gireceği ve hayırlı işler başaracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ızgarada balık yiyen kişi, yeni bir başlangıç yapacak olup, yapacağı tüm başlangıçlarda başarıyı ve mutluluğu elde edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin duygusal anlamda yapacağı başlangıçlar evliliğe, maddi anlamda yapacağı başlangıçlar ise başarıya götürecek olup hayırlı bir gelecek vaadi olan mükemmel bir rüyadır.

Rüyasında sevdiği balığı yiyen kişi, eşinden şikayetçi olacağına ve mutsuzluğa delalettir. Rüyayı gören kişinin karısından veya kocasından hayır görmediğine ne gönül ilişkisi olduğuna ne de cinsel bir ilişki içerisine girileceğine, kişilerin karşılıklı tatmin olmamalarından dolayı çok üzgün olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında balık yiyen erkek, eşinden memnun olmayacağına ve aldatacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin gözünün dışarıda olduğuna ya da olacağına, kişinin başka kadınlara olan merakı, cebinde olan parası sayesinde çok aldatma olayı gerçekleştireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin maddi kayıp içerisine zamanla gireceğine, kadınlara çok para yedirdiğine veya yedireceğine bu sayede mutsuzluğa erişileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Olta Görmek

Rüyasında balıkçı oltası gören kişi işi olduğuna ya da olduğuna, işlerini büyüteceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çok iş düşündüğüne, kafasında olan işi kuracağına veya kurduğuna işine sahip çıkarak kafasında olan büyüme planlarını gerçekleştirerek çok büyük iş yatırımları yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin eline çok büyük fırsat geçerek işlerinde başarılı olacaktır.

Rüyasında deniz oltası gören kimse, yapılan yada yapılacak olan bir hile olduğuna delalettir. Rüyayı gören kişinin bir başkasına veya bir başkasının rüyayı gören kişiye yapacağı bir hileye, dolandırıcılığa ya da hak yeme olayı gerçekleşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında uzun olta gören kişi, çalıştıkça hayırla yaklaşılacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayır işleyeceğine, çalıştıkça ve istedikçe daha çok hayırlı işler başaracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında olta ile balık tutan kişi iyi bir gelecek, düşüncelerin gerçekleşmesine delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasında olan yaşam biçimine yaklaştığına kötü giden işlerin düzelerek, sabır edilmesi ile güzel günlerin görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında olta gören fakat bir şey avlamayan kimse, hile ile karşı karşıya geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kendisine kısa zaman içerisinde bir hile yapılacağına, yapılan hileden zarar görülerek maddi ve manevi olarak yıpranmak gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balık Ağı Görmek

Rüyasında balıkçılarda balık ağı gören kişi, kötü haber alacağına ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde kötü haberler alacağına, alacağı haberler kişinin ve çevresinin hoşuna gitmemesinden dolayı kederli bir zaman içerisine girileceğine yorumlanmaktadır.

Rüyasında avlanma anında  balık ağı gören kişi, avcılıkla ve avcılığa bağlı bir iş ile geçimini sağlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin iş kolunda değişiklikler olacağına veya işe başlarken avcılığa dayalı bir meslek seçerek bol bereketli günler göreceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında küçük balık ağı gören kişi büyük suç işleyeceğine, işlediği suç üzerine ceza alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin işlediği bir suç olduğuna ya da yakın zaman içerisinde bir suç işleyerek ceza alacağına alacağı ceza resmi bir ceza olup, hapishaneye düşme veya mahkemeye çıkarak yargılanma gibi durumların olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada balık ağı tutan kimse kötü karakterli bir insan ile evlendiğine ya da evleneceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin dünya üzerinde çekilecek olan dertleri evlilik üzerine olacağına, evliliğinde olan sıkıntılar ile kişilerin kötü günler geçireceğine ve zorlanacağı zamanlar içerisine gireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Balık ağı ile balık tutan kişi helal kazanç olacağına ve hayırlı mal varlığı elde edileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çok çalışacağına, çalışmaların karşılığını çok kazanarak elde edeceğine, elde edeceği veriler ile helal kazandığına inanacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Helal kazanan kişi maddi yatırımlar yaparak çok büyük bir mal varlığını kendi başına elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balıkçı Görmek

Rüyasında yağmurluklu balıkçı gören kişi, aile içerisine sevilmeyen birisi olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin saygısız hareketleri olacağına, gireceği gaflet dalgası içerisinde çok hata yapacağına ve hatalarının bedelini kendisi ödeyerek kendi başına kalacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin kendi yaptığı kötü davranışlardan ailesi etkilenerek çok üzüleceğine ve kötü hissedileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında teknede balıkçı gören kişi, ailesi ve akrabaları ile ilişkilerini kesip ayrı yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin kendi kafasına göre kararlar alarak ya da aykırı davranarak bulunduğu aile veya akraba ortamından uzaklaşılacağına ve ilişkiyi keserek farklı bir kente yerleşebileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında pazarda balıkçı gören kişi, çok üzüleceğine fakat daha sonrasında ferahlayarak sevineceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında farklı durumlar meydana geleceğine, kişinin yaşam standartlarına veya şartlarına göre kişinin çok korkacağına veya yaşayacağı olaylardan çok etkilenerek üzüleceğine daha sonrasında girdiği kötü durumlardan kurtularak çok ferahlayacağına ve kurtuluşa ererek huzura ereceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Sayısı Bilinen Balık Görmek

Hayatınıza girecek olan kızlara delalettir. Rüyayı gören kişinin sosyal statüsüne göre değişkenlik gösteren temel mantığı kız olan bir rüyadır. Kişi evli ise hayatına yeni bir çocuk gireceğine, girecek olan çocuğun kız olması durumu olduğuna, rüyayı gören kişinin bekar olma durumunda ise evlenecek olmasına, hayatına bir kız gireceğine ve aileler ile görüşüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin huzurlu bir yuvası olacağına, yuvasını kurduktan sonra çok mutlu olacağına delalettir. Kişinin maddi bir sıkıntısı olmayacağına, maddi olarak çok kuvvetli olması ile manevi açıdan da çok iyi günler görüleceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Ölmüş Balık Görmek

Kötü bir durum ile baş başa kalacağına ve içerisinde bulunmak istemediği bir ortama girerek kötü günler görüleceğine delalettir.

Rüyayı gören kişinin zor günler geçireceğine elinde olan mal varlığının yavaş yavaş azalacağına, malının bir kısmını kayıp edeceğine ve hayırsız kazanç ortamına girerek kişinin daha kötü günler görecek olmasına delalettir. Kişi geçim sıkıntısı içerisine girerek manevi olarak yıpranmaların başlayacağına ve zor günler geçirerek, hayırsız kazançlar ise işi çıkılmaz bir noktaya sokacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Yatağında Balık Görmek

Rüyasında kendi yatağında balık gören kişi, hastalık olacağına ve sıkıntılı günler çekileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kendisinde veya yakınlarında sağlık problemi olacağına ve sağlık sorunu nedeni ile güç günler çekileceğine ve sıkıntılı günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında arkadaşının yatağında balık gören kimse, yolculuğa çıkacak veya yolculuğa çıkacak olan yakını olduğuna delalettir. Rüyayı gören kişinin deniz veya kara yolu ile yolculuğa çıkacağına ve yolculuk sonunda istenilen işlerin, duyguların hepsine erişilerek mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

 

Rüyada Çiğ Balık Yemek

Rüyasında çiğ sazan balığı yiyen kişi, çevresine zarar vereceğine, söylediği cümleler ile veya farkında olmadan tavırları ile insanları kendinden uzaklaştıracağına delalettir. Rüyayı gören kişinin gaflete düşeceğine, düştüğü gaflet ile kendisini insanlardan yüksek görerek çok can acıtacağına özellikle çevresine kötü davranarak insanları üzeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin çevresinde kimse kalmayacağına, insanlara kötü davranılmasından dolayı yalnız kalacağına, kötü günler geçirileceğine bu açıdan davranışlara dikkat edilmesi gerektiği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında çiğ hamsi balığı yiyen kişi, masum bir kişi hakkında masum yapacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin dedikoduya yatkın olduğuna, suçsuz ve masum olan bir kişi hakkında çok iftira içerikli konuşmalar yapacağına ve kişinin günaha girerek kişiden helallik istemesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında çiğ süs balığı yiyen kişi dedikodu yapacağına veya rüyayı gören kişinin dedikodusunun yapılacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin dedikodu ortamında olacağına veya ortam içerisinde yokken dedikodu masasına yatırılarak arkasından konuşulacağına, çevresinde çekemeyen insanların olmasından dolayı çok laf söz duyacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Temizlemeden Balıktan Bir Şey Almak

Harama bulaşacağına, haram genel olarak zina şeklinde gerçekleşeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin genel olarak gözünün dışarıda olduğuna ya da zaman ile çevresinde oluşan değişimler ile gözünün dışarıya kayarak zinaya bulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi günaha bulaşarak para çalacağına, para ile alakalı işlere bulaşarak günaha gireceğine, zina yapacağına, zina yaparak para harcayacağına veya para kazanacağına kötülüklere bulaşarak zor günler geçireceğine bu şekilde haram içerisinde kişi kendini kötü hissedeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Karada Balık Görmek

Rüyasında karada canlı balık gören kimse, deniz yolculuğuna çıkacağına veya deniz olan ortama giderek gezinti yapacağına delalettir. Rüyayı gören kişi deniz ortamına uzak olduğuna ya da denize yakın olarak denizin üstünde bir yolculuğa çıkacağına, denize uzak olan kişilerin sahil kesimine giderek denize yakın bir şekilde tatil yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır.  

Rüyasında karada ölü balık gören kimse, helal lokma elde edeceğine, helal kazanarak tatile çıkacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin çok çalışkan olacağına çalışmaların sonucunda gelir elde edeceğine ve maddi seviye yükseldikçe bol bol tatile çıkılacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında karada çırpınan balık gören kimse, başarılı bir döneme girileceğine, helal yollardan kazanç elde edileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı zaman diliminde özel çalışmalar yapacağına, çalışmaların karşılığını en kısa süre içerisinde alarak başarılara imza atacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Ticaret ile uğraşan kişiler için başarı çok hızlı gelecek olup, helal kazanç ile kişi kendisini çok mutlu edecektir.

Rüyada Gökten Balık İnmesi

Kişinin hayalinin veya yıllardır arzuladığı işlerin tek tek gerçekleşeceğine ve istediği kişi ile evleneceğine ya ada elde edeceğine delalettir.

Rüyayı gören kişinin dualarının hayırla gerçekleşeceğine, hayırlı işler elde edeceğine ve tüm dileklerini kovalaması karşılığında elde ederek mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Dua eden kişilerin dualarının yakın zaman içerisinde gerçekleşeceğine ve duaların kısa süre içerisinde gerçekleşerek gerçek mutluluğa dönüşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Yunus Balığı Görmek

Rüyasında canlı yunus balığı gören kişi, sıkıntı çekeceğine ve daha sonrasında sıkıntıların hepsinden hızlı bir şekilde kurtulacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin belirli bir süre sıkıntı çekeceğine, sıkıntı çekmesinden dolayı dolaylı olarak üzüleceğine ve kişilerin kendini kötü hissedeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin üzüntülerden kurtulması mümkün olacak olup, üzüntülerden sonra mutluluğun elde edileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ölü yunus balığı gören kişi, darda kalacağına ve Allah’ın yardımı ile dardan çıkacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin içinde sıkıntı olacağına, sıkıntılı işlere bulaşarak işlerinin ters gideceğine ve hiç ummadığı bir anda Allah tarafından kendisine yardım ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında havuzda yunus balığı gören kişi, sıkıntılı gün geçiren kişilerin huzura erişeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşam standartlarına göre farklı sıkıntıları olduğuna, kimileri işi aramakta, kimileri eş aramakta, kimileri ise hayırlısı ile kendisine şifa aramakta olup her derde deva olunacağına ve sıkıntılardan kurtularak huzura ereceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Alabalık Görmek

Rüyasında canlı alabalık gören kişi, hayırlı ve beklenen bir habere delalettir. Rüyayı gören kişinin yeni girişimlere başlayacağına veya beklediği bir yerden beklemediği bir anda haber gelerek çok sevineceğine ve güzel günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ölmüş alabalık gören bekar kişi, hayatında ruh eşini bulduğuna ya da bulacağına, yakın zamanda evleneceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin sarışın bir kişi ile evleneceğine, evliliğinde mutluluğu yakalayarak sevinçli günler göreceğine ve çok mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında pişirilmiş alabalık gören kişi, insanlara yardım edileceğine ve sıkıntılara çare olarak dua alacağınıza delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı zaman dilimlerinde öncelikli olarak çevresindeki kişilere yardımı dokunacağına, yardım istemeyen kişilerin bile yardımına koşarak çok hayır duası alacağına, duaların kabul olması sonucu mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balık Satmak

Rüyasında pazarda balık satan kişi, kuvvetli ve kudretli bir insandan yardım göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin gücü sevdiğine, güce önem vererek hareket ettiğine ve hareket edeceğine, güçlü birisinin yanında yer alarak hayatta farklı davranışlar içerisinde olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında teknede balık satan kişi, elinde olan bir malı satılığa çıkarmaya delalettir. Rüyayı gören kişinin mal varlığı olduğuna ya da zaman içerisinde olacağına, kendisine ait olan mal varlığını yakın zaman içerisinde satılığa çıkararak değerinden fazlaya satacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında balık ekmek satan kişi, iş değişikliği yapacağına ve daha mutlu olacağı bir iş ortamına gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kendi isteği ile işyeri değişikliğine gideceğine, aldığı bir teklifi değerlendirerek yeteneklerini ve kendini daha iyi sergileyebileceği bir alanda daha güzel iş alanında çalışmaya başlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balıklarla Konuşmak

Kişinin iyi kalpli olduğuna ve isteklerine kısa süre içerisinde kavuşarak mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayattan istekleri sürekli olacağına, kişi niyetini iyi tuttuğu sürece tüm isteklerine ve hayattaki muradına hep ulaşarak mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin umutsuz baktığı veya olmaz diyerek istemediği işler gerçekleşmeyecek olup, içten istediği olayların sonucu sürekli olarak olumlu sonuçlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Kurutulmuş Balık Görmek

Sağlık sorunları ile karşılaşmaya ve önceliği hastalık olma kaydı ile kişinin farklı olaylara çok üzüleceğine delalettir.

Rüyayı gören kişinin kendisinde veya çok yakının sağlık sorunu ortaya çıkacağına ve sağlık sorunlarından dolayı kişinin çok üzüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin başına gelen hastalıklar veya sebebi belli olan tüm üzüntülerin hepsi geçici olup kişi kısa bir süre dar günler görecek olsa da sonucunda mutluluğa erişmesi kesinlikle mümkün olacaktır.

Balık Tutmak

“Rüyada Balık Tutmak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda kısa ama cok da kısa olmayan bir misina ile balık tutuyordum misinanın üstü renkli boncuğu su şeylerle süslüydü iğnesi ise günümüzdeki sahte tabir edilen gizli iğnesi olan aparattandı ve denize baktığımda baya bir balık oldugunu gördüm baktığım yerde

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir