Rüyada El Parmaklarının Ucunda Tuz Görmek

Ayrıca bkz: Tuzun Eline Bulaştığını Görmek, Tuzlamak, Tuzluk, Tuz

Rüya tabirlerine göre, rüyada bir elin parmaklarını görmek, rüya sahibinin çocuklarıyla, kardeşinin çocuklarıyla veya 2. dereceden olan akrabalarıyla bir işe gireceğine, beraber çalışılacağına yorumlanır.

Rüyada tuz görmek ise rüya sahibine kısmet, şans, bereket ve bolluk getireceğine tabir edilir. Bu nedenle rüyada el parmaklarının ucunda tuz görmek; akraba, hısım ve yakınlarla girilecek bir işe, ortaklığa, beraber çalışmaya veya ortak bir fikirde buluşup beraber adım atmaya ve bunun sonucunda hayırlı kazançlar elde etmeye delalet eder.

Rüya sahibinin en yakınlarıyla girişeceği bu işte önü açık olmakla beraber; iş konusunda mevki atlayacağına, hayırlı paralar kazanacağına ve rızkının açık olduğuna yorumlanır. 

Bir başka yorumcuya göre rüyada el parmaklarının ucunda tuz görmek tabiri; gelecek olan iyiliğe, ele bir para geçeceğine ve bu paranın en yakınları vasıtasıyla kazanılacağına delalet eder. Tuz parmaklardan silkeleniyor ise haneye girecek olan maddi gelirin elinin tersiyle itildiğine, uzatılan yardım elinin kabul edilmeyeceğine delalet eder. 

Rüyada Parmaklarında Tuz Görmek

Rüyada parmaklarında tuz görmek, rüya sahibinin bereketli günler geçireceğinin, malının, rızkının ve yemeğinin bol olacağına, refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarında tuz görmek ne demek: Rüya sahibin parmaklarındaki tuzu yemesiyle farklı bir anlam kazanır. Tuzu yediğini gören kişinin malında eksilme olacağına, yoksullaşmaya, gelir kaybına; tuzu silkelediğini görmek ise rüya sahibinin elinden kaçıracağı fırsatların olacağına, emeksiz kazanılan rızka tamah etmeyeceğine ve bir yakınından gelecek olan yardımı geri tepeceğine delalet eder. 

Rüyada Elinde Tuz Parçaları Görmek

Hayırlara vesile olan bir rüyadır. Rüyada elinde tuz parçaları gören kişi, arzuladığı ve emek ettiği başarıya kavuşur. Etrafında sevilen biri olan rüya sahibinin çevresinde hatırı sayılır biri haline geleceğine, kazanacağı başarılarla beraber hem mevki kazanacağına hem de hak ettiği kazanca ulaşacağına işaret eder.

Rüyada elinde tuz parçaları görmek, gören kişinin kısa bir zaman içinde iş yerinde üst yönetimden biri olacağının veya işveren olacağının habercisidir. Aynı zamanda yaşanılan dargınlıkların, anlaşmazlıkların son bulacağına, huzur dolu günlere işaret eder. 

Rüyada Üzerine Tuz Bulaştığını Görmek

Rüyada üzerine tuz bulaştığını görmek, bir kimse tarafından yardım görüleceğine, yardım sayesinde kişinin başarılı olacağına, dolaylı yollardan umulmayan bir kazanç elde edileceğine, daha önceden birine yapılmış olan yardımın meyvesini yiyeceğine yorumlanır. 

Rüyada Tuzların Etrafa Dağıldığını Görmek

Rüyada tuzların etrafa dağıldığını görmek, rüyayı gören kişinin etrafında kendisini, başarılarını kıskanan biri olduğuna, malına göz koymuş kişilere tabir edilir. Kazanılan maddiyatın bölüşüleceğine, emeksiz ve çabasız gelmiş olan paranın birden elinden gideceğine yorumlanır.

Rüyada tuzların etrafa dağıldığını görmek ne demek: Bu rüya bir deyim ile yorumlanırsa; “haydan gelen huya gider” sözü tam anlamıyla rüyanın yorumunu karşılar. 

Rüyada Tuz Almak Görmek

Rüyada tuz almak; rüya sahibinin rızkının açılacağına, bolluğa kavuşacağına, mallarının artacağına ve hatta altın alacağına tabir edilir. 

Rüyada Tuz İstediğini Görmek

Rüyada tuz isteyen kişi, gelir elde etmek ve bolluğa kavuşmak için emek sarf edip, çabalayan kişidir. Rüyada tuz istemek, rüya sahibinin etrafındaki kişilerden iş ve para isteyeceğine ancak bunu bir emek karşılığında yapacağına, hayata karşı bende buradayım diyeceğine, varlığını kanıtlamak ve gelir elde etmek için uğraşacağına delalet eder. 

Rüyada Tuz Gölü Görmek

Rüyada tuz gölü görmek, hayırlara vesile olan bir rüyadır. Rüya sahibinin bugüne kadar istediği tüm dileklerinin gerçekleşeceğine, arzu edilen hayatında yakında olduğuna, lüks bir yaşamın kapısının aralandığına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bolluğa, berekete, mala tasvir edilir.

El Parmaklarının Ucunda Tuz Görmek 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir