Rüyada Vajina Görmek

Rüyada vajina görmek; paraya, maddi kazanca ve para biriktirmeye delalettir.

Cinsel İlişki Sırasında Kadının Cinsel Organını Görmek

Rüyada cinsel ilişki sırasında kadının cinsel organını görmek, maddi açıdan değerli bir hediye alacağınıza delalettir.

Nikâh Düşmeyen Bir Yakınının Ailesinden Bir Kadının Cinsel Organını Görmek

Rüyada nikâh düşmeyen bir yakınının, ailesinden bir kadının cinsel organını görmek, ailenizin sizin için yapacağı bir yatırıma delalettir.

Vajinada Kan Görmek

Rüyada vajinada kan görmek, zararlı bir alışkanlığınıza harcadığınız parayı biriktirmeye başlayacağınıza delalettir. Rüyada vajinadan akıntı geldiğini görmek, zararlı bir alışkanlığınızı maddi bir kazanca dönüştüreceğinize delalettir.

Vajina Öpmek

Rüyada vajina öpmek, çıkarınız için sevmediğiniz bir insana güzel söz söyleyeceğinize; ancak bu durumdan rahatsızlık hissedeceğinize delalettir.

Kendi Vajinasının Başkası Tarafından Öpüldüğünü Görmek

Rüyada kendi vajinasının başkası tarafından öpüldüğünü görmek, çıkarları için size iltifat edecek insanlara delalettir.

Vajinada Yara Görmek

Rüyada vajinada yara görmek, beklenmedik bir yerden gelecek paraya ve bu para nedeni ile çevrenizde bulunacak sahte dostlara delalettir.

Vajina Üzerinde Kıl Görmek

Rüyada vajina üzerinde kıl görmek, kılların sayısı nispetince çıkarları için yanınızda bulunan sahte dostlarla tabir edilir. Görülen kılların uzunluğu ve çokluğu bu sahte dostlardan kurtulmanızın zor olacağına; kısa ve seyrek olması ise sahte dostlarınızdan kısa zamanda ve kolayca kurtulacağınıza delalettir.

Kendinizin ya da Bir Başkasının Vajinasını Temizlediğini Görmek

Rüyada kendi ya da bir başkasının vajinasını temizlemek, biriktirdiği bir para ile sevdiği bir insana hediye almaya delalettir.

Kendi Vajinasına Dokunduğunu görmek

Rüyada kendi vajinasına dokunan kişi bir yakınından hediye alır; bundan haz aldığını hisseder ise hediye olarak ziynet eşyası alır.

Başka bir yoruma göre: Rüyada vajinaya dokunmak ve ellemek, cesaret edemediği bir yatırım için bir dostundan destek alıp, uzun vadede mülk sahibi olmaya delalettir.

Tiflisi Tabirleri, İmam Cafer Sadık: Rüyada vajinanızdan inci, mücevher vb. şeyler çıktığını görmek, çocuğunuzun bilge ve dindar biri olacağına işarettir.

Hz. Danyal (A.S.): Vajinanızdan ateş çıktığını görmek, çocuklarınızın gezginci olacaklarına işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin vajinasını gördüğünü görmek, o kimseden hayır göreceğinize delalet eder.

Rüyada vajinanızdan kıl çıktığını görmek, çocuklarınızdan yana üzüleceğinize delalettir. Vajinanızın şiştiğini görmek, gelir elde edeceğinize 

Rüyada vajina yerine penisiniz olduğunu ve hamile olduğunuzu duymak veyahut görmek, erkek çocuğu doğuracağınıza işarettir.

Müellif: Bir erkeğin, tıpkı kadınlar gibi vajinasının olduğunu görmek, o kimsenin insanlar arasında rezil olacağına delalettir.

Rüyada biriyle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek, olmasını istediğiniz şeyin o kimse tarafından gerçekleştirildiğine işarettir.

Rüyada iki tanıdık kadının tek vajinaları olduğunu görmek, o kadınların aynı erkekle evleneceklerine işarettir.

Cabir Mağribî: Vajinanızdan balık çıktığını görmek, bir kız çocuğunuz olacağına delalettir.

Rüyada vajinanızdan fare çıktığını görmek, hayırsız bir kız çocuğunuz olacağına Vajinanızdan kedi çıktığını görmek; çocuğunuzun hırsız olacağına…

Rüyada vajinanızdan yılan veya akrep çıktığını görmek, kendi çocuğunuzun size düşman kesileceğine delalettir.

Rüyada vajinanızdan ekmek çıktığını görmek, fakirleşeceğinize yorulur. Rüyada vajinanızdan susam çıktığını görmek, kocanızın sizi sevdiğine işarettir.

Rüyada vajinanızdan kan geldiğini görmek, hayızlı olduğunuz halde kocanızla cinsel ilişkiye gireceğinize işaret eder.

Rüyada vajinanızdan dev çıktığını görmek, çocuğunuzun sakat olacağına delalet eder. Vajinanızdan saf su geldiğini görmek, hayırlı bir evlat dünyaya getireceğinize delalettir.

Rüyada vajinanızdan bulanık su geldiğini görmek, bunun tersine işarettir.

Vajina

“Rüyada Vajina Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Merhaba, rüyamda kadın bir komşumuzun bize geldiğini görüyorum. Durup dururken “Pantolonunu çıkar” diyor. Cinsel organımı görmek istiyormuş, çıkarıyorum bakıyor. Ben de çok utanıyorum. Daha sonra dokunmaya başlıyor ama başkaları da var yanımızda hem çok utanıyorum hem de hoşuma gidiyor. Şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Rica etsem yorumlayabilir misiniz? Not: Cinsiyetim kadın ve evliyim.

  2. Selam ve selametle allahın rahmeti üstünüze olsun. Rüyamda tertemiz vajina yaladıkça yalayasım geliyor. Öpüyor yalıyorum şişkin dolgun bir vajina. Yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler, başarılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir