Rüyada Kıl Görmek

Rüyada kıl görmek, hem iyiye hem kötüye yorumlanır. Elinize para geçeceğinin veya dünya evine girebileceğinizin habercisidir. Aynı zamanda birtakım sorunlar baş gösterebileceğinin ve etrafınızdaki insanlarla tartışabileceğinizin habercidir.

Rüyada insan vücudunda görülen kıllar uzun ömre, mal ve dünyalığa; anormal şekilde kıllanmak borçlanmaya; kıl satmak dünyayı ahirete tercih etmeye, dine önem vermemeye işarettir. Hayvan kılları, rızık ve mala delalet eder. Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder. Dedikodu, sıkıntı, iftira, sinir bozukluğu, acı sözdür.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yün, Bacakta Kıl, Tüy

Rüyada kıl görmek mal ile yorumlanır. Biraz kıl bulduğunu görenin eline buldugu kadar mal geçer. Kıl yediğini gören, haram mal kazanır. Bir kadın kıl yediğini görse, hamile olur. Yıkanmak için vücuduna kıl sürdüğünü görmek, iki şekilde tabir olunur: Borcunu ödemek ve gereksiz para harcamak.

Rüyada Kıl Almak

Rüyada kıl almak, bir miktar para sahibi olacağınıza yorulur. Rüyanızda ne kadar çok kıl alırsanız o kadar çok para geçecektir elinize. Hem maddi hem manevi yönden çok rahat dönemler sizi beklemektedir. Ayrıca var olan sıkıntılarınıza en kısa zamanda çare bulacağınızı da müjdeler. Bu rüyayı gören her kimse, onun başına en yakın zamanda çok hayırlı şeyler gelecektir. (Bkz. Cımbız)

Rüyada Kıl Koparmak

Rüyada kıl koparmak görmek, rüyayı gören kişinin bolluk ve berekete kavuşacağını delalet eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin sağlık açısından uzun bir süre hiç problem yaşamayacağına delalet eder. Önünüzdeki engellerin kalkacağının da habercisidir.

Rüyada Vajinada Kıl Görmek

Rüyada vajinada kıl görmek, kişinin insanlar arasında saygınlık kazanacağına işaret eder. Aynı zamanda kişinin problemlerini ve sorunlarını aşıp refah seviyesine ulaşacağını bildirir. Rüyayı gören kişi yakın zamanda çabalayarak yaptığı işlerinin meyvesini yiyecektir.

Rüyada Yemekte Kıl Görmek

Rüyada yemekte kıl görmek, beklenmedik bir darbe alabileceğinizin habercisidir. Bu darbe bir düşmanınızdan da olabilir bir dostunuzdan da gelebilir. Bu nedenle her türlü kötülüğe karşı önlem alın, manasına gelir. Bu rüya bazı durumlarda da tam tersi şeylere haberci olabilir, mesela kişinin dünya evine girebileceği şeklinde de tabir edilir.

Rüyada Kıl Temizlemek

Rüyada kıl temizlemek, rüyanın konumuna göre değişkenlik gösterir. Rüyayı gören kişi kendi vücudundan kıl temizliyorsa bu onun maddi kayıp yaşayacağına yorumlanır. Kişi evindeki kılları temizliyorsa hayatında gereksiz gördüğü ya da ona zarar verdiğini düşündüğü kişilere yol verecek demektir. Rüyada genel olarak kıl temizlemek görmek geçmişe karşı duyulan pişmanlık anlamına gelir. Rüyayı gören kişi geçmişte birine karşı yaptığı bir tavırdan pişmanlık duyuyor olabilir.

Rüyada Vücudunda Kıl Görmek

Rüyada vücudunda kıl görmek (kendi), yakın zamanda üzülebileceğinizi haber eder. Bu üzüntünün sebebi elinizdeki fırsatları değerlendirememek olabilir. Ama uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir şeyin meyve vereceğini de haber eder.

Rüyada Vücutta Kıl Görmek

Rüyada vücutta kıl görmek, kişiye yüklü bir miktar para geleceğine habercidir. Ayrıca kişinin uzunca bir süre sağlık problemi yaşamayacağını da haber eder. Bu rüyayı gören kişi bazı insanlara borçlanabilir.

Rüyada Kıl Kesmek

Rüyada kıl kesmek, emeklerinizin karşılığını çok iyi bir şekilde alacağınıza delalet eder. Rüyada kıl kestiğini gören kişinin eline para geçecektir ve yaptığı işler uzun bir süre olumlu yönde sonuç verecektir. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda bir güven problemi yaşayabileceğini de bildirir. (Bkz. Ağda Yapmak)

Rüyada Kıl Yolmak

Rüyada kıl yolmak, içinizi sıkan, sizi daraltan olayların artık son bulacağına habercidir. Yakın zaman içerisinde sizi rahatsız ya da huzursuz eden her şey son bulacaktır. Aynı şekilde size kötülük yapmak isteyen bir düşmanınızdan da kurtulacaksınız. Bu rüyayı gören kişinin hayatı yakın zaman içerisinde kötü olan birçok şeyden kurtulacaktır.

Rüyada Kıl Çekmek

Rüyada kıl çekmek, bereketin habercisidir. Bu rüyayı gören kişinin eline para gelecektir, kişi maddi açıdan işlerinde iyi olacaktır. Bir süre hayatını sağlık problemi yaşamadan geçirecektir ve sıkıntılarından kurtulacaktır.

Rüyada Kıl Yemek

Rüyada kıl yemek, bir süre sıkıntı çekeceğinize yorumlanır. Ama bu süre çok uzun bir süre değildir. Bir konu hakkında bir kişiyle yaşadığınız tartışma tekrar gündeme gelebilir, bu tartışma sizin adınıza kötü sonuçlanabilir bu konuda dikkatli olun. Bu rüyayı gören kişiler sıkıntı içinde olacak ama yakın zaman içerisinde rahata erecektir.

Rüyada Ekmekten Kıl Çıkması

Rüyada ekmekten kıl çıkması, yakın zaman içerisinde hayırlı haberler alacağınızı haber eder. Bu haber maddiyatla ilgili olabilir. Kafanızda olan kötü düşüncelerin temize çıkacağını da haber eder.

Rüyada Jiletle Kıl Kesmek

Rüyada jiletle kıl kesmek, maddi zarara uğrayacağınızın habercisidir. Maddi zararla birlikte iş yerinizde problemler yaşayacağınızı da bildirir. Bu rüyaya göre bu olaylardan dolayı yakın zaman içerisinde ruhsal bunalıma girebilirsiniz ama yakınlarınızın desteği her zaman üzerinizde olacaktır.

Rüyada Jiletle Kıl Temizlemek

Rüyada jiletle kıl temizlemek, problemleri kısa yoldan halledeceğinizin habercisidir. Aynı şekilde hayatınızda sizi dara sokan şeylerin son bulacağını da haber eder. Bir süre huzurlu bir yaşam süreceğinizi de haber etmektedir.

Rüyada Vajinadan Kıl Koparmak

Rüyada vajinadan kıl koparmak, hayırlı bir haber alacağınızı delalet eder. Çok uzun uğraşlar sonucu elde edilecek olan başarıya da yorumlanabilir. Bu başarı sonucu elinize iyi bir para geçecektir.

Rüyada Makasla Kıl Kesmek

Rüyada makasla kıl kesmek, yakın zaman içerisinde bütün sıkıntılarınızdan kurtulacağınızı müjdeler. Maddi açıdan bolluk yaşayacağınız günler sizi beklemektedir. Ailenizden gelecek olan hayırlı bir haberle yakın zaman içerisinde çok mutlu olacaksınız.

Rüyada Memede Kıl Görmek

Rüyada memede kıl görmek, yakın zamanda üzüleceğinizin habercisidir. Bu rüya kişinin iş hayatında karşısına engeller çıkacağının da habercisidir. Aynı şekilde bu olaylarla birlikte birinin dedikodunuzu çıkaracağını da haber eder.

Rüyada Vücuttan Kıl Koparmak

Rüyada vücuttan kıl koparmak, size zarar verecek kişileri hayatınızdan çıkaracağınızı delalet eder. Bu kişileri hayatınızdan çıkartmanızla birlikte aileniz huzurlu bir hale gelecektir. Yakın zaman içerisinde evlenme söz konusu olabilir ve yeni bir ev alabilirsiniz.

Rüyada Kıl Yumağı Görmek

Rüyada kıl yumağı görmek, dualarınızın kabul olacağını ve hayallerinizin gerçek olacağını haber eder. Önümüzdeki günlerde işleriniz bereketlenecektir. Bu rüyayı gören kişiler yakın zamanda onları mutlu edecek olaylar yaşayacaktır.

Kıl

“Rüyada Kıl Görmek” üzerine 35 yorum

  1. Rüyada ayaklarından tüyleri almak, kılları almak ne anlama gelir? Bir de bir hamamda, bir başka kadın tüylerimi çekti?

  2. Rüyada bir kadının sırtından ve bacaklarına kadar kıl gördüm. Anlamını yazar mısınız?

  3. Çenemde bir tane çok sert, kısa bir kıl çıkmış. Anlamını yazar mısınız? Teşekkürler.

  4. Rüyalarımı gördüğüm gibi rüya tabirinde bulamıyorum. Mesela göğüs kıllarının tıraşı yok. Nasıl yorumlanır?

  5. Eşimin burnundan saç çekiyorum. Bir avuç dolusu saç çektim hala sonu gelmedi. Anlamını yazarsanız sevinirim.

  6. Sarı tereyağı içinde siyah kıl vardı ve kılı çekip tereyağın içinden aldım. Ne anlama geleceğini öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim.

  7. Merhaba, ben dün gece rüyamda ağzımda kıl dönmüş ve damağımdan cımbızla kıl çekiyordum. Bunun yorumunu bulamadım bana yardımcı olur musunuz?

  8. Belden aşağı dizlerime kadar simsiyah kıllanmışım. Sadece bacaklarımın iç tarafı, yan taraflar temizdi. Yorumlarsanız sevinirim.

  9. Rüyamda koltuk altı kıllarım o kadar uzundu ki anlatamam, onları elimle kopartmaya çalışıyordum. Onların uzunluğundan utanıyordum, böyle ortalıkta dolaşılmaz diyerek koparmaya çalışıyordum. Anlamını yazmanız mümkün mü? Teşekkür ederim.

    1. Kol altlarımda siyah, uzun kılları koparmaya başladım ve de geniş alana yayılmış. Anlamını bilen yazsın lütfen.

  10. Derimin hemen altında biraz kıl uzantısı buluyorum ama kalın değil ince. Asıldıkça vücudumda tur atan nerdeyse bir metrelik kılı asıldıkça derimin altından canımı biraz yakarak çektikçe ortaya çıkıyor. Solda bulduğum kıl ucu nerdeyse tüm karın bölgemi sarmış şekilde nerdeyse sağ böbreğimin tarafında bitiyor ve asılıp koparıyorum.

  11. Bir anda burnumun üstünde kıllar çıkmış, hemen onları yoluyorum, baya bir kıl var. Sonra aynaya bakıyorum. Tamam, temizlenmiş… Yazarsanız sevinirim.

  12. Ben sağ elmacık kemiğimin oradan hepsi 20 cm uzunluğunda işaret ve başparmağımın arasını dolduracak kadar siyah kıl çektim.

  13. Rüyamda burnumun içinden çok aşırı derecede kıl çıkıyor, elimle çekiyorum ama bitmek bilmiyor. Çok gür kıllar. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.

  14. Rüyamda küvet siyah ve sarı (kısa) kıllarla kirlenmişti. Ben küveti temizledim. Bunun anlamı nedir? Teşekkür ederim.

  15. Selamlar, rüyamda dudak kenarımdan bir kıl görüyorum küçük çıkmış. Onu temizlemeye, çekmeye çalışıyorum uzadıkça uzuyor. Ben şaşırıyorum sanki ince örgü, uzun saç teli aralarda lastikler var. Aralarında düğümler vardı, kıl siyah renkteydi. Bana lütfen yorumlar mısınız? Teşekkürler.

  16. Tanıdığım bir bayan gömleğinin yakasına iğne takmamı istiyor. Bu sırada göğsünde 4-5 adet kıl görüyorum. Anlamı nedir?

  17. Rüyamda ağzımdan 3-5 adet kıl çıkartmaya çalışırım bir tanesini çıkartmak içinde birisinden yardım istedim çıkartıldı. Acaba yorumu nedir?

  18. Rüyamda sol kulak memesinde aşırı kıllanma gördüm kıllar serçe parmak kadar uzamıştı makasla kesiyordum açıklaması nedir?

  19. Rüyada saçım yanmış toplanmış iki parça halinde elimde gördüm çok rüya gören bir insan değilim acaba neye çıkacak lütfen cevap

  20. Rüyamda dudağımın üstünde büyümüş. tek bir tüy gördüm çok uzundu. ben de kopardım. ne anlama geliyor? ilk defa böyle bir rüya gördüm.

  21. Bekar bir bayanım. Rüyamda erkeklerin göğüs kılı gibi kendi göğsümde ve sırtımda çok uzun kıllar gördüm. Göğüs kıllarım beyazdı. Oldukça fazla idi. Onları tıraş etmedim öylece kaldılar. Bunlar nasıl çıkmış diye kendi kendime söylendim rüyamda. Ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir