Rüyada Temizlemek Görmek

Rüyada temizlemek görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Sağlık ve esenlik bulacağınıza, endişe ve kuşkularınızdan bütünüyle arınacağınıza, doğru ve emin adımlarla yürüyeceğinize işaret eder. Sizi mutsuz edip kızdıran her şeyi bir bir hayatınızdan çıkaracağınıza, güzel haberler alıp mutlu olacağınıza, her işinizi Allah’ın rızasını kazanmak için yapacağınıza delalet eder. Rüyada temizlemek görmek, sağlığınıza kavuşacağınıza ve keder yüzü görmeyeceğinize işaret eder. 

Bkz: Balkon Yıkamak

Rüyada Ev Temizlediğini Görmek 

Rüyada ev temizlediğini görmek, çok olumlu ve hayırlı bir rüya şeklinde tabir edilir. Uzun süredir iş hayatınızda yaşadığınız sorunların nihayete ereceğini, aile hayatında da eşinizle yaşadığınız maddi problemlerin son bulacağını gösterir. Gösterdiğiniz üstün azim ve çaba sayesinde sıkıntıların üstesinden gelmeyi öğreneceğinize delalet eder. 

Rüyada Temizlik Yaptığını Görmek 

Rüyada temizlik yaptığını görmek, güzel ahlâklı ve cömert bir insan olduğunuza işaret eder. Kalbinizden kötülükleri atıp daima iyi düşüneceğinize, başkalarının ayıplarını örten ve kusurlarını gizleyen bir kişi olacağınıza rivayet eder. Bazı İslam âlimleri, rüyada temizlik yapmayı güzel davranışlarda bulunmak olarak nitelendirmişlerdir. 

Rüyada Tuvalet Temizlemek Görmek 

Rüyada tuvalet temizlemek görmek, iyi olmayan bir rüya şeklinde tabir edilir. Huzurunuzun ve keyfinizin kaçacağına, alacağınızın tatsız bir haber yüzünden ağız tadınızın bozulacağına işaret eder. Geçim sıkıntısı çekeceğinize, parasal anlamda darlığa düşeceğinize ve tekrar eski durumunuza gelmek için ikinci bir işte çalışmak zorunda kalacağınıza alamet eder.

Rüyada Balık Temizlemek Görmek

Rüyada balık temizlemek görmek, iş hayatınızda yükselişe geçmek için çok emek vereceğinize ve gece gündüz çalışarak yeni projeler üreteceğinize delalet eder. Borçlarınızdan kurtulup rahat bir hayat süreceğinize ve maddi olarak çok rahatlayacağınıza işaret eder. 

Rüyada Mutfak Temizlemek Görmek 

Rüyada mutfak temizlemek görmek, hayırlı ve şans getiren bir rüya olarak tabir edilmiştir. Rızkınızı helal yollardan kazanacağınıza, kalbinizdeki iman aşkı ve Allah korkusu sebebiyle günah işlemekten uzak duracağınıza delalet eder. 

Rüyada mutfak temizlemek görmek ne demek: Ailenizin haricinde tek kalmış bir kimsenin sorumluluğunu alacağınızı, güvenilir bir insan olmak için çok dürüst olacağınızı, kimsenin hakkını yemeden herkese eşit muamele edeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Kıl Temizlemek Görmek 

Rüyada kıl temizlemek görmek, bu rüya temizlenen bölgeye göre farklı manalara gelmektedir. Rüyada kendi kılını temizlediğini görmek, fakir olmak anlamına gelir. Evin içine dökülen kılları temizlemek, yaşamınızda olmasa da olur dediğiniz insanlar ile bir daha görüşmemeyi ifade eder. 

Rüyada yüzündeki kılları tıraş etmek ise resmi bir dairede işe başlamak anlamını taşır. Canınızı sıkan ve huzurunuzu kaçıran bir kimseye unutamayacağı bir ders vereceğinizi, yakın bir arkadaşınızdan aldığınız habere kafayı çok takacağınıza işaret eder. 

Rüyada Burun Temizlemek Görmek 

Rüyada burun temizlemek görmek; ferahlamak, rahata ermek ve huzura kavuşmak şeklinde tabir edilir. Hayatınızda yaşam enerjinizi kaçıran her şeyi def edeceğinizi, maddi ve manevi bakımdan rahatlayacağınızı işaret eder. 

Rüyada tuvalette burun temizlemek görmek; kendi menfaatlerini düşünen birisi ile çıkar çatışmasına gireceğinizi, büyük münakaşa edeceğinizi ve ortak arkadaşların yardımıyla bu kişiyle kavga etmekten vazgeçeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Araba Temizlemek Görmek 

Rüyada araba temizlemek görmek, yeni tecrübeler edineceğinize ve bu değişimleri kendi hayatınıza yansıtacağınıza işaret eder. Çalışma hayatınızda karşınıza çıkan engeller ve sorunlar için akılcı çözümler üretip üstesinden geleceğinize, yakın bir süre içerisinde hayatınızı düzene sokmak için başkalarının da tavsiyesiyle disiplinli bir insan olacağınıza delalet eder. 

Rüyada araba temizlemek görmek; başkalarının sorunlarını dinleyen ve akıl danıştıkları bir kişi olacağınızı, olaylar arasında bağlantı kurabilen biri olduğunuzdan dolayı karmaşık durumları çok çabuk atlatacağınıza alamet eder.

Temizlemek 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir