Rüyada Zombi Görmek

Rüyada zombi görmek, sanılanın aksine güzel bir yaşama delalet eder. Hayırlı haberler geleceğinin müjdecisidir. Rüya sahibinin çevresinde faydalı, güvenilir, tecrübeli, akıl sahibi ve mantıklı kişilerin olduğuna işaret eder. Ve yine bu kişilerin rüya sahibinin zor zamanlarında sıkıntılarına destek olup yol göstereceklerine yorulmaktadır. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Rüyada Ölü, Ölmüş, Ölüm Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri

Rüyada zombi görmek, dertten tasadan kurtulup güzel günlere kavuşacağınızın göstergesi olarak kabul edilir. Rüyada zombi görmek diyanet tabirinde de rüya sahibinin güzel haberler alacağına, malının artacağına, kaybettiği sandığı değerli eşyasına kavuşacağına veyahut uzan zamandır görmediği, nerede olduğunu bilmediği bir kimseden haber alıp mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada Zombilerden Kaçmak 

Rüyada zombilerden kaçmak görmek, rüyayı sahibinin istemediği durumlardan kaçmaya çalıştığına yorulur. Bu kişinin yine yakın çevresindeki güvenilir, mantık sahibi kişiler ve ailesi sayesinde rahata kavuşacağına delalettir. 

Rüyada zombilerden kaçmak, zor ve sıkıntılı günlerin ardından maddi ve manevi rahatlığa kavuşacağınıza işaret eder. Diyanete göre de rüyada zombilerden kaçmak, rüyayı gören kişinin zor bir hayat sürmesine bununla beraber maddi olarak sıkıntıya düşmesine ama çevresinden destek görerek bu sıkıntılardan kurtulup güzel yaşama ulaşacağını müjdeler.

Rüyada Zombi Öldürmek

Rüyada zombi öldürmek görmek, rüyayı gören kişinin hayatında; onu üzen korkutan olayların olduğuna, iş hayatında beklenmeyen olumsuz durumlara, yaptığı işten sonuç alamayıp sıkıntıya gireceğine, aşk hayatınızda karşılacağı olumsuzluklara ve aile yaşantısında sıkıntılı günlerin onu beklediğine yorulur. Tüm bu olumsuzluklardan dolayı korkularının olduğuna fakat bunlarla savaşıp galip geleceğine böylece güzel günlere kavuşup rahat edeceğine delalet eder. (Bkz. Adam Öldürmek)

Rüyada Zombi İstilası Görmek

Rüyada zombi istilası görmek, rüya sahibinin birden fazla sıkıntısının olduğuna ve kimse ile paylaşmak istemediğine yorulmaktadır. Kararları nedeniyle zorluk çekecek fakat kendi çabası ile bu sıkıntılarından kurtulmak isteyecektir. Rüyada zombi istilası ve saldırısına uğradığını görmek, rüyayı gören kişinin çevresinin kalabalıklaşıp genişleyeceğine ve bu kişilerin hayatlarında erdemli, başarılı ve zeki kişiler olduğuna yorulur. Her koşulda rüyayı gören kişiye maddi manevi destek olacaklarına ve sıkıntılı günlerinde yol göstereceklerine işarettir. (Bkz. Hücum Etmek)

Rüyada Zombi Tarafından Isırılmak

Rüyada zombi tarafından ısırılmak, rüya sahibinin çevresindeki bazı kişi veya kişilerden çekinip uzak durduğu şeklinde tabir edilir. O kişilerden zarar görebileceğini düşündüğüne bu sebeple özgüven eksikliğinin olduğuna işarettir. (Bkz. Isırmak)

Bazı rüya yorumcuları ise rüyada zombi tarafından ısırıldığını görmek; rüya sahibinin iş, aile, aşk ve yakın çevresi tarafından mağlubiyete uğrayacağına ancak sonrasında başarıya kavuşacağına ve zorlukların ardından kendisine güzel kapıların açılacağına işaret eder, demektedir.

Rüyada Zombilerden Saklanmak

Rüyada zombilerden saklanmak görmek, rüyayı gören kişi evli ise çocuğunun olacağına işarettir. Rüyayı gören kişi bekar ise önünde olan engellerden kurtulacağına böylece feraha kavuşacağına, çalışma ve eğitim hayatında yükseleceğine hayırlı kapıların açılacağına delalet eder. Rüyada zombilerden saklanan ve istiladan kurtulan rüya sahibi yaşayacağı olumsuz, zor ve sıkıntılı olaylar sonucunda korkularından kurtulup ferahlığa kavuşur.

Rüyada Zombi Köpek Görmek

Rüyada zombi köpek görmek, her zaman rüya sahibinin yanında olup ona yol gösteren, erdemli, kişilikli, güvenilir insanların olacağına işarettir. Bu insanlar rüyayı gören kişinin her koşulda destekçisi olur. Rüyada zombi köpek görmek, aynı zamanda rüya sahibinin bir iş kuracağına ve sunulan imkânları doğru bir şekilde kullanıp kazancını arttıracağına ve rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada Zombi ile Konuşmak

Rüyada zombi ile konuşmak görmek; rüya sahibinin yakın çevresinden çok değer verdiği, fikir alıp yol gösterdiği kişi veya kişilerden kayıp vereceği manasına gelir, denilmektedir. Başka bir inanışa göre ise rüyada zombi ile konuşmak, -rüya sahibinin hayatında hiç beklemediği, umudunu kestiği bir anda- güzelliklerin ona sunulacağına işarettir.

Rüyada Eve Zombi Girmesi

Rüyada eve zombi girmesi, rüyayı gören kişinin ev halkı ile arası bozuk ise arasındaki husumetin biteceğine delalet eder. Rüya sahibinin hayalini kurduğu, olmasını istediği fakat gerçekleşmeyeceğini düşündüğü şeyler varsa bunlara kavuşacağına veyahut beklenmeyen güzelliklere işaret eder. (Bkz. Ev)

Rüyada Zombi Olduğunu Görmek 

Rüyada zombi olduğunu görmek, rüya sahibinin sosyal hayatında içine kapanık olduğuna yorulur. Çoğu rüya tabircisine göre bu insanlar, sessiz ve karşısındaki insanlara karşı güven duygusu olmayan ama kendisine güveni tam olan kişilerdir. Rüyada zombi olduğunu gören kişi kendisi ile vakit geçirmekten mutlu olan biridir. Çok geniş ve kalabalık çevreden uzak durmak ister sadece ailesi ile mutlu olur ve ailesi gibi gördüğü yakın arkadaşlarına güvenir. İş hayatında kendisini kalabalığa kapatan kişiler olarak tabir edilirler. 

Rüyada Zombiden Korkmak

Rüyada zombiden korkmak görmek, rüya sahibinin iş, aşk ve aile yaşamında hayal kırıklığı yaşayıp üzüntü duyacağına ama bu hayal kırıklıklarını kısa sürede toparlayacağına, yaşadığı rahatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir. 

Rüyada zombiden korkan bir kimsenin, maddi kazancının çoğalacağına ve buna bağlı olarak manevi huzurunun da artacağına inanılır. Aileden destek almadan maddi bağımsızlığını ilan edip yükseleceği dile getirilir. Başka rivayetlere göre ise rüyada zombiden korkan, çok sevdiği ve akıl aldığı kişi veya kişiler tarafından üzüntü veren olaylara veya sözlere maruz kalacaktır. Bu durumdan ötürü büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak ama kısa sürede toparlanıp daha iyi yerlere gelecektir.

Rüyada Zombi Tarafından Kovalanmak

Rüyada zombi tarafından kovalanmak, rüya sahibinin geçmişte yaşadığı ve sonuçlanmamış işlerinin tekrar karşısına çıkmasına ve bu işlerinin rüya sahibini olumsuz yönde etkileyecek olmasına işaret eder. 

Rüyada zombi kovalaması, bazı yorumculara göre ise rüya sahibinin dost gördüğü kişiler tarafından aldatıldığı, yakın çevresinin kendisine içten içe kıskançlık duyup işine engel olmak istediğine delalet eder. Rüyada zombi kovalaması, rüya sahibinin çevresindeki tüm olumsuz yaklaşımlara karşı başarıya ulaşacağının da işaretidir. (Bkz. Bıçakla Kovalamak / Kovalanmak)

Zombi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir