Rüyada Saklanmak Görmek

Rüyada saklanmak görmek, bazı konularda kimseyle paylaşmadığınız sırlarınızın olduğuna yorulur. İlginç işlere ve konulara merakınız olduğunu ve bu sebeple kolay kolay çevre edinemediğinizi gösterir. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Gizlenmek, Saklambaç

Rüyada Birilerinden Saklanmak

Rüyada birilerinden saklandığınızı gördüyseniz, son dönemde girdiğiniz ya da girmeyi düşündüğünüz bazı yolların kötü olduğunu anlayacağınıza işarettir. Yarı yoldan döneceğinize ve doğru yolu bulacağınıza alamet eder. 

Rüyada Polisten Saklanmak

Rüyada polisten saklanmak, son zamanlarda yaşadığınız bazı olayların sizi derinden etkilediğine ve korku aşıladığına yorulur. Bilinçaltınızda korku duygusunun ağır bastığı anlamına gelir. Aynı zamanda bazı konularda endişe duyduğunuz ve bu sebeple karasızlıklar yaşadığınız şeklinde tabir edilir. (Bkz. Polisten Kaçmak)

Rüyada Kaçmak Saklanmak Diyanet

Rüyada kaçmak diyanet yorumu, gerçek hayatta da kötülüklerden hızla uzaklaşacağınıza ve hep hak yolunda olacağınıza işaret eder. Günah ve yanlış olan her şeyden elinizi ayağınızı çekeceğiniz şeklinde yorumlanır. Rüyada saklanmak diyanet yorumu ise genel olarak hanede bir kız çocuğu dünyaya geleceğini simgeler. Aynı zamanda gerçek hayatta da birtakım şeylerden saklandığınıza işarettir. 

Rüyada Düşmandan Saklanmak

Rüyada düşmandan saklandığınızı gördüyseniz, gerçek hayatta kötü yola sapacağınıza ve günah sayılan işlere adım atacağınıza delalettir. Özellikle yapacağınız bazı davranışlardan dolayı yakın çevrenizden tepki göreceğinize yorulur. (Bkz. Düşmandan Kaçmak)

Rüyada Köpekten Saklanmak

Rüyada köpekten saklanmak, zenginliği ve bolca mal varlığını simgeler. Çalıştığınız alana yönelik büyük plan ve projeler içerisinde olacağınıza ve normal şartlardan daha çok kazanç elde edeceğinize alamettir. 

Rüyada Ayıdan Saklanmak

Rüyada ayıdan saklanmak, bazı düşmanlarınızın hamlelerinden endişelendiğiniz için geriye çekileceğinize işarettir. Zayıf noktalarınızı bilen kişilerden uzak durmaya çalıştığınız şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Saklanmak Psikolojik Yorumu

Rüyada saklanmak psikolojik yorumu, ruh halinizin düşük olduğu bir döneme girdiğiniz şeklindedir. Bu bunalım ve depresyon hali sebebiyle çevrenizden bir süre geri çekilmek isteğinizi temsil eder. Aslında birtakım olaylardan saklanma isteğinin bilinçaltına yansıması olarak yorumlanır. 

Rüyada Katilden Saklanmak

Rüyada katilden saklandığınızı gördüyseniz, maddi anlamda her alanda ferahlayacağınıza ve sıkıntılardan arınacağınıza işaret eder. Aynı zamanda sıfır zararla gireceğiniz yeni işlerin gündeme geleceğini müjdeler.  

Rüyada Tuvalete Saklanmak

Rüyada tuvalete saklanmak, iş hayatında girdiğiniz zararı kısa sürede atlatacağınıza alamettir. Aile içerisinde de hal ve hareketlerinizdeki olumlu değişimlerden dolayı övgüler alacağınıza işarettir. Her zaman doğru yolda olacağınızı ve mantıklı kararlar vereceğinizi simgeleyen hayırlı bir rüyadır. 

Rüyada Aslandan Saklanmak

Rüyada aslandan saklanmak, ticaret alanında büyük işler başaracağınıza ve gelir kaynağınızı bu alandan sağlayacağınıza işaret eder. Aynı zamanda hayatınızın her anında beklenmedik güzel gelişmelerle karşılacağınızın habercisi olarak görülür. 

Rüyada Askerlerden Saklanmak

Rüyada askerlerden saklanmak, resmi durumlarda bazı hatalar ve kural ihlalleri yapacağınıza delalet eder. Bu sebeple devlet dairesinde birtakım işlerinizin olacağına işarettir. 

Rüyada Dolaba Saklanmak

Rüyada dolaba saklanmak, büyük bir iş projesinde çoğu sorumluluğun size verileceğine alamettir. Aynı zamanda bu sorumlulukların altından kalkarak büyük ses getireceğinizi müjdeler. 

Rüyada Babadan Saklanmak

Rüyada babadan saklanmak, yakın zamanda yaşanacak bazı olayların sonucunda aile bağlarınızın daha da kuvvetleneceğine işarettir. Dayanışma sayesinde sorunların çözüleceği şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Boğadan Saklanmak

Rüyada boğadan saklanmak, ailenizin sizden gururla bahsedeceği işlere imza atarak başarı elde edeceğinizin habercisidir. Hayallerinize kolay şekilde ulaşacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Kurttan Saklanmak

Rüyada kurttan saklanmak, kimseye anlatamadığınız kişisel sorunlarınızı kendi içinizde çözüme kavuşturacağınıza yorulur. Bu şekilde feraha çıkacağınıza işaret eder. 

Rüyada Saklanmaya Çalışmak

Rüyada saklanmaya çalışmak, çevrenizde bazı düşmanların açıklarınızı yakalayacağına yorulan olumsuz rüyalardandır. Aynı zamanda dikkatli olunması konusunda uyarıcı olarak ifade edilir. 

Rüyada Camiye Saklanmak

Rüyada camiye saklanmak, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorunsuz zamanların geçeceğinin habercisidir. Aynı zamanda kendi hayatınızla ilgili büyük kararlar alacağınız şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yılandan Saklanmak

Rüyada yılandan saklanmak, hane içerisine gelecek büyük bir yatırıma işarettir. Bu yatırım hem haneye hem de aileye oldukça hayırlı geleceğine yorulur. 

Rüyada Mağaraya Saklanmak

Rüyada mağaraya saklanmak, önümüzdeki günlerde keyfinizin yerine geleceği haberlerin olduğunu müjdeler. Bu haberlerin hane içerisinde büyük bir neşeye sebebiyet vereceğine işarettir. 

Rüyada Sevdiğinden Saklanmak

Rüyada sevdiğinden saklanmak, çevrenizde düşman barınmayacağına alamettir. Bu düşmanları savuşturacağınıza ve rahata ereceğinize yorulan rüyalardandır.

Saklanmak

“Rüyada Saklanmak Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Sevgilimin evindeydim. Annesi ve eşi vardı. Ben eşinden saklanmaya çalışıyordum ama sonradan fark ediyordu. Kim olduğumu bilmiyordu. Tuvalette çamaşır yıkıyordu. Çok çirkindi, bacakları da çok zayıftı. Ben binaya çıkıyordum. Asansörün önünde, asansörün gelmesini bekliyordum.

  2. Küçük bir deprem olduğunu gördüm. Deprem sonrası birçok hayvan birdenbire büyüdü ve her çeşit hayvan ortalıkta gezinmeye başladı. Ben yanımda eşimle birlikte bir tatil yerinde olduğumu gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir