Rüyada Yutmak Görmek

Rüyada bir şey yutmak farklı şekillerde tabir olabilir. Bir şey yuttuğunu gören kimsenin, iş yaşamı veya sosyal hayat içinde çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendini zor durumların içinde bulacağına, elindeki imkanları çok iyi şekilde değerlendireceğine ve yaşamındaki problemlerden bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Öfkesini Yutmak

Rüyada İğne Yutmak

Rüyada iğne yutmak; rüyayı gören kişinin çevresindekilere anlatamadığı bazı sıkıntılarının olduğuna ve bu nedenle zor günler yaşadığına delalet eder. Kişinin kendisini iyi hissetmeyeceği bir döneme geçiş yapacağı ve emeklerinin boşa gideceği anlamına da gelir. (Bkz. İğne)

Rüyada İğne Yuttuğunu Görmek

Rüyada iğne yuttuğunu görmek, emek harcanan bir işin başarısızlıkla sonuçlanacağı ve zarar elde edileceği anlamını taşır. Rüya sahibinin ailesi ve yakınları ile tartışmalar yaşayacağı ve psikolojik olarak kötü günler geçireceğine de işaret eder. 

Rüyada Toplu İğne Yuttuğunu Görmek

Rüyada toplu iğne yuttuğunu görmek, günden güne işlerin kötüye gideceğini ve rüya sahibini zor günlerin beklediğini işaret eder. 

Rüyada Hap Yutmak

Rüyada hap yutmak; rüya sahibinin yakın çevresine faydalı olacağına, ailesinden veya arkadaşlarından birilerine destek olacağına, elinde bulunan olanakları seferber edeceğine işaret eder.

Rüyada Yılan Yutmak

Rüyada yılan yutmak, rüyayı gören kişinin sözünün eri olduğuna, doğru ve başarılı işler yaparak yüksek kazanç elde edeceğine; evli ise evlat sahibi olacağına delalet eder. (Bkz. Yılan Yemek)

Rüyada Yılanın Yılanı Yuttuğunu Görmek

Rüyada yılanın yılanı yuttuğunu görmek, rüya sahibinin düşmanları tarafından zarar göreceği, kötü arkadaşlıklardan uzak durulması gerektiği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Yılanın Birini Yuttuğunu Görmek

Rüyada yılanın birini yuttuğunu görmek; gizli düşmanlığa, kıskançlığa, hileye, musibete, hayırlı geçime, esenliğe çıkmaya, akrabalar tarafından zarara uğratılacağına delalet eder. 

Rüyada Yüzük Yuttuğunu Görmek

Rüyada yüzük yuttuğunu görmek; rüya sahibinin hedeflerini gerçekleştireceği, kendi isteklerine göre yaşamına yön vereceği, işlerinin dilediği gibi gideceği, sakin ve bolluk içinde bir yaşam süreceği anlamına gelir. (Bkz. Yüzük)

Rüyada Altın Yutmak

Rüyada altın yutmak; yüksek kazançlar elde edileceği, başarılı bir kariyere sahip olacağı, aile içindeki sıkıntıların kaybolacağı ve bebek sahibi olunacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Diş Yutmak

Rüyada diş yutmak; rüya sahibinin bir arkadaşıyla ya da akrabası ile küslüğünün son bulacağına, yapılan yanlışın farkına varılacağına, yakın zamanda alınacak iyi habere işaret eder. 

Rüyada Para Yutmak

Rüyada para yutmak; rüya sahibinin dolaylı olarak günah işleyeceğine, zamanını boşa harcadığına, kaybedilen bir eşyanın bulunacağına, iyi dostluklar edinileceğine delalet eder.

Rüyada Balık Yutmak

Rüyada balık yutmak; rüya sahibinin hazır olmadan ve hak etmeden elde ettiği şeylerin ona zarar vereceği, maddi sıkıntılar yaşayacağı anlamına gelir. 

Rüyada Saç Yutmak

Rüyada saç yutmak; kişinin hayatı boyunca mutlu olacağına, bereketli kazanç elde edeceğine, hayırlı ömre, yüksek başarılar elde etmeye, umutsuzluktan kurtulacağına delalet eder. (Bkz. Saç, Kıl)

Rüyada Kıl Yutmak

Rüyada kıl yutmak; helal olmayan yoldan para kazanılacağına, kişinin ailesine ve dostlarına haram lokma yedireceğine, yaptığı işlerin kötü gideceğine işaret eder.

Rüyada Arı Yutmak

Rüyada arı yutmak, maddi kazançların çoğalması, aile büyüklerinden hayır dualarının alınması, borçların kısa sürede ödenmesi şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Dilini Yutmak

Rüyada dilini yutmak; çevredeki olaylara göz yummak, yalan söylemek, yalana maruz kalmak, hoş olmayan durumların içinde bulunmak anlamı taşır.

Rüyada Balgam Yutmak

Rüyada balgam yutmak; kişinin iyi insanlarla taşınacağı, huzurlu ve keyifli bir yaşam süreceği, başarılarla dolu bir hayatı olacağı anlamına gelir. 

Rüyada Böcek Yutmak

Rüyada böcek yutmak; kişinin iç sıkıntısı yaşayacağı, sıkıntılarını başkalarına anlattığı taktirde destek göreceği ve maddi zorluklardan kurtulacağı anlamı taşır. (Bkz. Böcek)

Rüyada Demir Yutmak

Rüyada demir yutmak; rüyayı gören kişinin daha da güçlü bir insan olacağına, kendini kanıtlayacağına ve yaşamında yeni bir sayfa açarak bol kazanç sahibi olacağına delalet eder. 

Rüyada Boncuk Yutmak

Rüyada boncuk yutmak; rüyayı gören kişinin mutluluk yaşayacağı, her türlü zorluğu atlatacağı ve yeni bir iş sahibi olacağı anlamına gelir. 

Rüyada Kurbağa Yutmak

Rüyada kurbağa yutmak; kişinin evi yoksa ev sahibi olacağına, yeni dostlar ve arkadaşlar edineceğine, hayırlı bir kişiyle evleneceğine işaret eder. (Bkz. Kurbağa)

Yutmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir