Rüyada Kurbağa Görmek

Rüyada kurbağa görmek, kulluk vazifelerini yerine getiren kimseye; kimseye zararı dokunmayan, temiz ve mütevazi bir kadına işarettir. Kurbağa topluluğu hilekar kavimlere, açıktan zikir yapan yoksullara, züht ve takva ehli insanlara yahut bekçilere; kurbağalarla beraber olduğunu görmek, komşu ve yakınlarıyla güzel sohbet etmeye; kurbağa eti akraba ve yakınlarından az bir menfaate yahut mülke nail olmaya delalettir.

Rüyada kurbağa avlamak görmek, akranlarını alt etmeye; kurbağaların bir yere yahut yerleşim alanına topluca girmeleri azaba, çıkmaları -dua ve niyaz, namaz ve sadaka ile- azabın kaldırılmasına; kurbağaya rastlamak faziletli, salih bir kimse ile anlaşmaya delalet eder. Çok akıllı ve bilgili bir arkadaşınızın olduğuna ve onun öğütlerine önem vermeniz gerektiğine işaret eder.

Rüyasında kurbağa görmek veya sesini işitmek, bir grup tarafından başkan seçileceğine; kurbağayı zıplarken görmek, birileri tarafından izlendiğine yorumlanır. Çok yakın bir iyi arkadaşınız olduğuna da işaret eder. Dikkate alın.

Rüyada büyük kurbağa görmek, rüyayı gören kişinin uzun soluklu iş hayatı yüzünden yorgun düşeceğine delalet eder. Rüyada büyük kurbağa görmek tabiri, aynı zamanda elde edilecek olan mal ve mülk anlamına da gelmektedir. Eğer bir kurbağa gördüyseniz, çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır. Geveze dost, arkadaştır. Kurbağa sesi de dosttan gelecek haberdir.

Rüyada kurbağa görmek tabiri, size sevmediğiniz ve onun da size karşı kini ve nefreti olan bir kadın tarafından fenalık gelebileceğine işarettir. Çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız size her zaman öğüt vermeye hazır. Onun dediklerini ciddiye alın.

Rüyada ölü kurbağa görmek, rüyayı gören kişi için mal kaybı, üzüntü, keder, kötü haber anlamına yorulur. Rüyada ölü kurbağa görmek, kişinin uzun süreli aşk hayatına sahip ise son bulacağına delalet eder.

Kurbağa

“Rüyada Kurbağa Görmek” üzerine 23 yorum

  1. Rüyamda biri benim üzerime kurbağaları attı ve ben bağırarak uyandım. Birisi saçlarımda kaldı. Hayır mıdır, şer midir? Cevabı verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler…

  2. Rüyamda tek tek sırayla gelen kurbağalar gördüm ve sadece bana bakıyorlardı, hiç zarar vermeden, anlamı nedir?

    1. Hiç zarar vermediyse bir arkadaştan ihanete uğrayabilirsin demektir. Dikkatli olmalısınız.

  3. Rüyamda kocaman bir kurbağa gördüm. Bir süre beni izliyordu sonra peşimden gelmeye başladı. Çok garip bir ses çıkarmaya derin derin nefes almaya ve her nefes alışında da gittikçe büyümeye başladı. Bir ses “Sana tükürük atacak” dedi. Ve o an iki tane genç çocuğu önüme tuttum, atacağı salgı bana bulaşmasın diye. Kurbağanın salgıladığı şey, o gençlere geldi. Yemyeşil bir sıvıydı, çok tiksiniyordum. Sonra yine kaçmaya başladım. Bunlar ne anlama geliyor? Uyku tutmuyor. Tüm bunlar ne anlama geliyor, cevap verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler…

  4. Rüyada kurbağa öldürmek ve bulanık suda kurbağa görmek ve çorabımın içinde ölü kurbağa görmek nedir?

  5. Arkadaşlar, ben rüyamda kurbağa için kavga eden insanlar vardı. Ben de annemden kurbağa istedim. Alıp bana verdi. Ben de ısırdım sonra kurbağayı dışarı attım. Bu ne anlama geliyor? Lütfen cevap verebilir misiniz?

  6. Rüyamda birisi “Kurbağa var burada” dedi. Ben de yanına gittim. Küçük sarı bir kurbağa vardı, kavanozu üstüne koydum sonra kavanoz ters döndü, içinde su beliriverdi. Kurbağa içinde eridi ve tekrar birisi gelip o erimiş kurbağalı suyu içti sonra ben de gittim, kustum. Sonra herkes “Niye içtin kız kustu!” diye kızdı o kişiye.

  7. Rüyamda dayım bana bir kavanoz veriyordu. Kavanozda kurbağa olduğunu sonradan anladım. Kurbağalar kavanozda tırmanırken kayıyordu. Ne anlama geliyor çok merak ediyorum.

  8. Rüyamda ben yatarken kurbağa üstüme atladı tam yüzüme doğru. Ben de yorganı çektim üstüme gelmesin diye. Sonra yataktan fırladım. Ne demek bu?

  9. Evin duvarına yapışık, 2 tane küçük, zehirli kurbağa var. Ben birini terlikle öldürüyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  10. Benim annem rüyasında kurbağanın onu kovaladığını görmüş. Lütfen söyleyin, neyin işareti bu? Bekliyorum…

  11. Rüyamda akrep sokuyordu beni ve akrebin soktuğu yerden 3 tane ölü kurbağa çıkarıyordum ve zehrin hepsinin gittiğini hissediyordum. Bana bunun tabirini cevaplarsanız çok iyi olur, çok kötü oldum.

  12. Çok kısa bir rüya idi. Kırmızı renkte bir kurbağayı sol ayağımla eziyorum ne anlama gelebilir?

  13. Rüyamda kurbağalar suyun içindeydi ve ben de o sudan gidiyordum. Bir kurbağa zıpladı ve suyun içine geri girdi. Suyun altı gözükmüyordu ben de bilmeden o kurbağayı ezdim ve o sırada başka bir kurbağa bana hiçbir şey yapmadan bakıyordu.

  14. Ya ben kurbağayı açık ve koyu yeşile bürünmüş halde bulup anneme getirdim ve verdim ne demektir?

  15. Rüyamda kurbağalar üzerime yapışmış tek tek ve korka korka alıp alıp atıyordum üzerimden ne anlama geliyor?

  16. Rüyamda yeni bir eve taşınmışım ve eve arkadaşlarım yemeğe geldiler sonra bir ara çıkış kapısının hemen önünde ölmüş bir kaç kurbağa vardı yorumunuzu istiyorum. Teşekkürler

  17. Rüyamda kurbağa dolu olduğunu sonradan fark ettiğim bir yemeği yiyorum yemeğin rengi koyu yeşildi. Bir miktar yemek yedikten sonra kurbağalar yemeğin içinde hareket ediyorlar bir kısmı da ağzımdan geri çıkıyordu biraz şaşırıyorum. Bu rüyanın anlamını nedir?

  18. Deniz içinde küçük kurbağa ve yavru kedilerin zıpladıklarını gördüm. Yorum yaparsanız memnun olurum. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir