Rüyada Toplu İğne Görmek

Rüyada toplu iğne görmek, bu rüya üzücü bir olaya işarettir. Toplu iğneler içinde kendisini görmesi, aslında pek önemli olmayan üzücü olaylara işarettir.

Rüyada toplu iğne takmak, hayatınıza yeni birini dahil edeceğinize ve bu kişinin sizi her anlamda mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada toplu iğne toplamak ne demek, iyiliğe yönelmeye işarettir. 

Rüyada yanında çokça toplu iğne bulunduğunu veya satın aldığını gören kimse, hayra erişir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Çengelli İğne

Toplu İğne

“Rüyada Toplu İğne Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda kızımın gelinliğini ben giyecekmişim. Perdede duvak asılı, toplu iğneyle, 5 ya da 6 tane iğneyle takılı. İğneleri çıkarttım. Gelinliği giydim. Etrafımdaki herkes sevgi dolu gözlerle bakıyor. “Ne kadar güzel oldu” diyorlar. Zayıf, güzel olmuşum.

  2. Rüyamda mezarlık ve mezarın yanında olan tarla vardı. İnsanın 3-5 katı büyüklükte köpekler mezarlıkta. 2 tanesi de tarlayı kazıyan dedemin yanına gittiğini gördüm. Dedem köpeklerin yanında karınca kadar duruyordu ve dedeme saldırmaya çalışıyordular. Dedem de elindeki kazma ile onlara vurmaya çalışıyordu fakat dedem o kadar küçüktü ki işe yaramıyordu. Ben de köpekleri üzerime çektim, dedemi kurtarmak için. Onlardan kaçmak için battaniyeye sarılıp bir yamaçtan yuvarladım kendimi sonra bir evin içinde buldum kendimi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir