Rüyada Toplu İğne Görmek

Ayrıca bkz: Çengelli İğne, İğne Görmek

Rüyada toplu iğne görmek hem olumlu olarak hem de olumsuz olarak yorumlanabilmektedir. Bu şekilde yorumlanabilmesi için tek başına toplu iğne görmek yeterli olmaz. Çevrede bulunan diğer belirgin nesneler, kişilerin toplu iğneyi kullanım alanları ya da rüyanın ne şekilde görüldüğü de bu aşamada etkili bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Rüyada toplu iğne görmek ne demek, olumlu olarak bekar bir kişi için evlilik ile müjdelenmeye; evli bir kimse için ise, hayırlı bir evlat ile müjdelenmeye işaret etmektedir. Ancak iş yaşantısında sıkıntı anlamına da gelmektedir. Bu nedenle olumlu ya da olumsuz bir yorum için, toplu iğnenin kullanım alanının da dikkate alınmasında fayda vardır.

Rüyada Küçük Toplu İğne Kullanmak 

Rüyada küçük toplu iğne kullanmak acı verici bir olay hakkında bilgi sahibi olmaya işaret etmektedir. Bir kişiye kötü haber vermek zorunda kalmak, acı bir haber duyurmak ile yorumlanmaktadır. Kötü ve üzücü haberi kişi kendisi yaşayabileceği gibi aynı zamanda acı haberi başkasına vermek durumunda da kalabilir. Aynı şekilde kişinin gelecek ile alakalı kaygılar barındırılmasını da simgelemektedir. 

Rüyada küçük toplu iğne görmek sınava girecek öğrencinin var olduğu sınav kaygısını, rahatsız olan kişinin sağlık kaygısını, evlilik yaşayacak olan kişinin eş ya da kayınvalide kaygısını, doğum yapacak olan kişinin bebeği ile ilgili duymuş olduğu kaygıyı simgelemektedir. Kullanılan iğnenin büyüklüğü de kaygı oranı ile ilgili doğru orantılı şekilde büyüklüğü simgelemektedir.

Rüyada Toplu İğne Toplamak 

Rüyada toplu iğne toplamak ile birlikte rüya sahibine iyi bir mesaj verilmektedir. Bu mesaja göre, rüyasında toplu iğne topladığını gören bir kimse kısmetini topluyor demektir. Rüya sahibinin bağlı bulunduğu kısmeti ile birlikte profesyonel olarak kariyer basamaklarını tırmanacağını, başarı yakalayacağını vb. durumları ifade etmektedir.

Rüyada toplu iğne toplamak ne demek aynı zamanda toplu bir para alacağını da müjdelemektedir. Birine verilen borç karşılığında eline toplu bir para geçmesi ya da uzu zamandır alınamayan bir paranın, maaşın, borcun aniden toplu şekilde kişinin eline geçmesi ile yorumlanmaktadır.

Rüyada Birden Fazla Toplu İğne Görmek 

Rüyada birden fazla toplu iğne görmek, kişinin kısmetinin bol olduğunu göstermektedir. rüya sahibine birden fazla görücü geleceğini, birden fazla çocuğu olacağını, birden fazla ev veya araba gibi malının olması ile yorumlanmaktadır. Dünya malını ve bu dünya malındaki kısmetin fazlalığını ifade etmektedir.

Rüyada Toplu İğne Batması Görmek

Rüyada toplu iğne batması, kişinin hem mutlu hem de mutsuz bir haberi aynı anda alacağı ile yorumlanmaktadır. Rüyada toplu iğne batan kişiye mutlu bir haber, uzun süredir beklediği bir haberin verileceğini işaret etmektedir. Ancak kişiye rüyada toplu iğne batması ve bununla birlikte canının yandığını görmesi, bu acıyı hissetmesi gibi durumlar; üzücü bir haber, sağlık kaybı, maddi kayıp olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Toplu İğne Aramak Görmek  

Rüyada toplu iğne aramak kişinin kendi kısmetini aradığını ifade eder. Kişinin yapmış olduğu bir iyilik sayesinde kısmetini de bu iyiliğin ölçütlerince bulacağını göstermektedir.

Rüyada Evin İçine Toplu İğne Dökülmesi 

Rüyada evin içine toplu iğne dökülmesi, hanesinde mevcut olan sırların açığa çıkması olarak yorumlanabilir. Bir karı koca arasında gizlenen bir şeyin ortaya çıkması, çocukların yaptığı yanlışlardan ebeveynlerinin haberinin olması ya da aile büyüklerinin bir aile sırrından haberinin olması demektir.

Rüyada Toplu İğne Yutmak Görmek

Rüyada toplu iğne yutmak dert ile simgelenmektedir. Rüya sahibinin kimselere söyleyemediği bir sırrının olması, bu sırrın içinde dert olarak kalmasını ifade eder. Rüya sahibinin bu sırrı paylaşmadığı takdirde, hastalık olarak vücuduna zarar vereceğinin habercisidir.

Rüyada Toplu İğne Görmek Diyanet 

Rüyada toplu iğne görmek diyanet yorumuna göre olumlu bir haberdir. Toplu iğnenin başındaki top ne kadar büyükse, kişinin aile yaşantısındaki huzur ve maddi manevi bereketi, kazancı da o kadar büyük olacak demektir. 

Rüyada toplu iğne diyanet yorumuna göre aile ile simgelenmektedir. Toplu iğnenin başına rüyada ne geliyor ise, kişinin de ailesi o denli olaylar ile sınanacak demektir.

Toplu İğne 

“Rüyada Toplu İğne Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda krem rengi dantelli bir elbise alıyorum ve paketinden çıkartmak için üzerinden yepyeni, küçük toplu iğne çıkartıyorum. Nasıl yorumlarsınız?

  2. Bir sürü toplu iğne üzerimden evin içine dökülüyor yanımda da oğlum var “Dikkat et ayağına batmasın” diyorum.

  3. Kafamdan aşağı binlerce toplu ine döküldü sadece korku dolu gözlerimi kapatırken gözleri mi saçımın içine giren toplu ineleri çıkartırken gördüm kendimi nasıl yorumlarsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir