Rüyada Yırtıcı Hayvan Görmek

Bakınız; Vahşi Hayvan 

Rüyada yırtıcı hayvan görmek: Kişinin rüyasında aslan, kaplan gibi yabani hayvanlar görmesi, etrafındaki insanların kendisine düşman olduğuna ve bireyin bu insanlardan korunması gerektiğine işaret eder. 

Rüyada Yırtıcı Kuşlar Görmek

Rüyada yırtıcı kuşlar görmek; kişinin ticaret hayatında sevileceğine ve bu dönemde yapacağı hamleler sayesinde çok önemli kazançlar elde edeceğine işaret eder. Böylece bireyin hem ekonomik hem de psikolojik olarak tam bir bütünlük içinde bir yaşam süreceğine yorulur. Bunun yanı sıra kişinin gaddar bir idareci, hakim ve memur olduğu şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Yırtıcı Kedi Görmek

Rüyada yırtıcı kedi görmek; bu tür rüyalar, rüya sahibinin kişiliği hakkında bilgi verir. Kişinin duygusal biri olduğuna ve hem iş hem de özel hayatında olumsuz durumlar yaşayacağına delalettir. 

Rüyada Yırtıcı Köpek Görmek

Rüyada yırtıcı köpek görmek, bilinir ki halk arasında köpek insanlara sadıktır. Ancak bu durum rüyalara tam tersine dönüşmektedir. Rüyayı gören kişinin yakın çevresinden hasımlarının olduğu şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yırtıcı Hayvanlardan Kaçmak

Rüyada yırtıcı hayvanlardan kaçmak; rüya sahibinin beklemediği kadar kazanç sağlamasına, kariyerinde önemli yerlere geleceklerine işaret eder. Ayrıca kişinin samimi dostluklar kuracağına delalet olabileceği gibi, hayatında kargaşalara girebileceğini ve pişmanlıklar duyacağı olarak da yorumlanır. 

Rüyada Vahşi At Görmek

Rüyada vahşi at görmek; kişi böyle bir rüya gördüyse, içinde bulunduğu üzüntülü, stresli durumdan kurtulur ve rahata erer. Ancak kurduğu gönül ilişkisinde sona gelindiğine ve ayrılığa delalettir. Ayrıca halk arasında murat, kısmet olarak da tabir edilir. 

Rüyada Yırtıcı Hayvan Öldürmek

Rüyada yırtıcı hayvan öldürmek, bu tür rüyalar hayırlı durumlara vesiledir. Kişinin hayatında başarılı olması için aşması gereken engellerin üstesinden birer birer geleceğine delalettir. Bunun yanı sıra kişinin başarılarını engelleyecek olan insanları hayatından uzaklaştırabileceği şeklinde de tabir edilir. 

Rüyada Vahşi Domuz Görmek

Rüyada vahşi domuz görmek, rüyadaki domuz dinen olduğu gibi haram ve yasak olan şeyleri işaret eder. Vahşi domuz, çok parası olan ancak durmadan dünya işleriyle uğraşıp, insana değer vermeyen insanlara benzetildiği gibi, düşmana ve hayırsız insana da benzetilir. Rüyada domuz ile kavga etmek, düşmanla dalaş etmek olarak yorumlanır. 

Rüyada Vahşi İnsan Görmek

Rüyada vahşi insan görmek; kişinin böyle bir rüya görmesi, çok düşman sahibi olduğuna ve bunların rüya sahibine iftiraya varan tutum ve davranışlarda bulunabileceğine işaret eder. Ayrıca çok sayıda düşman tarafından saldırıya uğrayacağına delalettir. 

Rüyada Vahşi Hayvan Saldırısı Görmek

Rüyada vahşi hayvan saldırması görmek, kişinin hayatında çok önemli bir nankörlüğe uğrayıp üzüleceği şeklinde yorumlanır. Bunun dışında çocuk sahibi olmaya, derin düşüncelere dalmak yerine bunlardan kurtulup sıkıntısız bir yaşam sürmek için çaba gösterilmesi sonucunda, huzura ve rahata ulaşabileceğine delalettir. 

Bkz: Köpek Saldırısı

Rüyada Vahşi Hayvan Tarafından Kovalanmak

Rüyada vahşi hayvan tarafından kovalanmak; kişinin çevresindeki hayırlı insanlar tarafından mutlu olacağına, hayır getirmeyeceği bir işten sürpriz bir şekilde yarar sağlanacağına işarettir. Bunun yanı sıra rüya sahibinin dost çevresinin genişleyip, çok üzüleceğine delalettir. Ayrıca büyük miktarlarda para kazanacağına, hayatının her alanında keyifli ve mutlu bir yaşam süreceği manalarını taşır. 

Bkz: Canavar, Arılar

Rüyada Vahşi Hayvan Öldürmek

Rüyada vahşi hayvan öldürmek görmek, pek hayırlı görülmez. Saldıran vahşi hayvan düşman ve rakipleri işaret eder. Bu tür rüyaları kişiler hayatlarında zor zamanlar geçirdikleri dönemlerde görürler. Ancak bu her zaman böyle yorumlanmaz. Mesela bize saldıran hayvan, hayatımızın sorunu olarak (işsizlik gibi) karşımıza çıkar ve rüyamızda bu hayvanı alt edeceğimiz takdirde, bu sorundan da kurtulacağımız şeklinde bir inanış vardır. 

Rüyada Vahşi Kurt Görmek

Rüyada vahşi kurt görmek, genel olarak hayra ve iyiliğe yorulmaktadır. Kişinin çevresinde itibarlı, dürüst, çalışkan bir insan olarak bilindiğine ve iş dünyasında saygın bir insan olmasını sağladığı şeklinde tabir edilir. Bunun yanında kişinin gördüğü bu rüya çevresindeki bir insanı hiç suçu yokken suçlayacağına ve iftira atacağına işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Av Hayvanı, Leopar, Atmaca 

Yırtıcı Hayvan


Bu rüyayla ilgili tabirler “aslan” yorumunda da geçer.

“Rüyada Yırtıcı Hayvan Görmek” için bir yorum

  1. Bir damada 1 torba şeker arıyorum ve orada bir yılan var yılandan kaçarken komodor ejderine benzer bir hayvan beni bacağımdan yakalıyor ama ısırmıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir