Rüyada Yarmak Görmek

Rüyada yarmak görmek nesne ve durumlara göre farklı tabirlerle ifade edilir. Rüyada bir şey yarmak, ayrılığa işarettir. Yahut bakire bir kızın evleneceğine işarettir. Rüyada bir şeyi yarmak, hileye işarettir.

Bir kimse rüyada büyük bir taş yararsa, o kimse vali veya büyüklerinden birisini teftiş eder. Bazen de bir şeyi yarmak, sünnet-i seniyye gibi eserde varit olan şeyleri araştırıp karıştırmaya işarettir.

Rüyada Yerin Yarılması 

Rüyada yerin yarıldığını görmek, meydana gelecek olan kazalara belalara şerlere işaret eder. Bu rüyayı bir devlet başkanı görmüş ise kısa süre içerisinde halkının başına büyük felaketler geleceğine işaret edilir. Ayrıca kişinin şansının bozulacağına kısmetinin kapanacağına ve birçok hastalığa yakalanacağına yorulur. Bununla beraber toplumun ahlaksızlık ve sapkınlık içerisinde olacağına ve toplumun maddi-manevi imkansızlıklarla, kıtlıklarla boğuşacağına da işarettir. Kişilerin böyle bir durum karşısında acilen kendilerini düzeltmelerini ve topluma yararlı işler yapmaları tavsiye edilir.

Rüyada Tırnak Yarılması Görmek

Rüyada tırnak yarılması gören kişinin büyük sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına fakat bu sorunların üstesinden kısa sürede geleceğine inanılır. 

Sağlıklı ve dinç biri bu rüyayı görürse kişinin işlerinin dağılacağına çevresindeki kıskanç insanlara karşı komik duruma düşeceğine yorulur. İstekleri doğrultusunda büyük savaşlar vereceği ve en sonunda isteklerine ulaşacağı, ailesiyle ve evlendiği kişi ile beraber saadet içerisinde olacağı şeklinde ifade edilir. Rüyada tırnak yarılması görmek aynı zamanda büyük maddi imkanların eline geçeceğine ve bu süreçte atacağı adımların hayatına yön vereceğine delalet eder. Eğer arzuları gerçekleşmez ise psikolojik sorunlar geçireceğine fakat bunları da en kısa sürede atlatacağına rivayet eder.

Rüyada Odun Yarmak 

Rüyada odun yaran kişinin, asosyal bir kişiliğe sahip olduğu bu huyu nedeni ile birçok konudan uzak kaldığı inancı hakimdir. 

Rüyada odun yarmak kişinin büyük sorumluluklar altına gireceğine ve bunların altında bir nebze sıkıntı çekeceğine lakin en sonunda feraha ereceğine delalet eder. Bunun yanında kişinin sadece fiziksel değil psikolojik olarak da zor zamanlar geçireceğine etrafında onu kıskanan birçok insanın türeyeceğine de delalet eder.

Rüyada Gök Yarılması

Rüyada gök yarıldığını görmek, kişinin uzun zamandır içinde bulunduğu zor durumdan ferah bir şekilde çıkacağına delalet eder. Ayrıca kişinin meslek hayatının son bulacağının fakat yeni bir işe gireceğinin buradan da çok çabuk yükseleceğinin işaretidir. 

Gök yarıldığını görmek, rüyayı gören kişinin aile içi bağlarının çok iyi olacağına hatta ailesiyle beraber ortaklıklar yapacağına bu ortaklıklar neticesinde büyük paralar kazanacağına rivayet edilir. Ayrıca kişinin yardıma muhtaç insanlara yardımda bulunacağına da delalet eder.

Rüyada Yolun Yarılması 

Rüyada yolun yarıldığını gören kişinin evine bolluk bereket girer, maddi bakımdan güçlü olur, gönlündeki kişi ile kısa sürede kavuşur.

Nablusi ise bu konuyu şöyle izah eder: “Bu rüya kişinin elindeki fırsatları görmediğinin belirtisidir. Eğer önüne çıkan fırsatları kullanırsa rüya sahibinin hayatında büyük ölçekli değişiklikler olacağı manasına gelir. Bunun yanında rüya sahibinin çevresinde hasta bir yanını var ise onu kaybedeceğine de yorulur.

Rüyada Denizin Yarılması

Rüyada denizin yarıldığını gören kişinin istediği başarılar, makamlar, hayaller doğrultusunda çokça gözyaşı dökeceği rivayet edilir. Bu rüya hayatındaki insanların tek tek çıkacağına fakat kötü olayların ardından daha iyi dostlar kazanarak hayatını daha güzel bir şekilde idare edeceğine işaret eder. Rüya sahibi yeni kazandığı arkadaşlarıyla beraber büyük projeler oluşturur ve aynı zamanda hayatına çok yetenekli birisinin gireceğine işaret edilir.

Rüyada denizin yarılması aile içi tartışmaların son bulacağına kısa süre içerisinde birçok sevinçli haber duymaya da delalet eder. Ayrıca kişinin yaptığı yanlışlar neticesinde uyarıldığına da yorumlanır.

Rüyada Toprağın Yarılması

Rüyada toprağın yarılması, rüya sahibinin kötü zamanlar geçireceğine içinde bulunduğu durumun daha da çıkılamaz bir hal alacağına maddi anlamda büyük sorunlar çekeceğine isteklerine bir türlü ulaşamayacağına delalet eder. Bunun yanında kişinin evlilik hayatının çıkmaza gireceğine, iş yerinin büyük borçlar altında kalacağına ve bunun neticesinde kapanacağına işaret eder. Bekar bir kimse bu rüyayı görürse hayatında çok sevdiği birisini kaybedeceğine rivayet edilir. Aynı zamanda birçok hastalık ile karşılaşacağına psikolojik bunalım içerisine gireceğine yorulur.

Rüyada Memenin Yarılması

Rüyada memenin yarılması, kişinin sevindirici birçok haber alacağına işlerinin yolunda gideceğine iş yeri açacağına ve bolluk, ferahlık içerisinde hayatını sürdüreceğine delalet eder. Bunun yanında bazı görüşlere göre ise memenin yarılması, kişinin kötü bir durum geçireceğine yorulur. 

Rüya yorumcusu Kesir’e göre ise: “Kişinin psikolojik yönden sıkıntıya uğramasına neden olacak yakınlarının bir bir ortadan kalkacağına ve kişinin bundan dolayı rahat bir nefes alacağına ancak bu durum gerçekleşene değin bazı tanıdıklarından birçok zarar göreceğine işaret eder. şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Kafanın Yarılması ve Kanaması 

Rüyada kafanın yarılması ve kanaması; kişinin hayırlı kazançlar elde edeceğine, malına asla haram bulaşmayacağına, yüzünün daima güleceğine ve kişi bekar ise hayatına hayırlı bir kısmetin gireceğine delalet eder. 

Bazı yorumculara göre kafa yarılması ve kan akıtması; “Kişinin sıkıntılar içerisine düşeceğine, geçmişte yaptığı hatalarla yüzleşeceğine ve bunun sonuncunda da düşmanlarına kendisini güldüreceğine, isteklerine bir türlü ulaşamayacağına ve sürekli gözyaşı dökeceğine işaret eder. şeklinde ifade edilir. Ayrıca kişinin alacağı kötü bir haberden dolayı büyük bunalım içerisine gireceğine delalet ettiği de manaları arasındadır.

Rüyada Dudağın Yarılması

Rüyada dudağın yarılması, kişinin dedikodu ve gıybete çok meraklı olduğuna ve başarılı kişileri birçok konuda kıskandığına yorulur. Kişinin hayatına girecek olan iki kadınla birliktelik yaşayacağına ve bu durumda iki kişiden birisini seçmek zorunda olacağına işaret eder. Birçok konuda korkularını yenemeyeceğine ve bu korkular yüzünden birçok sorun ile baş başa kalacağına da delalet eder.

Rüyada Baltayla Odun Yarmak

Rüyada baltayla odun yarmak kişinin doğacak olan çocuğunun erkek olacağına işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin hem maddi hem de manevi olarak güç ve kuvvet içerisinde olacağına dinine bağlı bir yaşam süreceğine harama asla bulaşmayacağına yorulur. Çevresindeki insanlara karşı büyük başarılar elde edeceğine ve birçok hastalıkla mücadele edeceğine hepsinin de üstesinden kısa sürede geleceğine inanılır.

Yarmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir