Rüyada Teyze Görmek

Rüyada teyze görmek hiç beklenmedik zamanda, beklenmedik yerden gelecek olan miras ya da paraya işarettir. Rüyasında teyzesini gören kişinin hayatı huzurlu, bereketli, hayırlı ömre sahip olur diye yorumlanır. Uzun ömre, murada ermeye, huzur dolu bir yaşama delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Akrabalar

Rüyada Teyzeni Görmek

Rüyada teyzeni görmek (annenin kız kardeşi), kaybolan para ya da malın bulunacağına işarettir. Hayırlı olaylara yorumlanır. Rüyayı gören kişinin herhangi bir sorunu olduğunda, annesine anlatamadığı için teyzesine anlatacağına, ve bu sorunun teyzesinin yardımıyla çözüleceğine de delalet eder.

Rüyada Teyze Kızı Görmek

Rüyada teyze kızı görmek, yaşadığınız olayları birilerine anlatma istediği duyulması şeklinde yorumlanır. Olay sonucunda yaşadığınız üzüntüyü birileriyle paylaşma ihtiyacına delalet edilir.

Rüyada Teyze ile Konuşmak

Rüyada teyze ile konuşmak görmek, rüyayı gören kişinin okul, iş veya sevgilisi ile ilgili yaşadıklarını teyzesiyle paylaşmasına delalet eder. Rüya sahibinin sorunları teyzesi tarafından ailesine anlatılacak ve ortak bir yol bulunacaktır.

Rüyada Teyzenin Oğlunu Görmek

Rüyada teyze oğlunu görmek, rüya sahibinin işte yaşadığı maddi sıkıntılardan bir an önce kurtulmasına yorulur. Aynı zamanda uzun zaman sonra büyük işlerin altına gireceğine, aile hayatıyla ilgili önemli kararlar vereceğine, karşısına hayırlı bir kısmetin çıkacağına ve ferahlığa delalet eder.

Rüyada Teyzeyi Hamile Görmek

Rüyada teyzeyi hamile görmek, rüyayı gören kişinin karşısına çok büyük fırsatların ve imkanların çıkacağına işarettir. Maddi açıdan önemli adımlar atılacağı, yüksek makamlara terfi edileceği, özlemi çekilen yıllara kısa zaman içinde ulaşılacağı şeklinde yorumlanır.

Sevdiği kişi ile güzel bir birliktelik yaşayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, canını sıkan durumların artık son bulacağına delalet eder.

Rüyada Teyze Olduğunu Görmek

Rüyada teyze olduğunu görmek, aile hayatında ve iş hayatında kötü olayların olacağına delalet eder. Maddi anlamda zor günler yaşayacağınıza, umutlarınızı kaybedeceğinize, sevdiğiniz kişiler tarafından ihanete uğrayacağınıza işarettir.

Rüyada Teyze Torunu Görmek

Rüyada teyze torunu görmek, rüya sahibinin karşısına çıkan fırsatı değerlendirerek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder. Dualarının kabul olacağına işarettir. Rüyada teyze torunu görmek daha iyi kazançlar elde edilmesine, hayırlı haberler duyulacağına, güzel iş ortaklıkları yapmaya, mala ve mülke işarettir.

Rüyada Teyzeyi Üzgün Görmek

Rüyayı gören kişinin yaşadığı sağlık problemlerinin kısa zaman içerisinde sona ereceğine işarettir. Rüyada teyzeyi üzgün görmek bir dönem yaşanılan zorlukların ortadan kalkacağına ve daha ferah bir döneme işarettir.

İş hayatında da olumlu gelişmeler olacağı ve güzel terfiler alınacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Teyzenin Elini Öpmek

Rüyada teyzenin elini öpmek; sevilen kişilerle çok mutlu zamanlar yaşanmasına, yeni kişilerle arkadaşlık kurulmasına, bazı sebeplerden dolayı yaşadığı kötü ve zorlu günlerin son bulmasına delalet eder.

Rüyada Teyzeyi Hasta Görmek

Rüya sahibinin bir anda kötü olaylarlar ile karşılaşması şeklinde tabir edilir. Rüyada teyzeyi hasta görmek çok büyük sıkıntılar ve üzüntülere işarettir. Umutsuz ruh haline son vermesi gerektiği ve sonrasında huzura kavuşacağı delalet edilir.

Rüyada Teyze Kocasını Görmek

Rüyada teyze kocası görmek hayırlara işarettir. İçinde bulunulan sıkıntılı ve zorlu süreçlerin günden güne düzeleceği, bununla birlikte hayırlı işlerin olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Teyze Evi Görmek

Kötü düşünceli ve kıskanç kişilerden uzak durulması gerektiği rivayet edilir. Rüyada teyze evi görmek ve teyze evinde olmak, birlikte olduğunuz kişiyle çevrenizdeki kıskanç kişiler yüzünden ayrılacağınıza daha sonra tekrar barışacağınıza ve sonrasında evlilik gibi ciddi kararlar alacağınıza işarettir.

Rüyada Üvey Teyze Görmek

Rüyada üvey teyze görmek uzun zaman sonra ferah bir yaşam şeklinde yorumlanır. Ödenmeyen borçların ödenmesine, sağlık sorunlarının son bulacağına, başarıya işarettir.

Rüyada Teyzeyi Ölmüş Görmek

Rüyada teyzeyi ölmüş görmek, aile arasındaki bağların çok kuvvetli olduğuna, rahat ve sorunsuz günlere işarettir. Rüya sahibinin bu rüyadan sonra emin ve istekli adımlarla karar vereceği söylenir. Bu kararlar neticesinde çok güzel olaylara imza atmasına, büyük kazançlar elde etmesine delalet eder. (Bkz: Ölü, Ölmüş, Ölüm Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri)

Teyze

“Rüyada Teyze Görmek” üzerine 12 yorum

  1. Rüyada teyzemin evinde ve onunla konuşuyorum. Teyzem ise çorapları katlıyor ondan sonra teyzemin evinde teyze oğluyla konuşuyorum ve teyze oğlu patates kızartıyor.

  2. Teyzemi rüyamda gördüm. Hasta, konuşamaz, akılını mantığını kullanamayacak durumda iken (kendisi Alzheimer hastası) iyileşmiş olarak karşımdaydı. Kendisine sarılarak ağladım. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

  3. Rüyamda teyzemi rahmetli kocasıyla tek katlı bir evin balkonda otuyor gördüm fakat ben, annem, babam biz teyzemlerin kendi evlerinde oturuyormuşuz. Pencereden teyzemlerle karşılıklı bakışıyoruz. Onların gözü hep evlerindeydi, onların gerçek evi bizimmiş.

  4. Rüyada eşimin teyzesinin bahçesi varmış. Çilek koparıyorum önce çilekler elimde küçük, yıkıyorum. Yiyecekken elimde kocaman 3 adet kıpkırmızı güzel çilek, çok lezzetli harika görünüyor. Sonra diğer elime de nektarı soyup veriyor. “Aslında bizim bahçede fazla çilek yok. Ben seneye ekerim daha çok yersiniz” diyor.

  5. Selamünaleyküm. Ben bu çarşamba gününe girmesinde gecesinde velhasıl kelam ben teyzemi rüyamda 3 ila 4 sefer gördüm ama ancak 1 keresinden de eniştemi teyzemle konuştuğunu gördüm. O da sesini duydum ya ama bu teyzem de benim annemin sütkardeşi ve de başka zamanlarda da görüyordum. Onu birkaç sefer daha da görmüştüm yani bu teyzemle rüyamda onu gördüğümde konuşma oluyordu tabi ki ama o da uzun değil yani birkaç kelime yani bazen de tabi ki yine gördüğümde ama konuşma olmuyordu. Tek sadece birbirimiz bakıyorduk. Evet, bunun yorumunu yapar mısınız, bu neye alamet oluyor net olarak?

  6. Rüyamda ölen kız kardeşimin evine heyecanla gidiyorum, salona giriyorum kalabalık, insanlar var. Kına gecesi yapılıyor, benim kına gecem diye düşünüyorum değil. Damatla geline bakıyorum tanımadığım kişiler. Teyzem elimden tutuyor bana, “Gökhan’la senin kına geceni de böyle yapacağız” diyor. Bana yorumlayabilir misiniz ve mail olarak gönderebilir misiniz?

  7. Yaşayan teyzem ölmüş ve gömülmüştü, eniştem de aynı şekilde. Ama ikisi de yaşıyor, ne anlama gelir?

  8. Rüyada kendi evimde ailemle beraber iken teyzem ve bir tanıdığımız bir paşamız ve eşleri var. Oturup sohbet edip konuşup yemek yiyoruz. Rüyada sadece teyzemin ve Paşamın yüzünü net olarak görebiliyorum.

  9. Yeğenim rüyasında beni yani teyzesini ölmüş görmüş. Cenazesinde teyzesinin eşinin hiç ağlamadığını ve iki çocuğunun şimdi bunlar ne yapacak diyerek kendinin üzüldüğünü ve diğerlerinin ağlamadığını görüyor. Yorum yapmanızı rica ederim.

  10. Beyaz büyük bir yatak üzerinde ördüğüm örgüleri rahmetli teyzeme gösteriyorum çok beğeniyor ve elimi öpüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir