Rüyada Koca Görmek

Rüyada bir kadının kendi kocasını görmesi, son derece sevindirici bir haber alacağına; genç bir kızın evlenmiş olduğunu ve bir kocası bulunduğunu görmesi, kısa zamanda evleneceğine işarettir.

Ayrıca bkz: Karı-Koca

Rüyada kocasını ölmüş görmek, ummadığı çok kıymetli bir hediye alacağına; kendisini iki kocalı görmek, aile içinde bazı anlaşmazlıkların bulunduğuna delalet eder.

Rüyada koca görmek; müjdeli bir haber alacağınıza, hem iş hem de eğitim hayatınızda büyük başarılar elde edeceğinize işaret eder. Sabrınızın sonunda meyvesini vereceğine, her konuda Allah’a şükrettiğiniz için mükâfatını her anlamda alacağınıza delalet eder. 

Rüyada koca görmek ne demek: Evlilik hayatında aradığınız mutluluğu yakalayacağınıza ve bundan böyle tartışmalardan uzak duracağınıza alamet eder. Böyle bir rüya görmek genellikle olumlu anlamlar taşımaktadır. 

Rüyada Kendi Kocasını Görmek 

Rüyada kendi kocasını görmek, hayırlı bir almak şeklinde tabir edilmiştir. Evliyseniz, yakın zamanda nur topu gibi çocuklara sahip olacağınıza; bekârsanız yeni birisiyle tanışıp kısa sürede kaynaşacağınıza işaret eder. Rüyada kendi kocasını görmek, uzaktan gelen bir haberle çok sevineceğinize rivayet eder. 

Rüyada Kocayı Kıskanmak Görmek 

Rüyada kocayı kıskanmak görmek, çevrenizde dolaşan ama sizin haberinizin olmadığı kötü insanların varlığını ifade eder. Yüzünüze gülen ancak arkanızdan kötü işler çeviren kişilerle uğraşacağınıza, bu insanların kendi tuzaklarını kendilerinin düşmesini sağlayacağınıza delalet eder. Rüyada kocayı kıskanmak görmek, huzursuz ve tatsız olayların yaşanacağına işaret eder. 

Rüyada Koca ile Kavga Etmek 

Rüyada koca ile kavga etmek, rüyanın tam tersi şeklinde tabir edilmiştir. İş hayatında çok başarılı olacağınıza, terfi alıp daha yüksek mevkilerde çalışmaya başlayacağınıza, hayatınızın sorunsuz ve mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet eder. 

Rüyada Eski Koca ile Kavga Etmek 

Rüyada eski koca ile kavga etmek; geleceğinizi garanti altına alacağınızı, fazla çalışıp yorulmadan maddi kazanç sağlayacağınızı, ailenizin geçineceğinden kat kat fazla para kazanıp, onları ömürlerinin sonuna kadar mutlu yaşatacağınızı ifade eder. 

Rüyada Koca ile Konuşmak

Rüyada koca ile konuşmak görmek; eşinizle dargınlık ya da küskünlük varsa barışma ortamı sağlanacağına, kavga etmeden huzurlu bir evlilik hayatı süreceğinize ve ailenizin mutlu olmanız için her anlamda size destek olacağına işaret eder. 

Rüyada Kocanın Öldüğünü Görmek 

Rüyada kocanın öldüğünü görmek, hayırlı bir rüya şeklinde tabir olunur. Kocanızın gözünde değerinizin daha da çok artacağına, size yeniden âşık olacağına, kocanızdan sizi mutlu edecek ve sizi çok heyecanlandıracak bir hediye alacağınıza delalet eder. 

Rüyada Eşinden Boşandığını Görmek 

Rüyada eşinden boşandığını görmek, genellikle rüyanın tam zıddı olarak tabir edilir. Eşinizle aranızdaki sevgi ve saygının artacağını, aile içindeki huzursuzlukların ortadan kalkacağını ve bundan sonraki hayatınızda birbirinize daha çok muhabbete duyacağınızı ifade eder.

Rüyada eşinden boşanıp aynı evde oturduğunu görmek, Allah katında büyük günah diye tabir edilen bir günah işleyeceğinizi ve bu yüzden evliliğinizin de tehlikeye gireceğini işaret eder. 

Rüyada Kocasının Aldattığını Görmek 

Rüyada kocasının aldattığını görmek, kocanızın size oldukça bağlı ve sadık olduğunu gösterir. Eşinizin size çok saygı duyacağını, sizden başka kimseyi düşünemeyeceğini ve evliliğiniz boyunca ihaneti aklından bile geçirmeyeceğini işaret eder. 

Rüyada Kocasını Aldattığını Görmek 

Rüyada kocasını aldattığını görmek; sizi ve ailenizi kötü durumlara düşürecek çok büyük bir hata yapacağınıza ve evliliğiniz bu hata yüzünden oldukça etkileneceğine alamet eder.

Rüyada kocasını aldattığını görmenin İslami tabiri, yaptığınızdan işlerde Allah yolundan sapacağınıza ve günahlarınızın affedilmesi için tövbe edeceğinize delalet eder. 

Rüyada Kocasını Yatarken Görmek 

Rüyada kocasını yatarken görmek; kendinizi hiç yalnız hissetmeyeceğinizi, ailenizden her açıdan destek göreceğinizi ifade eder. Ailenizin her zaman hayır duasını alacağınıza ve eşinizin her konuda sizi motive edeceğine alamet eder. 

Rüyada Eşini Mutlu Görmek 

Rüyada eşini mutlu görmek; uzun zamandır almayı istediğiniz bir eşyayı sonunda alacağınıza, hayallerinizi gerçekleştireceğinize, emeklerinizin karşılığını misliyle alacağınıza işaret eder. 

Koca

“Rüyada Koca Görmek” üzerine 38 yorum

  1. Rüyamda kocamın bana hamile kıyafetleri ve bebek eşyalarının aynısından 4 çift almış fakat onları başkalarına dağıtmış ve başka bir kadınla evlenecek gördüm, kadını da gördüm.

  2. İkidir benzer rüya görüyorum. Eşim beni bırakıyor ve başka biriyle evleniyor. Ben iki çocuğumla kalıyorum ve bana sende evlenirsen “ Bak şu hatalarını devam ettirme” diyor. O kadar yıkılıyorum ki, çok etkilendim. Tabir eder misiniz? Hayır, olur inşallah.

    1. Canım bende aynı rüyayı gördüm. İnan psikolojim bozuldu ama kötü anlamı yokmuş, rüyanın. Yani etkilendiğimizle kaldık 🙂 ama çok etkiledi beni, atlatamadım.

  3. Eşim rüyasında beni çok mutlu görmüş ve eve gelirken 3 kangal sucuk alıp eve geldiğimi görmüş. Bu nedir, acaba? Şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım.

  4. Kocamı beni aldatırken gördüm. Sizce bu ne demektir, açıklar mısınız? Hayırlıdır inşallah.

    1. Eşimi başka bir kadınla yemek yerken gördüm. Aralarında samimiyet yoktu fakat masa olabildiğince yiyecekle doluydu. Ben delirdim, bağırıp çağırdım. Kocam hiç cevap vermiyordu. Saat gece 02.00 idi kan ter içinde uyandım.

  5. Rüyamda kocam beni Türk olmayan bir kadınla aldatmıştı. Ben de kadını boğazlayarak çok kötü dövdüm. Kocamı da boğazlayarak nasıl yaptığını anlatması için zorluyordum. Şimdi bu rüya ne anlama geliyor, acaba? Araştırdım ama toparlayamadım.

  6. Yeşil bahçeli büyük bir evdeyim, kendi evimmiş. Oğlum eski eşimi görüp odasına kaçmaya başlamış ve ben de onun arkasından koştum. Eski eşimden korktuk derken erkek arkadaşım koşa koşa eve geldi ve eski eşim de ondan korktuğu için bir şey yapamadı.

  7. Benim eski eşimi ve karısını gördüm. Hamile değil ama rüyamda 6 aylık kız bebek beklediğini söyledi. Tartıştık ve ben bunu hırpaladım. Ailesi ve benim ailem de oradaydı. Sonra eski eşimle de tartıştım ve ağladım.

  8. Eşim başka bir kadınla evleniyormuş. Ben de çok üzülüyorum. Ve diyorum “Tek başıma yatamam.” “Evleneceğim” diyor.

  9. Eşimi gördüm, rüyamda. 9 yıl oldu öleli. “Gel” dedim. “Gelmeyeceğim” dedi. Sonra bir adam tanıdık ve çingene ilişkiye girdik. Onun her şeyini gördüm, spermini de.

  10. Rüyamda kocamın kanser olduğunu, öleceğini ve benim de ona son anına kadar hep yanında olacağımı söylediğimi, cenazesini ellerimle yıkayacağımı söylediğimi, kocamın çok duygusal, benim de aşırı üzgün olduğumu gördüm. Çok etkilendim, yıkıldım. Lütfen yorumlar mısınız?

  11. Rüyamda kendimi evlilik hazırlığı içerisinde gördüm. Fakat evliyim şuan. Yine eşimle evlenecekmişim. Gelinliğimi beyaz şalımı ve beyaz ayakkabılarımı gördüm. Eşim de kuaförde benim hazırlanmamı bekliyordu ama henüz giymemiştim gelinliğimi sadece gördüm.

  12. Rüya yorumlarınızın üstünü reklamlar kapatıyor. Hiçbir rüya yorumunu okuyamıyorum. Bu reklamları görmek istemiyorum. Rüyalarımın açıklanışını okumak istiyorum netten fazla anlamam. Reklam yöneticilerine benim adıma söylemenizi rica ediyorum reklam koymasınlar rüya açıklamalarının üzerini kapatacak şekilde. Teşekkürler.

    1. Merhabalar,

      İşletim sistemimizden rüya tabiri okurken herhangi bir reklam bozukluğu göremiyoruz.

      Size yardımcı olabilmemiz için hangi tarayıcıyı kullandığınızı söyleyebilir misiniz bize? Örneğin; Chrome, Firefox, İnternet explore, safari gibi. Eğer bunlarla ilgili bir problem olmadığına eminseniz işletim sisteminizde bir sorun olabilir. En yüksek ihtimal ise bilgisayarınıza virüs girmiş olmasıdır. Bu durumda güncel bir antivirüs programıyla genel bir tarama yapmayı deneyiniz.

      Not: Herhangi bir sorun karşısında iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

      İyi günler dileriz.

  13. Rüyamda kendime ait ilk olacak çok güzel büyük bir araba almışım. O arabayı da eşim sürpriz yaparak bana hediye etmiş. Fakat benim maaşım krediye onaylanmadığından müdürüm benim adıma kredi kullanıyor dolayısıyla ruhsatta onun adına araç çıkıyor ve bu şekilde bana aracı hediye ediyorlar. Ben de eşime ve müdürüme çok teşekkür ediyorum, çok mutlu oluyorum. Araca doğru ilerliyorum beyaz bir araç görüyorum daha sonra onu değil, daha büyük ve krem renkli bir aracım olduğunu hatırlıyorum. “Benim aracım daha güzel, daha görkemli” deyip araca biniyorum yine mutlu olarak.

  14. Eşim tıpkı bir düşman gibi, azılı bir katil gibi beni kovalıyor. Ailemin tamamını rehin alıyor. O kadar korkuyorum ki anlatamam ve evimize giriyorum, kapıyı kilitliyorum fakat o odaya açılan camdan içeri girmeye çalışırken ben kilitlediğim kapıyı açmaya çalışıyorum.

  15. Eski eşimle rüyamda ilk defa evleniyorum sonra düğün günü bırakıyorum. Beni gelecekte mutsuz ve üzeceğini söyleyip terk ediyorum.

  16. Eşim seyahate iş için gitmiş. Tanımadığı bir bayan yanına yaklaşmış onunla da birlikte olmuş. Bu rüyadan çok etkilendim. Tabirliye bilirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin.

  17. Rüyamda eşim beni aldatıyor ve o kadın için bizi terk ediyor. “Gitme! Nereye?” diyorum. “Gitmem lazım” diyor. Manası ne acaba?

  18. Merhaba, rüyamda eski kayınpederin kızımı alıp gezmeye götürdüğünü uzun zaman beklememe rağmen getirmediğini kayınvalidenin ve eski eşin de beklemem gerektiğini söylediğini fakat gülerek söylediklerini gördüm. Bana yardımcı olabilir misiniz anlamı konusunda?

  19. Selam. Kocamı pahalı bir jeepte gördüm. Ben de yanındayım ama sonra onun beni aldattığını öğreniyorum. Arabayı durdurup indim ve kocamı terk ettim. O arada da bazı yiyecekler aldım marketten.

  20. Merhaba, sizden ricam, annem rüyasında babamı yani ölmüş kocasını upuzun sakallı bir halde görmüş. Yorumunuzu bekliyorum, annem mutlu olsun. Saygılarımla.

  21. Rüyamda kocamı kız kardeşimle çok yakın yani birlikte gördüm ne anlama geliyor? Ve buna benzer rüyalar görüyorum birkaç gündür.

  22. Kocamın salon kapısından her zaman olduğu gibi kızgın baktığını gördüm. O sırada uyandım.

  23. Bir yere ben pislik yapıyorum ve pisliğimi görüyorum. Kocamda yanımda ve evlenmiş birisi var sen yaptın diyor ve çok hızlı vurmaya başlıyorum kadında var yanımızda.

  24. Rüyamda eşimin eski eşini gördüm telefonda görüntülü konuşuyorlardı bende sinirlendim telefonu fırlattım ve eşime defol git dedim bide bir arkadaşım senin tırnaklarını keseyim dedi bende olur dedim.

  25. Rüyamda eşim, aceleyle evden çıkıp alt kata iniyor. O ara komşumuzmuş (tanımadığım biri) genç güzel şortlu bir bayan, kucağında da 2 yaşlarında bir çocuk var. Tam kapıdan çıkarken eşim koşarak merdivenlerden onu görmek onunla karşılaşmak için çıkıyor. Tam o an beni görüyor, mahcup oluyor. Bu ne hal diyorum elinde de Cola var. Öylece uyandım. Yorumlaya bilir misiniz?

  26. Rüyamda ölmüş eşimle öpüştüğümü sonra bana nefesin kokuyor dediğini kendisini geri çektiğini gördüm ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir