Rüyada Aldatıldığını Görmek

Ayrıca bkz: Aldatmak, Ayrılık, Kandırmak

Rüyada aldatıldığını görmek, rüyayı gören kişi için pek de hayırlı sayılmaz.

Rüya sahibinin çevresinde kendisini çok sevmeyen biri tarafından dedikodusunun yapılacağının, bu dedikodunun da kısa zamanda çevredeki diğer insanlar tarafından duyulup rüyayı gören kişinin dışlanacağını ve ailesi ya da yakın çevresiyle ayrılıklar yaşayacağını delalet eder.

Eğer rüya sahibi bir işyeri sahibi ise ve rüyada aldatıldığını gördüyse, bu kişinin ortak olduğu bir işte yanlış bilgi ve belge kullanacağını bu nedenle yüklü bir miktarda devlete ceza ödeyeceğini ve iş ortamındaki itibarının zedelenip işlerinin artık yolunda gitmeyeceğinin habercisidir.

Eğer evli bir kadın rüyasında kocasının başka bir kadınla kendini aldattığını gördüyse, o kadının kocasına güvenmediğini, çevresindeki kadınlardan özelliklede iş ortamındaki kadınlardan kocasını sakındığını fakat bu durumdan da içten içe rahatsızlık duyup pişman olduğunu işaret eder.

Rüyada zenci bir kadın ya da erkek ile aldatıldığını görmek, rüya sahibinin dedikoduya uğrayacağını fakat bu dedikoduyla beraber çok hakkının da yeneceğini ve maddi kayba uğrayacağını ancak çok geçmeden gerçeklerin ortaya çıkacağını ve kendisine iftira atanların rüya sahibinden af dileyeceğini, rüya sahibinin de af edeceğini rivayet eder.

Rüyada çok yakın bir arkadaş ya da akraba ile aldatıldığını görmek, rüya sahibinin hiç sevmediği ve o güne kadar kendisine yarardan çok zararı dokunan ve yakın çevresinde bulunan bir kişi tarafından hiç beklemediği bir destek göreceğine ve o destek ile mal varlığını tam kaybetmek üzereyken tekrar elinde tutacağına işaret eder.

Rüyada Bir Erkeğin Aldatıldığını Görmesi

Rüyada bir erkeğin aldatıldığını görmesi, kişinin daha çok kazanmak daha çok isim yapmak adına büyük işlere kalkışacağına delalet eder. Rüya sahibinin aklında büyük projeler olduğunu, o projeleri hayata geçirmek için hem maddi hem de manevi destek aradığını fakat bulamadığını ancak bulabilirse daha da kötü işlerle karşılaşacağını ve maddi anlamda kazanç sağlasa da manevi anlamda hayır getirmeyeceğini ve daha büyük ve dönüşü olmayan bir sıkıntıya düşeceğini delalet eder.

Rüyada kendisini bir başka erkek ile aldatıldığını gören kişi eğer ağlıyorsa, o kişinin hayırsız birinden kurtulduğunu işaret eder.

Rüya sahibinin aslında hiç de hayırlı olmayan bir eş ya da sevgili ile birlikte olduğunu hem kıskançlık hem de maddi anlamda bu kişiyle sıkıntılar yaşayacağını bu nedenle de yollarını ayıracaklarını ve bu ayrılığın rüya sahibine iyi geleceğini ve kazancının daha da bereketleneceğini ve kişinin huzur bulacağını delalet eder.

Rüyada bir erkeğin başka bir kadınla aldatıldığını görmesi, rüyayı gören kişinin çevresinde sapkın, yoldan çıkmış, maneviyatı çok güçsüz bir kadın olduğunu ve bu kadının rüya sahibini etkilemeye çalışıp kendisine çekmeye çalıştığını rivayet eder.

Rüya sahibinin bu kadına kanacağını, elde ettiği kazancı onunla paylaşacağını ve çok uzun bir süre geçmeden o kadının kendisini bırakacağını ve ardından yaşadıklarını oraya saçıp rüya sahibinin maddi kayba uğratacağını ve kendi çevresi tarafından dışlanmasına neden olacağını işaret eder.

Rüyada Bir Genç Kızın Aldatıldığını Görmesi

Rüyada bir genç kızın aldatıldığını görmesi, rüyayı gören kişinin şuan hayatında olan sevgilisi ile evlilik ve kıskançlık üzerine sorunlar yaşayacağının habercisidir.

Rüya sahibinin partnerini çok kıskandığını ve onunla evlenmek istediğini fakat sevgilisinin buna hazır olmadığı için bu düşüncesinden vazgeçirmeye çalıştığını bu nedenle de rüya sahibinin çok fazla tartışmalara girdiğini gösterir.

Eğer rüyasında aldatıldığını gören genç kız evli ise, eşi ile çocuk yüzünden sorun yaşayacağının habercisidir. Rüya sahibinin eşinin çocuk sahibi olmak istediğini fakat rüya sahibinin hazır olmadığını bu nedenle de aralarında şiddetli tartışmalar olduğunun ve hatta dikkat edilmezse meselenin boşanmaya kadar gidebileceğinin habercisidir.

Rüyada aldatıldığını gören genç kız eğer kendisini en yakın arkadaşı ile aldatıldığını gördüyse, rüya sahibinin çevresinde kendisinden hoşlanmayan ve kuyusunu kazmak için çabalayan, haksız yere dedikodusunu yapıp, yapmadığı şeyleri yapıyormuş gibi anlatan bir dost görünümlü düşmanın varlığına tabir edilir. Bu kişi rüyasında gördüğü en yakın arkadaşı değildir fakat çevresinde bulunan diğer yakın arkadaşlarından biri olabilir.

Rüyada Birini Aldatmak

Rüyada birini aldatmak, rüyayı gören kişinin çevresindeki kişilere haksız olan bir takım davranışlar sergilediğini işaret eder. Rüya sahibi eğer işyeri sahibi ise ve işçi çalıştırıyor ise bu çalışanların haklarını yediğini, emeklerinin karşılıklarını vermediğini, işçilerini mağdur ve muhtaç duruma düşürdüğünü işaret eder. 

Rüyada birini aldattığını gören işyeri sahibi için bu rüya bir haberci rüyadır. Yani rüya sahibinin Allah yolundan sapmak üzere olduğunu, hile ve dolandırıcılık ile paralar kazandığını ve çalışanlarının hakkını yediğini, doğru yoldan sapmaya başladığını ve bunun için de hem maddi hem de manevi olarak cezalandırılacağını işaret eder. 

Rüyada birini bir kadın veya erkek ile aldatmak, rüya sahibinin etrafında bulunan bir kadına iftira atacağını, dedikodusunu yaparak o kadını hem maddi hem de manevi kayba uğratacağını bu yüzden de o kadının ahını alacağını ve mutsuz olacağını delalet eder. 

Rüyada birini doktor ile aldatmak, rüya sahibinin kendisinin ya da yakın çevresinde bulunan birinin hasta olduğunu fakat çevresinde bulunan ve düşmanı olan bir kişinin bu hastalığın atlatılması için çok çaba harcayacağını ve yardım edeceğini işaret eder.

Rüyada Eşini Aldatmak

Rüyada eşini aldatmak, rüyayı gören kişinin üzüntü, pişmanlık ya da suçluluk duygusu yaşayacağının habercisidir. Rüya sahibinin eşi veya sevgilisini üzeceğini, onun hoşuna gitmeyen ve karşı olduğu bir duruma gireceğini, maddi anlamda partnerinin istemediği alanlarda harcama yapacağını bu nedenle de aralarının açılacağını işaret eder. 

Rüyada eşini en yakın arkadaşı ile aldattığını gören kişi, çevresinde bulunan ama çok da göz önünde olmayan bir insan yüzünden sıkıntıya girecek ve bu insanın dedikoduları nedeniyle eşi veya sevgilisi ile bozuşacak ve bu nedenle de hem ailesinin hem de sevgilisinin desteğini kaybedecektir.

Rüyada eşini komşusu ile aldattığını görmek, rüya sahibinin iş hayatında çok büyük sıkıntılara düşeceğine, bunun nedeninin de çevresinde bulunan bir kadının ahını aldığı için olduğunu rivayet eder. Bu nedenle de en yakın zamanda bu kişiden helallik alması gerektiğini gösteren haberci bir rüyadır.

Rüyada eşini aldatırken başkasının yakaladığını gören kişinin, gerçek hayatında kötü ve hoş olmayan birtakım davranışlar sergilediğini, çevresinde bulunan arkadaşları ve ailesinin desteğini kaybedeceğini ve bu durumdan kurtulmak için yalana başvuracağını delalet eder.

Aldatıldığını Görmek

“Rüyada Aldatıldığını Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda sevdiğimi gördüm, bir odada oturmuştuk birkaç kişi daha vardı yanımızda. Ben odadan çıktım, geri döndüğümde sevgilimi bir arkadaşımla karşı karşıya oturmuş el ele tutuşmuşlardı, beni gördüklerinde hemen ayrıldılar. Ondan sonra da bana açıklama yapıyorlardı falan o çocukla kavga ettim. Sonra da sevdiğimle oturup konuşuyorduk. En son hatırladığım da onun elinde 2 tane telefon vardı, onlarla ilgili bir şeyler anlatıyordu bana. Acaba bu rüyayı yorumlarsanız bana çok sevinirim.

  2. Rüyamda kocam beni aldatmıştı ve aldattığı kadına gitmek için benden para istiyordu. Sonra aldattığı kadını alıp evimize getiriyordu hatta bir küçük bebeği vardı ben de ağlıyordum. “Bizim de bir bebeğimiz var, neyine yetmedi?” diye uzun süre ağladım. Herkese aldatıldığımı söyledim eşim, yüzsüz yüzsüz “Evet aldattım.” diyordu. Sonrasında ben sinir krizi geçirdim ve eve getirdiği kadını birkaç yerinden bıçakladım ve boynunu kestim. Sonra kendi boynumu da kesmek istedim bıçağın ters tarafını sürmüşüm kesmedi bıçak. Keskin tarafını çevirdim yine kesmeye çalıştım boynumu kesmedi yine bıçağı attım. Bebeği de kapı önünde yerde yatıyordu ve gülüyordu, bebeğe acıyordum “Onun ne sucu var ki diye”. Benim yaşım 21 eşiminki 28.

  3. Rüyada eşim beni aldatıyordu ben şu an hamileyim ve bana, 1 çocuk benim karnındaki senin istediğini yap, dedi. Gözümün önünde başka kadın ve yanlarında benim oğlum vardı ve kadın hamileydi.

  4. Rüyamda kocam benim en yakın arkadaşımla ilişkiye giriyordu. Eşim beni görüyor, hemen arkadaşım evine gitmişti ve inkar etti beni ikna etmeye çalıştı Ben ağlayarak inanmıyorum, oğlum da yok bir şey anne dedi, ağladı. Küçük kızım var onu alıyordu elimden ben de alıp kızımı ordan uzaklaşıyorum, bir de boşalıyordu. Sonra uyandım rüyamın tesirinde kaldım lütfen yorumlar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir