Rüyada Kandırmak Görmek

Bakınız; Aldatmak, Aldanmak, Tuzak

Rüyada kandırmak görmek rüya sahibinin işlerinde düzelme olacağını, erken gelen bir müjde ile sevineceğini, mutluluk dolu ve hayırlı başlangıçlar yapacağını gösterir.

Rüyada kandırmak genel olarak hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüyada kandırmak maddi anlamda da kişinin elinin bollaşacağını, yüklü miktarda para kazanacağını ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birini kandırmak zor durumda olan birine yardım eli uzatmak olarak yorumlanır. Kişi zor durumda olan bir arkadaşına ya da arkadaşına bir müşkülünden dolayı yardım edecek. Yardım eden bu kişi sayesinde rüya sahibinin ileriki zamanlarda hayırlı kapıların açılacak, kısmetinin artacak ve işinde daha başarılı olacak.

Rüyada eşini kandırmak kişinin iş hayatı ile ilgili gelişmeler olacağını gösterir. Rüya sahibinin karşısına birden çok iş teklifi çıkacak ve o da aralarından seçim yapmada zorlanacak. En sonunda yapacağı seçimle bir anda yükselişe geçip başarılı bir şekilde yükselmeye delalet eder. 

Rüyada başka insanları kandırmak, içinizi sıkan ve hayatınızı karartıp sizi manevi anlamda çöküş yaşatan bir sorunun kısa bir sürede biteceği şeklinde yorumlanır. Sevdiğiniz bir kişi ile çıkacağınız tatil sonrası tüm streslerinizden ve sıkıntılarınızdan arınacaksınız. 

Rüyada bir yakınını kandırmak sağlık olarak tabir edilir. Rüyanızda çok yakın bir dostunuzu kandırmışsanız, sağlığı bozulan bir arkadaşınızın iyileştiği haberini alabilirsiniz. 

Rüyada düşmanı kandırmak çok uzun süredir almayı arzu ettiğiniz ve kavuşmayı beklediğiniz bir eşyayı sonunda alacağınız anlamına gelir. Bu çok istediğiniz şeyi aldıktan sonra onu canınız pahasına koruyacaksınız.

Rüyada sevgiliyi kandırmak sevgili ya da eş ile yaşanan büyük bir kavga olarak tabir edilir. Bu kavganın sonunda aranızda yaşanan ilişki iki taraf içinde iyi olmayacaktır. Hatta sık sık yaşadığınız bu kavgaları aileniz duyacak ve ayrılmanın eşiğinde olduğunuzu anlayıp sizin aranızı bulmaya çalışacaklardır. 

Rüyada eve giren hırsızı kandırmak, arkanızdan kuyunuzu kazmaya çalışan kişilerin tuzaklarını tepetaklak edeceğinizi gösterir. Sizin arkanızdan iş çeviren ama yüzünüze sinsi sinsi güzel insanları en sonunda yakalayıp derslerini vereceksiniz.

Rüyada Kandırıldığını Görmek 

Rüyada kandırıldığını görmek kişinin birdenbire ortaya çıkan bir sebep sonucunda mutsuzluklar yaşayacağını işaret eder. Bu kişi başkalarının yaşadığı tartışmalara istemeden katılacak ve günah keçisi ilan edilecektir.

Rüyada kandırıldığını görmenin bir diğer anlamı çok zamandan beri olmasını istediğiniz bir işinizin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada Kandırıldığını Fark Etmek

Rüyada kandırıldığını fark etmek yaptığınız işten dolayı üst makamlardan almak, sevgili tarafından destek görmek, dünya işlerini bırakarak dini şeylere yönelmek, daha önce hiç ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret etmek olarak yorumlanır.

Rüyada kandırıldığını fark eden kimse atacağı sağlam adımlar sonrasında çok önemli ve güzel işlere ortak olacaktır.

Rüyada Sevgili Tarafından Kandırılmak

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak özel bir ilişkiniz olduğu yaşayacağınız can sıkıcı olaylar olarak tabir edilir. Sevgiliniz ya da eşiniz sizin izin vermediğiniz bir işi size danışmadan yapacak ve daha sonra sizde bunu öğrenip çok sinirleneceksiniz. Bu olay patlak verince ikili ilişkiniz çatırdamaya başlayıp ayrılığa giden olumsuz gelişmeler yaşanacak.

Rüyada Biri Tarafından Kandırılmak 

Rüyada biri tarafından kandırılmak biri tarafından ihanete uğrayacağınızı gösterir. İhanet edecek kişi hiç beklemediğiniz ve yapmaz dediğiniz kişi olacaktır. Bu ihanetin yükünü kaldıramayıp uzun sürecek psikolojik bunalımlara girebilirsiniz. Bu konuda çevrenizden destek almalı ve günlük hayatın akışına tekrar geri dönmelisiniz.

Rüyada Kandırılmak Görmek Diyanet 

Rüyada kandırılmak görmek diyanet anlamı şanssızlık ve nasipsizlik manalarına gelir. Rüyayı gören kimse bir olay sonucunda dert sahibi olacak ve başına bir musibet gelecektir.

Rüyada kandırılmak İslami tabiri olarak şirk koşmak anlamına da gelmektedir. Şirk koşmak dinimizde dinden çıkarılmak ile eşdeğerdir. Rüyada bir Müslüman diğer bir din kardeşi tarafından kandırılırsa, o kişinin peşini uğursuzluklar ve kötülükler bırakmaz.

 

 Kandırmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir