Rüyada Pişmanlık Görmek

Rüyasında yaptığından pişmanlık duyan kişi birden sevinir. Karamsarlıktan kurtulur ve güveni artar.

Rüyada pişmanlık görmek, rüyanın tam aksi şekilde tabir edilir. Yaptığınız başarılı işler için kendinizle gurur duyacağınızı işaret eder. Aynı zamanda çevrenizdeki kişiler tarafından büyük takdir toplayacağınızı gösterir. Üstün zekâ ve kabiliyetlerinizin sayesinde hayranlık uyandıracağınızı temsil eder. 

Ayrıca bakınız: Tövbe Etmek, Üzülmek

Rüyada Pişman Olmak 

Rüyada pişman olmak ve bu pişmanlıktan utanmak görmek, dünyalık işlerden bir nebze olsun elinizi eteğinizi çekeceğinize delalet eder. Yönünüzü manevi âleme doğru çevireceğinizi işaret eder. Geçmişte yaptığınız hatalardan ders çıkarıp iyi bir kul olmak için tövbe edeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Pişmanlık Duymak

Rüyada pişmanlık duymak, canınızı sıkan tüm sıkıntılardan ve belalardan kurtulacağınızı işaret eder. Karşınıza yaralarınıza merhem olacak fırsatların çıkacağını ifade eder. Bu fırsatları olumlu yönde değerlendirerek feraha kavuşacağınızı gösterir. 

Rüyada Pişman Olduğunu Görmek 

Rüyada pişman olduğunu görmek, işlerinizde büyük bir ticari başarı sağlayacağınıza delalet eder. Size önerilen her fikri araştırıp aklınızı kullanarak kara dönüştüreceğinizi ifade eder. Bu rüya tam tersine hayırlı işlerin müjdecisi olan bir rüya olarak tabir edilir. 

Rüyada Birinin Pişman Olduğunu Görmek 

Rüyada birinin pişman olduğunu görmek, size gelecek olan bir yardım çağrısı olarak tabir edilir. Türlü türlü sorunlarla baş etmek zorunda kalan birine yardım edeceğinizi ifade eder. Hayatta tek başına kalmış birine yardım eli uzatacağınızı gösterir. 

Rüyada Evlendiğine Pişman Olmak 

Rüyada evlendiğine pişman olmak, olumlu bir rüya anlamına gelir. Evliliğinizde eşinizle karşılıklı sevgi bağlarınızın kuvvetleneceğine delalet eder. Ayrıca birbirinize olan aşkınızın artacağını gösterir. Evlilik konusunda hiçbir durumda keşke demeyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Evlenip Pişman Olmak 

Rüyada evlenip pişman olmak, eşinizle güven problemi yaşayacağınıza delalet eder. Eşinizde bazı şüpheli davranışlar gözlemleyeceğinizi ifade eder. Yalnız iyice araştırıp öğrendikten sonra boşuna evham ve kuruntu yapmış olduğunuzu anlayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Hırsızlık Yapıp Pişman Olmak

Rüyada hırsızlık yapıp pişman olmak, gerçek hayatta yaptığınız helal olmayan işlerden dolayı pişmanlık duyacağınıza delalet eder. Emek vermeden kazandığınız onca işi düşünüp bir daha yapmamaya tövbe edeceğinizi gösterir. Bu rüya manevi açıdan da yorumlanmıştır. Kalbini kırdığınız kimselerden özür dileyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Pişman Olup Ağlamak 

Rüyada pişman olup ağlamak görmek, sorunlu bir işe girip sıkıntı çekeceğine delalet eder. Çalışma saatleri çok esnek olan bir işte çalışmaya başlayacağınızı işaret eder. Ancak daha sonradan ruhen ve bedenen çok yorulacağınız için o işte çalışmak istemeyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Aldatmak ve Pişman Olmak 

Rüyada aldatmak ve pişman olmak, ailenizin onay vermediği bir işe kalkışacağınızı ifade eder. Ailenize o işi yaptığınız halde yapmadığınızı söyleyip kandıracağınızı işaret eder. Bu durumun sonradan ortaya çıkacağını ancak çok geç olacağını rivayet eder.

Rüyada Bira İçip Pişman Olmak 

Rüyada bira içip pişman olmak, Allah’ın emir ve yasaklarına uymayacağını işaret eder. Dinde günah kabul edilen bir şeyi yapacağınızı ifade eder. Daha sonradan bu konuda nedamet getireceğinizi rivayet eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise sevdiğinize bir kişiye küsmenize neden olacak bir hata yapacağınızı işaret eder. 

Rüyada Pişman Olmak İslami

Rüyada pişman olmak İslami tabiri, günahlarınıza tövbe edeceğinize alamet eder. Bilgisizlik ve cahillik nedeniyle bilmeden işlediğiniz tüm günahlardan pişman olacağınızı gösterir. Ayrıca bilerek de yaptığınız hataları affetmesi için Allah’a yalvaracağınızı işaret eder. 

Rüyada Kocasının Pişman Olduğunu Görmek 

Rüyada kocasının pişman olduğunu görmek, rüya sahibi için değil rüyada görülen kişiye göre tabir edilir. Kocanızın sağlıklı olacağına ve dimdik ayakta duracağına delalet eder. Bununla birlikte işlerinde başarılı olacağını ve çok para kazanmaya başlayacağını ifade eder.

Pişmanlık

“Rüyada Pişmanlık Görmek” için bir yorum

  1. Sa. Ben daha Facebook bir kız eklemiştim o kız arkadaşlık isteği mi ne reddetti, ne kabul etmişti. Bu olay 2 ay önce falandı. Ben de rüyamda yeni dershanede bu kızla konuşuyorum yanımda arkadaşım var sohbet falan ediyoruz. Kıza diyorum ki; “Seni bulmak için çok uğraştım” Kız da diyor ki; “Biliyorum arkadaşlık isteğini gördüğümde sen geri çekmiştin, ben de utanıp ekleyemedim. Ben seni çok seviyorum” diyor. Bu rüya ne anlama gelir sizce? Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir