Rüyada Hırsızlık Görmek

Rüyada hırsızlık görmek rüya sahibinin yakın zamanda sıkıntılı ve zor bir sürece gireceğine, bu süreçte başına kötü hadiseler geleceğine işaret eder. Rüya sahibinin rızkının azalacağının, fakirleşeceğinin ve sıkıntılı dönemler geçireceğinin habercisidir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Hırsız 

Rüyada hırsızlık yaptığını gören kimsenin evine hırsızların girmesinden korkulur. Bazen de hırsızlık, hırsızın yapacağı günaha işaret eder. Bundan dolayı, rüyada hırsızlık yaptığını gören kimse zina eder yahut yalan söyler, denilir. Çünkü zina yapan, yaptığı işi hırsız gibi gizler.

Rüyada Hırsızlık Yapmak

Rüyada hırsızlık yapmak rüya sahibinin yanlış bir yolda olduğuna yorulur. Rüyayı gören kişinin bazı günahlar işleyeceğine ve rüya sahibinin çevresinden beddua alacağına işaret eder. (Bkz. Suç /Suçlu)

Bir başka rivayete göre rüyada hırsızlık yapmak rüya sahibinin hak yoldan ayrılacağına, yanlış sözler sarf edeceğine ve rüya sahibinin iyi niyetli olmayan kimselerle görüşeceğine delalet eder.

Rüyada Hırsızlıkla Suçlanmak

Rüyada hırsızlıkla suçlanmak rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine, sağlıklı bir hayat sürdüreceğine ve iyi haber alacağına delalet eder. Rüya sahibinin yakın zamanda bir işten yüksek karlar edeceğine işaret eder.

Bir başka rivayete göre rüyada hırsızlıkla suçlanmak rüya sahibine iftira atılacağına, rüya sahibinin tanıdıkları tarafından yanlış anlaşılacağına ve rüya sahibinin sevdikleri ile arasına mesafe gireceğine işaret eder.

Rüyada Birinin Hırsızlık Yaptığını Görmek

Rüyada birinin hırsızlık yaptığını görmek; hırsızlık yapan kişi, rüya sahibinin tanıdığı bir kişi ise rüya sahibinin; tanıdığı bir kimse tarafından kendisinden saklanan bir sırrı öğreneceği manasına gelir. Rüya sahibinin sırrını öğrendiği kişiden soğuyacağına, o kişiden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada Hırsızlık Yapmak ve Yakalanmak

Rüyada hırsızlık yapmak ve yakalanmak rüya sahibinin haram mal yiyeceğine, doğru yoldan sapacağına, yaptığı bazı kötü davranışlar sonucunda başkalarına iftira atacağına işaret eder. (Bkz. Yakalamak)

Bir başka rivayete göre rüyada hırsızlık yapmak ve yakalanmak rüya sahibinin uzun zamandır yapmadığı kötü bir işi, kötü bir günahı tekrar yapmaya başlayacağına ve bu yaptığı şeyden dolayı vicdan azabı çekeceğine delalet eder.

Rüyada Arkadaşının Hırsızlık Yaptığını Görmek

Rüyada arkadaşının hırsızlık yaptığını görmek rüya sahibinin gördüğü arkadaşının yaptığı bir yanlışı fark edeceğine yorulur. Ayrıca rüya sahibinin arkadaşını yaptığı yanlıştan tatlı dille çevireceğine ve bu arkadaşıyla uzun süre beraber vakit geçireceğine işaret eder. (Bkz: Polisten Kaçmak)

Rüyada Hırsızlık Yapmaya Çalışmak

Rüyada hırsızlık yapmaya çalışmak rüya sahibinin işlerinin ters gideceğine, rüya sahibinin çok yanlış işler yapacağına ve bu yanlış işlerden derin pişmanlık ve üzüntü duyacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre rüyada hırsızlık yapmaya çalışmak rüya sahibinin yeni bir işe girişeceğine ancak o işte önüne zorlu engeller çıkacağına ve başarısız olacağına delalet eder.

Rüyada Hırsızlık Yapıp Pişman Olmak

Rüyada hırsızlık yapıp pişman olmak rüya sahibinin bulunduğu mevkiden memnun olmadığına, yakın zamanda bulunduğu mevkiyi yükseltmeye çalışacağına işaret eder.

Bir başka rivayete göre rüyada hırsızlık yapıp pişman olmak; rüya sahibinin büyük yanlışlar yapacağına ve yaptığı hatalarla ailesini utandıracağına işaret eder. Ayrıca bu hatalar sonucunda büyük üzüntüler ve pişmanlıklar duyacağı manasına gelir.

Rüyada Evde Hırsızlık Olduğunu Görmek

Rüyada evde hırsızlık olduğunu görmek rüya sahibinin evinde hasta varsa bu hastanın sağlık durumlarının kötüye gideceğine delalet eder. Rüya sahibinin evinde bekar bir kız var ise o kıza yakın zamanda bir talip çıkacağına ve kızın evleneceğine yorulur.

Rüyada hırsız evden hiçbir şey almadan çıkıyorsa rüya sahibinin evinde sağlık, bolluk ve bereket olacağına yorumlanır.

Rüyada Oğlunun Hırsızlık Yaptığını Görmek

Rüyada oğlunun hırsızlık yaptığını görmek, rüya sahibinin sıkıntılı ve stresli bir dönem geçireceğine, fakirleşeceğine delalet eder. (Bkz. Oğul)

Bir başka rivayete göre rüyada oğlunun hırsızlık yaptığını görmek rüya sahibinin oğlunun haram mal yiyeceğine, kötü işler yapacağına, doğru yoldan sapacağına işaret eder.

 Hırsızlık

“Rüyada Hırsızlık Görmek” üzerine 17 yorum

  1. Yeni evlenmişim, eşimle buluşacağım yere giderken dolandırıldığımı anlıyorum. Eşimin abilerinin (3abi) evinde 3 katlı ev buluşuyoruz, içimden hepsi beraber birer kat yapmışlar diyorum. Eşime dolandırıldığımı anlatırken, hasarı nasıl telafi edeceğimi de söylerken, aslında bütün her şeyimi kaybettiğimi anlıyorum. Bu üzüntüyle uyanıyorum.

  2. Rüyamda bir çeyrek altın, bir bileklik ve 2 yüzüğümün çalındığını gördüm. Hırsızı görmüyorum, yalnızca sonradan çalındığını fark ediyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  3. Evime hırsız girmiş, kızımın odasındaki bazayı kırmış, odayı çok dağıtmış, mutfağa baktığımda mutfak masasını çalmış ve çok dağıtmış ortalığı, o arada kapı açık kafasını 30’lu yaşlarda yakışıklı bir erkek adres aradığını söylüyor ve ben inanmıyorum “Emin misin, adres aradığına?” diye soruyorum sonra tel çaldı ve uyandım.

  4. Rüyamda cuma namazına gitmek için arabamı tenha olan bir okul olduğunu sandığım bahçe duvarının kenarına par ettim. Geldiğimde baktım ki arabamın tüm camları kırılmış. Hemen bagaja baktım, laptop çantam alınmış. Önce üzüldüm. Çünkü “Tüm bilgilerim gitti” dedim. Sonra “İyi ki GPS cihazını ofiste bıraktım” dedim. Ve aklıma aslında laptoptaki tüm bilgilerin yedeğini parça parça bir yerlere aldığım geldi. Ama araba bagaj kaputu ve camları dahil haşat olmuştu. Ha bu arada araba bana ait değil. Çalıştığım şirketin kiralık arabası.

  5. Kendi evimize hırsız girmiş ama hiçbir şey almamış. Sadece gar dolabında asılı benim sırtlarımı almış şekilde gördüm. “Nasıl alır, niye böyle olur” vs. diye ağlıyordum. Ne yapacağımı bilmiyordum. Sonradan baktığımda ise tek tek geri geldiğini gördüm, çok şaşırdım.

  6. Ben rüyamda komşumun yemeğini yiyorum gizlice eve girerek ve o komşunun bütün yemeklerini yedim. Sonra polis geldi. Suçu başkasının üzerine attım.

  7. Ben rüyamda kız kardeşimin hırsızlık yaptığını gördüm. Kısa bir yorum alabilir miyim?

  8. Ben akşam rüyamda tanımadığım bir kişi karşı komşumun evinden bir şeyler çalmaya çalıştığını gördüm. Bunun anlamı nedir? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

  9. Rüyamda arkadaşımla düğündeyiz ve bayan arkadaşım çantamdan kolyelerimi çalıyor, ben de kızıyorum ve o bayanın iki oğlu bana ters bakıyor. Bu ne anlama geliyor acaba? Arkadaşım çok sevdiğim bir bayan. Yorumu nedir acaba? Şimdiden teşekkür.

  10. Hırsızlıkla ilgili bölüme baktım fakat aradığım yorumu bulamadım, yardımcı olabilir misiniz? Rüyamda 16,17 yaşların da hırsızlık yapmış biri kız biri erkek iki kardeşi polisler kovalıyor ve erkek olan bulunduğum evin cam pervazına tutunmuş, vücudu aşağıya doğru sallanıyor ve bir pencereden bir pencereye elleriyle gitmeye çalışıyor, ben bunu görüp çocuğa üzülüyorum ve elinden tutup camdan içeriye almak istiyorum fakat çocuk senin evinin çıkışında polis var gelemem sana zarar vermek ve bu işe karıştırmak istemiyorum deyip pencereden ellerini bırakarak polislerin ortasına kendini bırakıyor ve polisler iki kardeşi çok kötü dövüyor ve erkek olanı öldürüyor, bense çok üzülüyorum onların bu hallerine, üzüntü içinde uyanıyorum…

  11. Rüyamda tanımadığım kör bir adam evinin merdivenlerinden çıkıyor, bu arada yukarıdan hırsız merdivenlerden aşağı inerken adamın kör olduğunu anlayıp sessizce adamın arkasına takılıp kör adamın evinin içine kadar giriyordu. Kör adam yatağına oturuyor hırsızda yanına oturup adamın elinden tutuyor odada yalnız olmadığını bildirip kör adamla konuşuyor ona bundan sonra yardım etmeye karar veriyor.

  12. Rüyamda sabah kalktığımda aracımın yerinde olmadığını gördüm. Bu neye yorumlanır lütfen açıklayabilir misiniz? Teşekkürler.

  13. Rüyamda lokanta ya da buna benzer bir yerde lavaboya gidiyorum. Döndüğümde çantam çalınmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir